7610 çok büyük bi problem :( kimse çözemedi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

darkmen1

Üye
    Konu Sahibi
7610 çok büyük bi problem :( kimse çözemedi
arkadaşlar benim 7610 telefonum var geçenlerde bi kere düşürdüm ondan sonra açılmadı bi daha içine biraz su kaçtı gibii kurudu şimdi biraz açılıor sonra phone start up failed contact the retailer bu hatayı verio bi 10 15 sonra ekran kendi kendine sönüyo format atıyorum hard format oda birazcık doluyo dediğim gibi ekran kendi kendine sönüyo ve kapanıyo nasıl yapabilirim

telefoncular 90 milyon diyo zaten teli satsan 70 Tl etmez belki

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
sen yapamazsın malesef telefoncularda boxa fln bağlıyo onların aletleri var 90 ytl deildir max.20-30 ytl olur baska yerlere sor bnce

sabri04x

sabri04x

Üye
servise götür bir beyin tamamdır :oke:

tatarbeyi

tatarbeyi

Üye
aynen arkadaşım o problemi servisten başka bi yerde halledemezsin ve dediğin kadarda pahalı değil iyi araştır

haciorhan

haciorhan

Üye
Oha telefon zaten 20 tl dir.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
telefoncu 2 dakikada yapar kardeş sen daha fazla kurcalama sana daha pahalıya patlar :oke:

kosbodinos1

Üye
arkadas lar ben guvenlık kodunu unuttumm ıcın telefonu kullanamıyorumm yardım edemezmısınız telefon 7610

aryscat

aryscat

Üye
arkadas lar ben guvenlık kodunu unuttumm ıcın telefonu kullanamıyorumm yardım edemezmısınız telefon 7610

Telefonun hafıza kartını çıkart. Aramatuşu+ * + 3 tuşuna ve telefonun açma kapama tuşuna telefon açılana kadar basılı tut. Yani format at.

cercix

cercix

Üye
format atınca düzelmez mi ki

Morceaux

Üye
bence yenisini al 50tl max :D

gölgesiz

Üye
Telefonun hafıza kartını çıkart. Aramatuşu+ * + 3 tuşuna ve telefonun açma kapama tuşuna telefon açılana kadar basılı tut. Yani format at.
iide kardeş bu formatlama ama hard formatla telefon kendine gelir sen bi hard for mat çektir.

burbleek00

burbleek00

Üye
Arkadaşlar 7610 telefon var elımde ama tek sorunu 0 tuşu basmıyor anlayan lar lgılenırse sevınırım acil bklıyorumm..

orhan46

Üye
en yakın teknik servise göster

ciko6189

ciko6189

Üye
problem çözülmedi die birşey yok
demekki 90tl sorun çözülüyor :D

yazılım atarlar box falan içindeki parça donanımlarda sorun varsa değiştriirler arızayı giderirler

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 7610 telefon var elımde ama tek sorunu 0 tuşu basmıyor anlayan lar lgılenırse sevınırım acil bklıyorumm..

tuş padinden kaynaklı ya 15tl ye padi değiştirceksiniz yada başka yolu varmı bilmiyorum
bizdeki tel 6680 * ve 0 işlemiyor ::d:

gölgesiz

Üye
gerek yok sen onun tuş takının altın bi kağıt bapçası sıkıstır yeter sorun çözülür :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt