5800 xm v40 kolay güncelleme sakın kaçırma çok kolay üzülürsün sonra forumda ilk

Sponsorlu Bağlantılar

KOLAY OLDUMU

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
5800 xm v40 kolay güncelleme sakın kaçırma çok kolay üzülürsün sonra forumda ilk
İDAA EDİYORUM BURDAKİLERİ UYGULADIKTAN SONRA KOLAY BİR ŞEKİLDE GÜNCELEMME YAPICAKSINIZ
GÜNCELLEME YAPABİLMENİZ İÇİN İLK ÖNCE NOKİA PC SUİTE KAPATINIZ
NOKİA PC SUİTE UPDATE YAPAMIYANLAR İÇİN(SATEN EN GÜNCEL SÜRÜM YÜKLÜ DİYEN PC SUİT LER İÇİN)
SAATLERCE 3 YADA 4 PROGRAMLA UĞRAŞIP VERSİYON YÜKLEMEYE SON VERMEK İÇİN AÇTIM BU KONUYU

NOKİA VERSİYON 30 İÇİN YÜKSELTMEDİR
V40 YÜKSELİR

Nemesis Service Suite Nokia cihazlar için geliştirilen bir yazılımdır. USB bağlantı birimi ile Nokia cihazlarda harikalar ortaya çıkartmanızı sağlayan bir yazılım. Tabii kullanmasını bilene. Bizi ilgilendiren kısmı şimdilik ürün kodu değiştirme fonksiyonu, bildiğiniz üzere Nokia cihazlar için sunulan güncelleştirmeler bazı cihazlar için yüklenemiyor. Tam olarak yüklenemiyor demeyelim de geç yükleniyor diyelim. Mesela Avrupaya sunulmasından bir ay sonra Türk kullanıclar yararlanabiliyor, gibi. Bunu aşmak içinde cihazın ürün kodunda ufak bir hile yapıyoruz, tak diye güncelleştirmeler bizim için açılıveriyor. Şimdi adım adım öğrenelim, Nemesis ile Product Code değiştirmeyi.
1. Şimdi Nemesis Service Suite programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Kurulum, herhangi bir spesifik ayar istemiyor.
2. Cihazınızı (Nokia 5800 Xpress Music) USB kablosuyla bilgisayarınıza PC Suite modunda bağlayın.
3. Nemesis Service Suite (NSS) programını çalıştırın.
4. Sağ üstteki büyütece tıklayın, sonra “Phone Info” butonuna tıklayın. (kırmızı çemberler)
5. Sağ tarafta yer alan “Product Data Edit” kutusunun altında yer alan “Read“a tıklayın. (kırmızı çerçeve)
6. Product Code kısmına (mavi çerçeve) yeni ürün kodunu yazın. Sağında yer alan “Enable” kutucuğunu işaretlemeyi unutmayın tabii ki. Nokia 5800 XM için kullanabileceğiniz Product Code:
0587676

7. Kodunuzu yazdıktan sonra “Write” butonunu tıklayın. (yeşil çerçeve)
8. Bilgileri tekrar okutun, ürün kodunuzu karşılaştırın. İşlem başarılı ise programı kapatıp güncelleme işlemine geçebilirsiniz.

ücretsiz ovi maps navigasyon bilgisi aşağıdaki linkte anlatılmaktadır
http://www.maxicep.com/symbian-dest...asyon-destegi-sunuyor-324657.html#post2141250

LÜTFEN ANKETİ GELİŞİ GÜZEL İŞARETLEMEYİNİZ.

• Beğen
Tepkiler: deliruzgar25, emirkan25, YuZaRSiFTaN ve 8 diğerleri

mutluadam

Üye
iyide ben hayatımda ilk defa symbian ve nokia kullanıyorum ve telefonu alalı 15 gün oldu bunu belki 10 kez yapmışımdır :)) yani burda farklı ve yeni olan ne anlamadım? verdiğin kodda navigasyon sürümü ve şu anda en son ben bunu yükledim zaten.

