Turkcell'den 1 yıl boyunca geçerli turbo yıllık internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell'den 1 yıl boyunca geçerli turbo yıllık internet paketleri
Telekomünikasyon alanında Türkiye’nin en önde gelen firmalarından olan Turkcell uzun yıllardır GSM alanında faaliyet göstermeye devam ediyor. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk GSM şirketi olan ve kurulduğu ilk günden beri liderliğe oynayan dev firma bu alandaki başarılarını daha uzun süre sürdüreceğini herkese göstermeye başarıyor.

Müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve iletişim ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılamalarına sağlamak amacı ile onları üstün bir hizmet kalitesi sunmaya çalışan ve bunun için her gün altyapı çalışmaları, iletişim ve teknoloji alanında yatırımlar yapan GSM firması, bu tutumu ile Türkiye genelinde büyük saygınlık kazanmayı başarıyor.

Müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun ve ekonomik fiyatlı tarife seçenekleri hazırlayarak da onlara daha kaliteli bir hizmet sunmayı amaç edinen firma, bu hamleleri ile herkesin yüzünü güldürmeyi başarıyor.

Hazırladığı Turbo yıllık kampanyası ile abonelerinin temel ihtiyaçlarından olan iletişim ihtiyaçlarını astronomik tutarlar ödemek zorunda olmadan karşılamasına olanak sağlayan firma, Turkcell bedava internet paketi sayesinde bu kampanyasındaki tatmin edici kullanım hakları ile herkesin ilgisini çekmeyi başarıyor. Sizde ihtiyacınıza uygun olan seçeneği seçip hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.


Yıllık Turbo’ya Nasıl Katılabilirim?
Turkcell mağazalarına gidip başvuru talebinde bulunarak, müşteri hizmetlerine telefon ederek, Hesabım uygulamasına kullanıcı bilgileriniz ile giriş yapıp istediğiniz fırsatı satın alarak ya da seçtiğiniz pakete ait kodu 2222’ye ücretsiz kısa mesaj atarak kısa bir süre içerisinde katılım sağlamanız mümkündür.

Katılım Şartları Nelerdir?
Sağlamanız gereken bir katılım şartı bulunmamaktadır. Tüm bireysel ses hattı sahibi aboneleri faydalanabilirler.

Nasıl İptal Edebilirim?
Web kanalı yolu ile ya da müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek iptal işlemlerinizi gerçekleştirmeniz mümkündür.

Paketin Detaylıca İncelemesi:
2 GB: Her yöne 500 dakika, 1000 SMS, 2 GB internet ve BiP uygulamasında kullanılmak üzere 1 GB’ye 12 aylık sözünüze 39 TL karşılığında sahip olabilirsiniz.

4 GB: Her yöne 500 dakika, 1000 SMS, BiP uygulamasında kullanılmak üzere 1 GB, LifeBox’ta 25 GB veri depolama alanı ve cepten 4 GB’yi 12 aylık kontrat yaparak 49 TL karşılığında satın alabilirsiniz.

6 GB:12 aylık kontrat yaparak aylık 59 TL karşılığında her yöne 500 dakika, 1000 SMS ve 6 GB’yi hattınıza tanımlatabilirsiniz.

Kampanya Hakkında Detaylar
  • 2222’ye “KALAN” yazıp göndererek paketinizdeki kalan kullanım haklarınızı öğrenebilirsiniz.
  • Kullanım haklarınızın hepsini harcadığınızda kısa mesaj yolu ile bilgilendirilirsiniz.
 


ali.44

ali.44

Üye
Bedava valla sudan ucuz :hmmm
Bilgi için teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: oguzalp44
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
bilgilendirme için :tşk:
 

Benzer Konular

BLasTeaR
Cevap
0
Görüntüleme
798
BLasTeaR
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
531
gonyalı
yeumyang
Cevap
2
Görüntüleme
634
yeumyang


Üst Alt