5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

SalihByk

SalihByk

Üye
sonunda bende v40 lı oldum teşekkürler maxicep ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

onuraslan

onuraslan

Üye
benim tel 5800 xm red ben code sini navi olarak değiştirdim öle buldu yeni v40 ı eyer öle yüklersem bi problem olabilirmi bide maxicep te nasıl yeni konu açabilirim ltfn yardım SAYGILAR

Prudy

Prudy

Üye
Ben dün v40'ı sofware updaterdan yükledim ve dil ingilizce oldu. Türkçe yapabilmek için ilk sayfada anlatılanlardan hangi kısmı yapmam gerek?Bi' de Türkçeleştirebilirsem telefonu, mesaj yazarken kullandığım klavyeye tr karakterler de eklenirmi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada 9.cu mesajdaki işlemleri yapacaksın..Türkçe karakterler eklenir..

Prudy

Prudy

Üye
Teşekkürler şimdi deniyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Telefonda suan v40 yüklü.

Simdi o nemesis falan söyleneni yaptım updateri açtım. Zaten son sürüm mevcut dedi ve yükleme yapmadı. Ne yapmalıyım?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ortada bir yerde yeniden yükle olur ona basacaksın..

Prudy

Prudy

Üye
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır yok..devam et..bitince hard format at..

Prudy

Prudy

Üye
Tamam. 1 dk kaldı. Sonucu buraya yazacağım:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bekliyorum..

Prudy

Prudy

Üye
Harika oldu:) Gerçekten çok teşekkür ederim:)
Canarvar gibi oldu şimdi telefon!

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

ozanalpago

Üye
Öncelikle ellerine sağlık güzel bir paylaşım gerçekleştirmişsin

ben gsm ithalattı yapan bir şirketin garanti servisi sorumlusuyum

Yaptığını taktir ediyorum

ancak bu söylediklerini yapamayan arkadaşların cihazlarının uçtuğunu

özellikle yüksek versiyon sanıpda farklı flaslar yükleyen arkadaşların telefonlarını bozduklarını

ve bu tarz işlem görmüş cihazların garanti kapsamı dışında kaldığını biliyormusun

iyilik yapacağım derken bazı arkadaşlara kötülükte yapmış olabileceğini

unutmaman gerektiğini hatırlatarak

iyi günler iyi formlar diliyorum

ircan

ircan

Üye
Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. benim kisi otomatik bulmadı arkadasım secenekler silik durumda :S

ozanalpago

Üye
Phoenix otomatik olarak telefonunuzun ürün kodu ile o ürün koduna uygun yazılım dosyalarını bulur. benim kisi otomatik bulmadı arkadasım secenekler silik durumda :S

otomatik olarak tanıma olayı yükleyeceğiniz versiyonun ile telefonunuzun ürün kodu ile uyun sağlayıp sağlamadığını bulmaktır . yükleyeceğiniz versiyon telefonunuzun ki ile uyumsuz ise yüklemeyi başlatmaz . ancak bazı durumlarda yani diyelimki telefonunuz n-97 rm-505 yani tabi bu telefonun çin için olan versiyonuda dubai için olanıda türkiye için olanıda . siz yüksek verisyon zannedip çin rm-505 i indirip yüklerseniz program size dur demeyecektir ancak cihazınız belkide kalıcı bir şekilde off pozisyonuna düşüp garanti kapsamındanda çıkartılacakdır

ircan

ircan

Üye
ozaman arakdasım ben navi.den guncellemeyi yukledim ohoenix yukledim ve calıstırdım dedigi yolu izledim fakat herhangi birsey yok ne yukledigim dosyaları buluyorum yada herhangi bir klasöremi atmam gerek yukledigim guncelleme dosyalarını ?

ozanalpago

Üye
ozaman arakdasım ben navi.den guncellemeyi yukledim ohoenix yukledim ve calıstırdım dedigi yolu izledim fakat herhangi birsey yok ne yukledigim dosyaları buluyorum yada herhangi bir klasöremi atmam gerek yukledigim guncelleme dosyalarını ?

güncelleme dosyaları farklı bir klasöre atılıyor .

bence bilen arkadaşlara devrederseniz bu işlemi daha sağlıklı olur

hemde zaten kendi güncelleme sistemi olan bir telefon ve marka için ,

farklı araçlar kullanıp garanti durumunu risk atmayıda ben kendi adıma uygun bulmuyorum

teşekkur ederim

SalihByk

SalihByk

Üye
arkadaşlar ben v40 0587676 Turkey Navi Kod ıle güncelledim ve suan v40 kullanıyorum güncellemeden sonra hard format mı atmam gereklı acaba ?