5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

ircan

ircan

Üye
güncelleme dosyaları farklı bir klasöre atılıyor .

bence bilen arkadaşlara devrederseniz bu işlemi daha sağlıklı olur

hemde zaten kendi güncelleme sistemi olan bir telefon ve marka için ,

farklı araçlar kullanıp garanti durumunu risk atmayıda ben kendi adıma uygun bulmuyorum

teşekkur ederim

anladım arkadasım da burada guncellmeekiçin servise de üçret ödemek komik olur. Sonucta arkadaslar anlatmıslar gecerli bir acıklama yapılırsa herkes faydalansın bu durumdan artı telefon e66 kendi guncelleme sistemi yok.

ozanalpago

Üye
anladım arkadasım da burada guncellmeekiçin servise de üçret ödemek komik olur. Sonucta arkadaslar anlatmıslar gecerli bir acıklama yapılırsa herkes faydalansın bu durumdan artı telefon e66 kendi guncelleme sistemi yok.

#

bu adresten e66 ında güncellesini rahatlıkla yapabilirsiniz

cihazınızın modelini girin yazan yere e66 yazarsanız yapmanız gerekenler

anlatılıyor

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Çok Saol .

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
E66'nın ne işi var ki burda? Yardım mı istendi?:hmmm

warhacker

warhacker

Üye
Nadir abi biraz salakça bir hata ama yaptım bir eşeklik olayı anlatıyım hemen

Şimdi ben facebook a bedava giriyordum ama kontor yukledım 150 kontor sonra gırınce kontor gıtmeye basladı bende wap ayarlarımı sılıp tekrar ıstıyecektım yanlıslıkla 5800 ımın ayarlar/bağlantı/hedefler burda wap servislerine gireceğime ınternete girdim ve Turkcell Internetı sıldım sonradan wap ıda sıldım ama ıs ısten gectı Sahadan uygulamam çalışmıyor suan turkcell ınternetı sıldıgım ıcın wap ayarlarımı tekrar aldım facebook ta hala paralı :D bi yardım et abi ınternet ayarlarımı tekrar nasıl edınebılırım musterı hızmetlerını falan aramak ıstemıyorum sonra krize giriyorum yok oraya bağlan yok buraya ayar oluyorum :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamalarda setting wizards var onu çalıştır..operatör ayarlarını çalıştır o düzeltir..

warhacker

warhacker

Üye
Saol abi oldu Allah razı olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

arkeonus

Üye
ya arkadalar bıktım artık butun herseyı denedım ama güncellemeyi yarıda kesiyor devamlı, pc ye format bıle attım yok, ne olur bırısı yardım etsın. bu sıtede yazan herseyı denedım olmuyor. usb devamlı sokulup takılıyoprmus gıbı ses cıkartıyor ve güncelleme yarıda kesılıyor. kaboyu sokun takın dıyor yapıyorum yıne aynı. dıger programlarda da aynı hatayı verdı. lutfen yardım edın ıkı gundur ugrasıyorum cok canım sıkıldı.

Mirzacan

Üye
Arkadaşlarım N97 İÇİN sensörlü oynatan oyunlar arıyorum varmıdır yardımcı olabilirminiz

arkeonus

Üye
ya arkadalar bıktım artık butun herseyı denedım ama güncellemeyi yarıda kesiyor devamlı, pc ye format bıle attım yok, ne olur bırısı yardım etsın. bu sıtede yazan herseyı denedım olmuyor. usb devamlı sokulup takılıyoprmus gıbı ses cıkartıyor ve güncelleme yarıda kesılıyor. kaboyu sokun takın dıyor yapıyorum yıne aynı. dıger programlarda da aynı hatayı verdı. lutfen yardım edın ıkı gundur ugrasıyorum cok canım sıkıldı.
yok mu bilen bu konuyu.

faw

Üye
yok mu bilen bu konuyu.

denediniz mi bilmiyorum da windows 7 kullanıyorsanız nokia nın sitesindeki nsu çalışmıyor, google layın nokia software updater windows 7 diye doğru sürümü çekin

aa-tolga

aa-tolga

Üye
mesafe sensörüyle çalışan program varmı?

