5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

kemal21

kemal21

Üye
bende aynı düşünüyorum..

bende windows phone 7 li bir cihaz veya iphone olabilir diye düşünüyorum
artık nokia eskisi gibi degil sanırım en doğrusu beklemek şimdilik ama üç aydır hangi telefon
diye düşünüyorum karar veremedim

Ferzan

Ferzan

Üye
sağolun

DolunayHatz

Üye
5800 almayı düşünüyorum kamerayı anladım orta sınıf bir kamera okey,ses nasıl acaba mesela n73e göre az mı çok mu ? çok mu az net değil mi videosu olan varsa koysun yardımcı olsun kısa zamanda alabilirim.

Ferzan

Ferzan

Üye
5800 almayı düşünüyorum kamerayı anladım orta sınıf bir kamera okey,ses nasıl acaba mesela n73e göre az mı çok mu ? çok mu az net değil mi videosu olan varsa koysun yardımcı olsun kısa zamanda alabilirim.
n97 ile aynı sistem bence onunda sesi azdır n97 gibi

exprus

Üye
5800 ün standart kulaklığı tatmin edici değil..herhangi bir kulaklığı takarsanız arasında ciddi fark olduğunu görürsünüz ..kulaklık sesi volüm olarak biraz daha yüksek olabilirdi ancak netliği bu eksikliğini yok ediyor..ben müzisyenim benim için kalite -netlik önemli..yüksek volümü olup ses kalitesizse kaldırıp atarım..ses çekim kalitesi de çok ii

kemal21

kemal21

Üye
5800 ın sesi tabiiki n73 kadar çıkmıyor ama netliği açısından nokia nın en iyi cihazlarından biri nede olsa
xm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ses bakımından en iyi telefonlardan biri bence..

SalihByk

SalihByk

Üye
selam nadır kardes bende 5800 kullanıcılarından bırı oldum
konunu ıyıce okudum takıp ettım ama derdıme care bulamadım..
nokıa pc suıt le guncelleme yaparkende 15dk kala yarıda kalıyodu
senın anlattgın phoneıx programıylada denedım hepsını uguladım yıne aynı yerde tel kapandı acılmadı pc kapattım actım devam etma yanı bı turlu v40 yapamadım bi yardımcı olursan cok sevınırım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
9.cu mesajdaki işlemleri yaptın değil mi?

isteyince

Üye
selam nadır kardes bende 5800 kullanıcılarından bırı oldum
konunu ıyıce okudum takıp ettım ama derdıme care bulamadım..
nokıa pc suıt le guncelleme yaparkende 15dk kala yarıda kalıyodu
senın anlattgın phoneıx programıylada denedım hepsını uguladım yıne aynı yerde tel kapandı acılmadı pc kapattım actım devam etma yanı bı turlu v40 yapamadım bi yardımcı olursan cok sevınırım..

kodu değiştirdikten sonra
hemen cafeye git deep freeze varsa kaldırttır pc den sonra NSU yu yükle ordan güncelleştir . eğer olmassa başka pc ye geç ben 2 tane pc değiştirdim 3. pc de yüklendi :)

DolunayHatz

Üye
5800 ın sesi tabiiki n73 kadar çıkmıyor ama netliği açısından nokia nın en iyi cihazlarından biri nede olsa
xm

n73 kadar çıkmıyor ama ona yakın mı sesi yoksa çok mu uzak

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
başabaş denilebilir..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ses yönünden güzel..

SalihByk

SalihByk

Üye
anlatmak istedigim sorun bu ama

nese arkının pc sınden denicem

fanatik01

Üye
slm ben yeni n 97 mini aldım e buna garmini kurmak istiyorum nasıl kuracağım bunun hakkında yardımlarınız bekliyorum şimdiden tşkler yardımlarınız iin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
garminin erildiği yerde anlatılır..