Turkcell Kampanyaları Memnun Edici Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Turkcell Kampanyalarından Memnunmusunuz?

• Evet

Kullanılan: 16 41.0%
  • Hayır

Kullanılan: 23 59.0%

• Kullanılan toplam oy
    39
  • Anket kapatılmış .
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Kampanyaları Memnun Edici Mi?
Turkcell pahalı olmasına rağmen lider ve farklı kampanyalar düzenliyor buna sona olarak
MSN ve Gnctrkcll Baştan Yarat Kampuscell Fırsatları Ve ücretsiz Her yöne sms kampanyası (başvuru süresi sadece bir hafta olsa bile 100 kntr yükleyene Ücretsiz veriliyor kişi sayısı sınırlı olmasıda negatif bir etken)
Sizce Turkcell Memnun Edici Mi?

POWER

POWER

Üye
Ben memnunum walla 10 dk 1 kontör ;)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Ben Turkcell li Değilim Ama Ne Yalan Söyliyem Pek Çekici Bulmuyorum:(

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Hizmetleri iyi olmasa çekilmez :)

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
Cidden bu kalite olmasa kimse meraklı degil böyle kazık yemeye

recepali

recepali

Üye
ben çok memnunum ama bazen kazıklıyor yaw ama hakikaten kampanyalar çok güzel

dj_falcon

dj_falcon

Üye
bence deil ama yinede siz daha ii bilirsiniz

bjkliaslan

bjkliaslan

Üye
yeterlı ama yınede turkcell öğrencıye gelmez

beratti

Üye
yeterli olmadıgını düşünüyorum o yuzden ben artık vodafone kullanıyorum

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Bence son zamanlardaki kampanyaları süper hakkını vermek lazım messenger olsun 10 dk. 1 kontör, 5 sms ten sonrası ücretsiz, 22 Ocak'a kadar kontör yükleyenlere 500 sms hediye ediyorlar, Eğitim kampanyaları olsun hepsi süper bence:oke:

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Turkcell Türkiye de kullancagım en son oparatör milyar dolarlar vururlar ama hala milleti soyarlar gerci Türkiye de devran boyle ama müşterilerine yolunacak kaz gibi bakmaktan baska hiç bişi yapmıyorlar arkadas 10 dakıkası bır kontor dedi 10 dakıkadan sonrasını soylemedi arkadasım ilk 10 dakıkası 1 kontor yanı her 10 dakıkaya bir kapatmalısın aynen bu ornekte oldugu gibi turkcell kazıgı ayrıntılarda gizliyor turkcelle:@

yigitcaner

yigitcaner

Üye
Avea'nın kampanyalarından haberin var mı peki? Mobil Öğrenci vardı bir zamanlar Bütün Avea lılarla konuşmanın 10 dakikası 1.5 kontördü sonra mobilöğrencilerle konuşmanın 10 dakikası 1.5 kontör oldu Hiçbiryerde doğru dürüst çekmiyor daha neler neler var

boyabatlı

boyabatlı

Üye
bence tarifelerin en pahalısı tcell

nozden

nozden

Üye
bencede değil

R63

Üye
Hiç tartışmasız en kaliteli GSM Turkcell diger GSM deki kanpanyaları detaylı incelerseniz göz boyuyorlar verilen kanpanyalar güzel gelior ama hep bir şart koşuyorlar her GSM de böle ama uzatmaya gerek yok KALİTE ortada...

osman4212

Üye
bence deil yetersiz kalıyo dier şebekelerin yanında

yigitcaner

yigitcaner

Üye
bence deil yetersiz kalıyo dier şebekelerin yanında
Diğer şebekeler ne yapıyorki?Son günlerde gönderdiğim bedava sms in ücretsiz konuşmanın haddi hesabı yok daha ne yapılsın ki?

arslansem

arslansem

Üye
Turkcellden memnun olan varmı diye sorsaydın bari :ehe

dreamwtf

dreamwtf

Üye
Arkadaşlar son zamanlara dogru en cok kampanyayi turkcell'den görüyoruz diğerleride yapmiyor değil ama en ilgi çekecekler turkcell'dekiler oluyor .

DaRkRaiN

DaRkRaiN

Üye
abi Türkcellin kalitesi var tamamda ben şahsen kampanyalarını begenmiyorum yaa artı tarifleri çok pahalı diyebilirim buda beni tatmin etmiyor sonuçta öğrenci insanız öyle ha diyince kontör alamıyoruz :D

Üst Alt