aryscat
Üye
Yıldırımlı tema efekti...düzenledim... Menülerde kapatma olayı kalktı...
Muaythai arkadaşın buraya http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...fekti-yagmur-simsek-kar-efektleri-322411.html açtığı konudaki yıldırılı tema efekti çok güzeldi. Ancak bazı menülerde yazıları kapattığı için kullanımı problemliydi. Biraz düzenledim... Güzel oldu.
1. Telefonu hackle
2. Telefonunuzdan ayarlar - kişisel -temalar-genel-kısmına girip seçeneklerden tema efektlerini kapatın.
3. veridiğim linkten dosyayı indirip içindeki EFFECT klasörünün adını EFFECTS yapıp bu klasörü X-plorer ile C:/resource/ icerisine yapıştırın.
4. roompatcher dan c2z yi onaylayıp seçeneklerden add to auto yapın.
5.Telefonunuzdan ayarlar - kişisel -temalar-genel-kısmına girip seçeneklerden tema efektlerini AÇIN
Açıklama muaythai arkadaştan alıntıdır. Teşekküleri borç bilirim...
1. Telefonu hackle
2. Telefonunuzdan ayarlar - kişisel -temalar-genel-kısmına girip seçeneklerden tema efektlerini kapatın.
3. veridiğim linkten dosyayı indirip içindeki EFFECT klasörünün adını EFFECTS yapıp bu klasörü X-plorer ile C:/resource/ icerisine yapıştırın.
4. roompatcher dan c2z yi onaylayıp seçeneklerden add to auto yapın.
5.Telefonunuzdan ayarlar - kişisel -temalar-genel-kısmına girip seçeneklerden tema efektlerini AÇIN
Açıklama muaythai arkadaştan alıntıdır. Teşekküleri borç bilirim...
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Yinede Canın Saolsun.
çok teşekkür ederim hemen deniyeceğim
hacklemeyen arkadaşlar en az 5 kez hackladim hepsindede yanlışlıklar yaptım sorun olmuyor. çekinmeyin
teşekkür ederim beni dertten kurtardığın için