Turkcell Kampanyaları Memnun Edici Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell Kampanyalarından Memnunmusunuz?

• Evet

Kullanılan: 16 41.0%
  • Hayır

Kullanılan: 23 59.0%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
lebron___

lebron___

Üye
kalite ortada memnunum ztn turkcell den:oke:

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bence kazık kelimesi az sanki sadece onlara çalışıyoruz ben 4 ay dayanabildim şimdi vodafondayım vodafone 10 numara gsm de halkçı operatör

recep5800

Üye
bence çooooooooooook güzel kötü diyenlerde faydalanmasını bilmediklerinden we biraz abes kaççak ama cahilliklerinden bir sürü kampanya war çok güzel

Burak

Üye
ücretleri pahalı olmasa çok memnunum
1 aylık sms paketi 39 knt keske 20 knt falan olsa
:P:P.P:P:P:P

mehmetdenizli

Üye
memnunuz 15 dk 2 kntr mesaj 1 kntr daha ne olsun heryerde çekiyo önemlisi bu degil mi

Burak

Üye
arkadaslar şöle düşünelim fiyatların yüksekliği belkide iyi hizmet vermek için harcanan paraların karsılığıdır...
şimdi içinizden zaten öle diyebilirsiniz ancak doğrusu şöyle ;
turkcell ve diğer oparatörler her yıl 50 bin tl yurtdısından para alıyorlar heleki vodafone
tabiki bu para çoğu zaman borc olarak belinsede aslında ükramiye gibi birsey alıyorlar...
ancak onunlada yetinmeyip birde bizi sömürüyorlar...
her 10 kişiden birisi yanlızca 3 ayda bir kontor yüklüyorlar
20 lira kontor parası bulmak için ise aksama kadar çalısıyorlar...
oparatör şirketleride bir aramaya (açıp 10 sn konusmaya) 2 knt alıyorlar( bir tarifede deilseniz)
2000 yılında kontor 10 liraydı.ancak son 5 yılda fiyatlar fırladı
keske eskisi gibi ucuz olsa diyorurz ancak bu gerceklesmiycek
görüşmek üzere...

ibocan123

ibocan123

Üye
bir tane türkcell özel numaram var. o numaranın hatırına türkceel liyim. kampanyalar hakkında da bir bilgim yok. zaten bütün operatörlerin kampanyaları hemen hemen birbiri ile aynı.

MAHKUM46

Üye
Oyle de turkcell de kardeş kampaya cıkarsa daha ıyı olur

bilge cep

bilge cep

Üye
turkcell her şeye rağmen her yerde çeken bir hattır ve de gayet kullanışlı önemli olan konuşmak:aman2::yuru

--------------- Ekleme ---------------

tabi kide bir telofonda tarifelerde iyi oluyor bence turkcell öbür operatörlara göre gayet iyi ve kullanışlı

Captain

Üye
kalite güzel ama çok pahalı :S

Killastyle

Killastyle

Üye
Bana bi msj geldi 5 tlye 50 mb diyo (bir haftalık) bi düşünelim günde 50 kuruşa 15 mb alıyoruz normalde

7 güne normal maliyeti hesaplarsak

7*50(kuruş)= 3.50 tl

alınan mb de 15*7=105 mb

şimdi hangisi daha mantıklı kara verin

kampanya ile 5 tlye 50mb almakmı
yoksa kampanyasaız 3.50 tlye 105 mb almakmı?

Türkcelin yapacagı kampanya bukadar olur

EGER BANA KATILIYOSANIZ BU HESAPLAMA TABLOSUNU MAİL İLE ATIN TÜRKCELE YETER BUKADAR SÖMÜRÜ

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
bugune kdr arada bana gncturcel kontor yolluyordu ozel gunlerde ama artık kestı :D hıcbı yararını gormedımde bı arayıp kapatıyom 400 kurus alıyor tl dayanmıyor ama turkcelı bırakıp vodefoneye gecmeyı dusunuyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
Ben beğeniyorum. Sağolsunlar bedava int.paketi ve bedava dk veriyorlar :ehe

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
Arkadaşım O bedavaları benden kestiler 4 yıldır turkcell kullanıyorum aynı numara bı aralar geliyordu ama artık kestiler artık msj atmaz oldular hayırsızlar :D

prenscin

prenscin

Üye
be geç tarifeliyim eskiden 10 dakikası 1 kontördü cok güzeldi binlerce uye topladılar sonra değiştirdiler 15 dakikası 2 kontöre sonra ne mi oldu

kontor bitti TL ye döndü kontörler..yani 10 kurus 1 kontör ediyor yani gec tarifeli olmayan bir türkcelliyi aradıgında 40 kuruş yani eskiye göre 4 kontör
ee bu da onların işine yarıyor.. şoyle acıklıyım suanda 15 dakikası 50 kuruş eski kontöre göre 15 dakikası 5 kontör oluyor 15 dakası 2 kontr nerde 5 nerde
3 kontör daha bizden yiyorlar işte
su demek oluyoki genc tarifeyle 2 saniye konusan 5 kontor veriyorsun ister 15 dakka ister 1 saniye acık olsun.

Killastyle

Killastyle

Üye
katılıyorum.. kazık oldu iyice

--------------- Ekleme ---------------

numaramı vodafone taşıycam galiba

coyn

Üye
Ben genç tarifeliyim...İlk tl ye geçtiklerinde 150 tl yükle 300 hediye veriyorlardı şimdi ne hediyesi hep kontör yiyiyor birde aylık yükleme günün bitsin ara birini saniye de bitiyor kontörler saçmalık bu kadar da olmaz abarttılar zaten tl onların işine yaradı bizim paralarla hediye veriyorlardı onu da kestiler bi avea geçmedim onun hakkında pek iyi şeyler duymadım bilmiyorum msj bile 46 krş oldu ya.....

¦ ° pî§køpât °¦

¦ ° pî§køpât °¦

Üye
Bende memnunum çok iyi kampanyaları var....

nmesiz

Üye
turkcellın kampanyası varda benmı bilmiyorum.

Üst Alt