Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul buluşması Tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
Hayırlısı..Pek karar değiştirme taraftarı değilim.Çoğunluk için uyuyorsa gelmemem sorun değil. :)

Kaptan

Kaptan

Üye
Net değil ama bende gelebilirim :box

Salihyet

Salihyet

Üye
Kerim kardeşim seni misafir etmekten onur duyarım :) Dört gözle bekliyorum seni

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kerimcim tabi gelecen . :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Eyvallah Eray kardeşim , çok sağol ..
Bekliyoruz .

zx6r

zx6r

Üye
Nargile varsa gelirim :D mümkünse elmalı olsun :D
İnş. gelmeye çalışacağım işten vakit bulursam

ouSahin

ouSahin

Üye
noluyor orda :) kim kiminle nerde neden niçin niye buluşuluyor ...(saçmaladım tamam :) )

şimdiden bu buluşma olmaz diyim aradan çekilim :P şaka tabi inş. buluşur kaynaşırsınız resimleride paylaşırsınız ...

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

♥♣♠kumarbaz♥♣♠

Üye
bende geliyim mi Fransadan :D

pr0

pr0

Üye
benim için heryer pariss :)

roLf'Us

roLf'Us

Üye
Hadi bakalım ordayım :)

pr0

pr0

Üye
bencede tekne boğaz turu flan çok ii olur...

Morphi

Morphi

Üye
selam arkadaslar, gelemek isterim ama öncesinde bir kaç şey sormak istedim;D daha önce hiç gelmeyen veya gelemeyenlerde katılabilrmi?:P şunu da söylemek istiyorum siteyi çok takip ediyorum ama pek paylaşımım olmadı ama bu da istememekten değil mobil teknoloji alanımda olmadığından takip edemediğimden;D ve burada birşeyleri paylaşmadiğimda inanın gerçekten koymuyo değil;D

yani kısaca bunlar pek önemli değilse kabul ederseniz ve evet birbirimizi tanımıyoruz o'da var ama tanışmak neden olmasın=) ve beni bu tür şeylerde ilk olarak çağrıştıran tanışmak paylaşmak ve eğlenmek oluyor:P ve ps'de futbol oynamakta ayrı bi eğlence katıyor;D ben bu boğaz turu yanında bir de Beşiktaş'ta VİP playstation cafe'de bir kaç maç turnuva yapmayı çok isterdim;D ama ilk siz kabul ederseniz tabii;D Sağlıcakla...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Aramızda kendisini MaxiCep'li hisseden herkese yer var :) Elbette gelebilirsiniz. Ama siz sıkılırsanız karışmayız :)

Bu arada boşuna endişelenmeyin. Mobil teknolojileri benim de alanım değil ;)

gulaciya65

Üye
o gün ıstanbul dışındayim :-(

su cimeni

Üye
slm nassan

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Ohooooo oh... :dry:

minoo

minoo