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Nokia Uptader ile sadece bir tuşa basıyorum :D

(ama sen yapamamıştın heralde Nokia Uptader ile:)]

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2140303' Alıntı:
Nokia Uptader ile sadece bir tuşa basıyorum :D

(ama sen yapamamıştın heralde Nokia Uptader ile:)]

bazı telefonlar günceleme yapmıyor nokia pc suit le
o yüzden ilk önce kod değiştirmek lazım :ehe:kop::aha:(h):yuru

--------------- Ekleme ---------------

iyide ben hayatımda ilk defa symbian ve nokia kullanıyorum ve telefonu alalı 15 gün oldu bunu belki 10 kez yapmışımdır :)) yani burda farklı ve yeni olan ne anlamadım? verdiğin kodda navigasyon sürümü ve şu anda en son ben bunu yükledim zaten.

bazı telefonlar güncelleme yapmıyor ve nokia 5800 kullanıcıların yarısı bundan şikayetci olduğu için böyle bi konu açtım.ilk önce pc suitle güncellenmiyon telefonlar nemesis yardımıyla bir kod giriyorlar ve güncelleniyor bunun yararıda ne hem yeni sürüm oluyor hemde NAVİGASYON BEDAVA oluyor. iyi çalışmalar

mutluadam

Üye
yok yav alla alla:)) yaşımız 42 ama bunamıyoz siz gençlerle takılırken allaha şükür gelişiyoz:) bunu akıl edemicek ne var niki karışık binbaşım:) tabiki nokia updater ile yaptım daha çok. yalnız bir kez yüklediğin kodu ikinci kez yüklemiyor sadece navi sürümünü zaten güncel ama isterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diyor. o da hemen bitiyo bunun nedenini bilde boşa açmamış ol bari konuyu:) ben bilemedim. ben mesela red benimki onu v40 a pohenix le güncellemiştim sonra navi yi updater ile yükledim. en son sağlam olsun diye redi de updater ile yükleyeyimde bi daha ellemeyeyim dedim ama tekrar isterseniz yükleyin falan demedi.

pardon cevabı yazdığım kişi farklıymış ama yinede boşa gitmez:) kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı:)

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
yok yav alla alla:)) yaşımız 42 ama bunamıyoz siz gençlerle takılırken allaha şükür gelişiyoz:) bunu akıl edemicek ne var niki karışık binbaşım:) tabiki nokia updater ile yaptım daha çok. yalnız bir kez yüklediğin kodu ikinci kez yüklemiyor sadece navi sürümünü zaten güncel ama isterseniz yeniden yükleyebilirsiniz diyor. o da hemen bitiyo bunun nedenini bilde boşa açmamış ol bari konuyu:) ben bilemedim. ben mesela red benimki onu v40 a pohenix le güncellemiştim sonra navi yi updater ile yükledim. en son sağlam olsun diye redi de updater ile yükleyeyimde bi daha ellemeyeyim dedim ama tekrar isterseniz yükleyin falan demedi.

pardon cevabı yazdığım kişi farklıymış ama yinede boşa gitmez:) kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı:)

Bende insanların kafalarının karışmadan güncellemesine yardımcı olmak için kısa ve rahat bir yöndem sundum sadece 15 dk nız gidiyo bu işlem sırasında
.saolun cvp ınız için iyi akşamlar
Yararlanabildiyseniz ne mutlu bana

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
bazı telefonlar günceleme yapmıyor nokia pc suit le
o yüzden ilk önce kod değiştirmek lazım :ehe:kop::aha:(h):yuru

bazı telefonlar güncelleme yapmıyor ve nokia 5800 kullanıcıların yarısı bundan şikayetci olduğu için böyle bi konu açtım.ilk önce pc suitle güncellenmiyon telefonlar nemesis yardımıyla bir kod giriyorlar ve güncelleniyor bunun yararıda ne hem yeni sürüm oluyor hemde NAVİGASYON BEDAVA oluyor. iyi çalışmalar
Yanlış bilgi Navi yaptığın zaman Navigasyon Bedava olmuyor..Hatta hiç bi extra getirisi yok

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2140342' Alıntı:
Yanlış bilgi Navi yaptığın zaman Navigasyon Bedava olmuyor..Hatta hiç bi extra getirisi yok

bi konu açtım konuyu batırdıkça batırdın ben yaptımda bişi olmadı demmeki herkese tavisye ediyorum.
tartışma alanına çevirmeyelim

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
bi konu açtım konuyu batırdıkça batırdın ben yaptımda bişi olmadı demmeki herkese tavisye ediyorum.
tartışma alanına çevirmeyelim
Arkadaşım burada kendi kendine sinirlenen sensin..

