• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Olay.!! Olay.!! Olay.!! Nokıa x9 mu geliyor..!!!! Bakmayan pişman olur.!!!!!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
    Konu Sahibi
Olay.!! Olay.!! Olay.!! Nokıa x9 mu geliyor..!!!! Bakmayan pişman olur.!!!!!!!!!
arkadaşlar sizlere nokia dan sızan x9 ile ilgili bilgilerden bahsetmek istiyorum.gerçekten piyasaya çıkarsa çok süper bir cihaz.

hd ekran ve hd video kayıt
4 lü kamera flash ve video ışığı
HDMI çıkışı ve çift micro usb entegrasyonu
usb den şarj

bu özelliklere bakmayın geri kalanı önemli.

bir teşekkür butonuna basmayı çok görmeyeceğinizi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: tatula38, rstsn, ege970 ve 37 diğerleri

fgfggg

fgfggg

Üye
güzel telefon fiyatı uygunsa ve wifi varsa almayı düşünüyorum:aha:

zehircbbb

zehircbbb

Üye
WoooooooooooWww :aha:

haltie

haltie

Üye
gerçekten güzel tasarım camera 12.0 mp :) çok iyi cihaz

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia gene milleti büyüler bir ara dönemi telefonu üretir herkes cuuuppp..:ehe

haltie

haltie

Üye
kamera dizayn tasarım müthiş üzerine tanımıyorum gerçekten nokianın

merty24

merty24

Üye
on numara

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
biraz sorgulamacı olun yaaa..hemen uyutulmuş bir şekle bürüyorsunuz..bundan öncede hep güzel dedik noldu..

mustafa

mustafa

Üye
nokia bu telefonu yapamaz :D

--------------- Ekleme ---------------

ha bide şarj sorunu devam ediyor resimdende anlayacağınız gibi şarj kritik seviyede :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Yani harbiden NOKIA'nın İphone patent davası açması yerinde olmuş..Yeni İpone olarak adlandırılan "İphone HD" Nokia x9 tasarımı ile nerdeyse bire bir:hmmm.Fakat sosyal ağlara özel tuş ve bildirim olayı gerçekten güncel ve hoş bir özellik olmuş:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iphone çoktan köprüyü geçti...:naughty:

mustafa

mustafa

Üye
bunu yaparsa apple yapar zaten apple'ın hd si (eğer doğruysa) bundan daha güzel duruyor

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
güzel telefon fiyatı uygunsa ve wifi varsa almayı düşünüyorum:aha:
Böyle bir telefona Wifi koymadıklarını düşünmen,telefonda bt si var mı acaba demen ile neredyse aynı :kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kişisel tercih meselesi kimseye şunu tercih et bunu tercih et denemez ama Nokia yıllardır geçiştirmelerle milleti sömürdü..kaçımız Nokia telefonu 1 yıldan fazla kullanıyoruz?

mustafa

mustafa

Üye
nokia hiç bir zaman tam bir telefon yapmadı. insanları tüketim çılgınlığına sevketmek için elinden geleni yaptı. apple a bakıyoruz yeni yazılımlarla telefonuna olmayan özellikleri ekliyor. 3g de olduğu gibi. nokia ne yapıyor hiç bir şey. hala web tarayıcısına bir çözüm bulmamaları ne kadar sorumsuz olduklarını ortaya koyuyor. operanın web tarayıcısı olmasa kırardım bu telefonu çoktan

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
iphone çoktan köprüyü geçti...:naughty:
Evet öyle ama dava hala sürüyor..Birde ben telefon piyasasında İphone 3gS den başka model tanımam;

*Çift işlemci(ARM işlemcisine sahip)

*256 mb ram(ve hepsi kullanıcıya sunulmuş :D)

*3D işlemci ve 300 mb'ın üzerinde oyunları harika çalıştırması zaten şu an tel dünyasında heralde deli gibi çalışan pro ve oyun bakımından sadece iphone proğramcıları var..Bir film çıkıyor ve direk daha pc oyunu çıkmadan symbian oyunu çıkmadan İphone için oto bi çıkartılma olayı var:box

Hatta bir çok net işlemleri için bile iphone başlı başına tek tutuluyor..

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
sağlam cihaz

haltie

haltie

Üye
ben uzun yıllar kullanıyorum bozulmuyorda :D

6600 vardı 4 yıl kullandım hala çalışıyor zamanın kralıydı diğerleri telefonsa o başka bir şeydi...

iphone rakibidir ama diğer markalar yanından bile geçemez

haltie

haltie

Üye
zaten önemli olan işletim sistemidir bilen insan özellikleri bilerek alır ben telefon aldığımda sürprizle karşılaşmam ne aldığımı bilirim yani n95 8gb iphone arasında kaldım ama şuan gayet memnunum 1.5 yılı geçti üzerine cihaz görmedim

bittigitti46

Üye
nokia bunu yaparsa gerçekten değişim yapmış olcak... tasarım geleneksel nokia tasarımlarına benzemiyor gibi..

Üst Alt