arkeonus

Üye
denediniz mi bilmiyorum da windows 7 kullanıyorsanız nokia nın sitesindeki nsu çalışmıyor, google layın windows 7 diye doğru sürümü çekin
xp kullanıyorum, formatta attım, butun gencellemeleri de yaptım, hafıza kartına bıle format attım daha neler denedım hatırlamıyorum ama yınede tam guncellemeye basladıgı zaman 15 dakıka var dıyor ve baglantı kopuyor. lutfen bırı yardım etsın.

suat__2006

suat__2006

Üye
lütfennnnnnnnn yardımmmmmmmmmmmmmmmmm................
telefonu kapatıyorum. tekrar açtığım nokia yazısı çıkıyor bir süre ekran ölece kalıyor ve tel kendiliğinden kapanıyor. bir kaç defa açmayı demiyorum ondan sonra açılıyor. format attım sorun yine aynı.....

onuraslan

onuraslan

Üye
arkadaşlar burda yazdığığım için üzgünüm ama ben çin malı n5800 almıştım acaba bunlara orjinal nokia versiyonu yükleyebilirmiyim. Yada bunlarda nokia oyunlarıı çalıştırmamın herhangi bir yolu var mı ?
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
Tekrar özür diliyorum sorunun yeri burası değil biliyorum ama en yakın burası geldi aklıma.

versiyon yüklersen telin açılmama ihtimali varrr

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadalar bıktım artık butun herseyı denedım ama güncellemeyi yarıda kesiyor devamlı, pc ye format bıle attım yok, ne olur bırısı yardım etsın. Bu sıtede yazan herseyı denedım olmuyor. Usb devamlı sokulup takılıyoprmus gıbı ses cıkartıyor ve güncelleme yarıda kesılıyor. Kaboyu sokun takın dıyor yapıyorum yıne aynı. Dıger programlarda da aynı hatayı verdı. Lutfen yardım edın ıkı gundur ugrasıyorum cok canım sıkıldı.

olmuyorsa olmuyor deyip geçeceksin kardeşim eyer çoook istiyorsan nokia shop a git attırı verrr okadar basittt

ultras27

ultras27

Üye
Dokunmatik tel alacaksan iphone alacakmıssın bunu anladım 1 ayı gecdı 5530 u alalım bıkere nete gıremedm daha sureklı hata werıyor wlan sıfresını gırıyorum beyaz ekren gırıyor baglantı kesıldı fln sacma sapan seyler cıkarıyor..

3g yok wless calısmıyor,kamera desen dısarda süper odada ısık altında ılk cıkan kameralı telefnlar gıbı..navgdsyon desen oda calısmıyor..

Bu telın mesaj yazma ve arama yapmakdan baska bı ozellıgı yok..:off::off::off::off:

onuraslan

onuraslan

Üye
Dokunmatik tel alacaksan iphone alacakmıssın bunu anladım 1 ayı gecdı 5530 u alalım bıkere nete gıremedm daha sureklı hata werıyor wlan sıfresını gırıyorum beyaz ekren gırıyor baglantı kesıldı fln sacma sapan seyler cıkarıyor..

3g yok wless calısmıyor,kamera desen dısarda süper odada ısık altında ılk cıkan kameralı telefnlar gıbı..navgdsyon desen oda calısmıyor..

Bu telın mesaj yazma ve arama yapmakdan baska bı ozellıgı yok..:off::off::off::off:

ARAŞTIRIPTA ALACAKSIN KARDEŞ :oke:

--------------- Ekleme ---------------

5800 red kodu ile v4 güncellemesini bulmadı navi kodu ile buldu bunu anladımda sitede araştırırken v4 ü tel kodlarını değiştiripte yükleyenler yok telefona gelen aramaları açamıyorum yok telefonun rengi kırmızıyken gri oldu yok wireless sorunlar var yok güncellerken telefonun usb sini pc algılamadı tel açılmıyor [sıze=4]bu sorunlar gerçekten varmıı ????[/sıze]

ultras27

ultras27

Üye
@ Onuraslan

Alırken özelliklerını arastırdım nokia guvenılır marka telefonda cok ıyı dıye aldım nerden bıleceksın werdıgı ozellıklerın hıcbırnın calısmadıgını..xpressmusıc demıs sesını 1 metre öteden duymuyorsun acaba çin malımı dıye dusunmuyor degılım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sorun nedir arkadaşlar?