Ve bizde biliyoruzda konuşuyoruz Navi falan ücretsiz değil neden böyle karşı çıktın anlamadım..

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2140376' Alıntı:
Arkadaşım burada kendi kendine sinirlenen sensin..

Ve bizde biliyoruzda konuşuyoruz Navi falan ücretsiz değil neden böyle karşı çıktın anlamadım..

sinirlenmiyorumda yaptığın hoş bişi değil .dene ve gör diyorum sana başka bişi demiyorum.iyi çalışmalar

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
sinirlenmiyorumda yaptığın hoş bişi değil .dene ve gör diyorum sana başka
bişi demiyorum.iyi çalışmalar
Yani şu an telinde Navigasyonun ücretsiz olduğunu mu söylüyorsun?

Ben çoktan V40'a yükselttimde zaten.

ccavuss

ccavuss

Üye
bu navigasyon ücretsiz olayı nasıl yapılıyor arkadaşlar benimki ücretsiz değil herhalde. v40 navi kodu ile yükseltim normalde. ama tel red. navinin ücretsiz olması için ne yapmam gerekiyor bilen arkadaş varsa yol gösterir mi?

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
bu navigasyon ücretsiz olayı nasıl yapılıyor arkadaşlar benimki ücretsiz değil herhalde. v40 navi kodu ile yükseltim normalde. ama tel red. navinin ücretsiz olması için ne yapmam gerekiyor bilen arkadaş varsa yol gösterir mi?

ovi den ücretsiz güncelleme yoluyla yapılıyor .

@n!wa+*r™;2141122' Alıntı:
yani şu an telinde navigasyonun ücretsiz olduğunu mu söylüyorsun?

Ben çoktan v40'a yükselttimde zaten.

ovi den güncelleme yapıyorsun ve saten ovi sana artık ücretsiz bir navigasyon imaknı veriyor

@n!wa+*R™;2141122' Alıntı:
Yani şu an telinde Navigasyonun ücretsiz olduğunu mu söylüyorsun?

Ben çoktan V40'a yükselttimde zaten.

Nokia, Ovi Maps'de artık ücretsiz adım adım navigasyon desteği sunuyor

karloff

Üye
Arkadaşlar,

Evet nadir kardeşimiz bu konuyu yeni versiyon geldiği gün konuyu açtı ve anlattı. Ben siteye geç katıldığım için olayı öğrenmek için 200 küsür tane gereksiz mesajı okumak zorunda kaldım.
Çünkü aynı sorular ve problemler için defalarca mesajlar yazılmış, çoğu kimse okumak zahmetine girmeden özel olarak kendine cevap verilmesini istiyor.
Birşeyler öğrenmek için, direk konu açmak yerine ilgili konuları okuyarak öğrenmemiz gerekiyor. Site opları ve moderatörleri gerçekten çok sabırlı, başka bir sitede bu konular direk kilitleniyor.
Konuyu beğenmesinizde cevap yazarak, konunun üst sıralarda olmasına sebep oluyorsunuz.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
    Konu Sahibi
konuyu açtım ama değişik bi yöntem ve tek program fark bu arkadaşlarım .anlamadan yargıladınız yinede ilginize teşşekürler

karloff

Üye
konuyu açtım ama değişik bi yöntem ve tek program fark bu arkadaşlarım .anlamadan yargıladınız yinede ilginize teşşekürler

Bende tam bu şekilde yaptım, sitede anlatıldığı gibi (nemesisle product kodu değiştir NSU ile güncelle)
ama neresi farklı anlamadım

nicknolte

nicknolte

Üye
Çok teşekkürler versiyonu sizin sayenizde versiyonu yükselttim.Fakat telefonda hiçbir değişiklik olmadı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt