Gerçekleştirilen Buluşmalar İstanbul buluşması Tarihi

Sponsorlu Bağlantılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben de oradayım : )

AşiN@

AşiN@

Üye
Gelmeyi çok istiyorum ama ameliyat olduğum için imkansız :ağlarım: Gerçekten orada olmayı istiyorum Ama gelmem cidden imkansız size iyi eylenceler.:bye2:

Burak

Üye
Arkadaslar ben anadolu yakasındayım nasıl gelicem yha :s

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
13 Mayıs'ta İstanbul'dayım, 16 Mayıs'ta akşam üzeri Kars'a dönüyorum. Katılamam sanırım. :hmmm

minoo

minoo

Üye
ooo Hasan abim oldu mu şmdi :(

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
13 Mayıs'ta İstanbul'dayım, 16 Mayıs'ta akşam üzeri Kars'a dönüyorum. Katılamam sanırım. :hmmm

Hasan ım Mayıs 16 sında öğlen yapılacak zaten buluşma ...
Sen akşam gidiyormuşsun , 1-2 saat takılamaz mısın ? Değişiklik olur senin için de .
Hem de hayranlar ın seni de görmüş olur ? :D

arslansem

arslansem

Üye
Ben de gelsem mi ki? :hmmm

minoo

minoo

Üye
ewt ewt Hasan abi qel ya 1-2 saat :D
qel tbi Semih

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Arkadaşlar silüsünü 10undan sonra almamız gerekirken , Ankara daki evrak girişleri nedeniyle 17sinden alacağımız söylendi . Bu oldukça kötü haber oldu benim için ...

Pff Fenerbahçe - Trabzonspor maçına gidecektim bir de . Ah bari bilet bulabilsek , o bananeyle kaçacağım İstanbul a hemen , kuzenle ...

İnşallah aranıza katılırım o gün . Pfff . Hep mi aksilikler bu tür zamanlara gelir ..!

Nillowa

Üye
oy oy oy bende buluşmaya gelemiycem ama sensiz buluşma olmazkiii :(
dediğin gibi inşallah katılırsın o gün..

ciyaaak

ciyaaak

Üye
hey heyyy bensiz buluşma olurmu yaaa :))) 2008 den kalan en eski yeni üyeyüm sanırım :))

Burak

Üye
Sayın moderetör yaw ben anadolu yakasındayım nasıl geleyim baska birsey belirleyin???????????????????

--------------- Ekleme ---------------

ümraniye falan mesela kadıköy veya :d

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Değerli arkadaşlar , İstanbula gidişim kesin olarak Çarşamba ya kaldı ...

Askerlik kağıdı ( Silüsünü ) , askerlik şubesi Mayıs ın 10 unda vermesi gerekirken , Ankara nın sistem girişlerinde problem olduğundan dolayı , Mayıs ın 17sinde vereceklermiş silüsünü . Pfff . Bu durum beni çok üzdü .
Birşeyi çok isteyince gerçekten olmuyormuş .

17sinde silüsün Adanadan alacağım , çarşamba da istanbulda olacağım .

Hepinize , harika bir buluşma ve sohbet diliyorum . Kalbim ve aklım sizlerle olacak .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Buluşma çarşamba günü olsun ben de geleyim ne dersiniz ?:)

Ozan

Ozan

Admin
Evet yarin oglen 1 de bulusuyoruz gelmek isteyenler eslik edebilir saat 2 ye kadar kadikoy iskelede gelecek olanlari bekleyip hareket ederiz gelenlerle ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ulan bende ki de ne şans ama ...
Aksilik çıkmasa olmazdı sanki .. İçim içimi yiyor orada olamayacağım için ...

Değerli arkadaşlar , siz siz olun birşeyi çok istemeyin . Gerçekten olmuyor . :off:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Umarım iyi vakit geçirirsinız, ilerde hafta içi buluşması yapmayı düşünürseniz icabet ederim :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Enescim , askere gitmeden , ertesi hafta bir buluşma daha düzenleyebiliriz . Sizlere görerek askere gitmem benim için büyük sevinç kaynağı olacaktır .

Görüşürüz inşallah .

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ne zamana kadar buradasın abi :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardeşim 17sinde alacağım silüsünü . Konusunu da açacağım . Orda yazacağım .
Belli değil daha .

Üst Alt