trident w-t3 kullananlar izlenimlerini paylassın :)

Sponsorlu Bağlantılar

ceza96

Üye
arka kapagı acın minik saç parçası var ona kısa kablo ekleyin arka plastik kapak içine aliminyum folya yapaıştırın kabloyu folyaya bagla wifi cok daha iyi çeker denendi

lütfen bana bu wifi konusunda yardımcı olabilir misin hangi saç parçası olduğunu anlayamadım daha açıklayıcı olursan ya da resim çekebilirsen bana çok büyük bi yardım etmiş olursun
cevabını bekliyorum

kedilap

Üye
Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfene yazsın çıldırıcam yoksa:)

temasan53

temasan53

Üye
Slm arkdaşlar tridentw-t3 aldım bende ama tam manasıyla kullanamıyorum özelliklede şu üst tuşu kapatıp açarken klık die bi ses çıkıo çok uyuz oldum neresine girdimse bu sesi yok edemedim telefon tuş kilidi sessiz çalışamaz mı ? Bilen birisi varsa lütfene yazsın çıldırıcam yoksa:)

(Hoparlor Simgesi)Kullanıcı profili - Genel - Özelleştir - Ses ayarları - Tuş Takımı sesi

Başarılar.......

kedilap

Üye

--------------- Ekleme ---------------

yok yapıorum aama olmuyorrrrr deliricem bu sesdennnnn

ceza96

Üye

yok yapıorum aama olmuyorrrrr deliricem bu sesdennnnn

tema-ap ye gir kilit kaydırmayı "O" yap

delimete

delimete

Üye
bana göre iyi bir telefon herkeze tavsiyemdir :)

kaplan_ciss

Üye
ne turkcell den nede vodafoneden wap a giremedim delirecem internet ayarlarını yaptım ama giremiyorum msn ye nasıl girecez wt3 ömrümü yedin valla

fofofofofo

Üye
selam facebook a bitürlü giremiyorum giren varsa yarım lütfen

can-can-40

Üye
ıyı bısey yaa ıyı bıseyy :)

ucx

ucx

Üye
ne turkcell den nede vodafoneden wap a giremedim delirecem internet ayarlarını yaptım ama giremiyorum msn ye nasıl girecez wt3 ömrümü yedin valla

Evet bende de var bu sorun. Ebuddy vermişler yanında fakat ben bağlanmayı bir türlü başaramadım.
Alternatif msn uygulamalarını deneyebilirsiniz... (mig33)

myhacker

Üye
sms yazma nasıl ? yazılar buyukmu

duncan99

Üye
beyler bende cihazı kullanıyorum birden ses gitti acaba ayalarlarla düzelebilirmi yoksa hoporlorde mı sorun var yardımcı olun pls...

beyler bende cihazı kullanıyorum birden ses gitti acaba ayalarlarla düzelebilirmi yoksa hoporlorde mı sorun var yardımcı olun pls...

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaşlar size güzel bir tavsiyem var bakın siz en iyisi şöyle yapın bu cihaz demiycem sinir bozucu alet parçasına veereceğiniz parayı cuma namazı çıkışı bir fukaraya verin inan çok mutlu ediceksiniz o fukarayı tabi bide sevap yönü var eee kısacası yazık arkadaşlar yazık binbir zorluklarla kazandığını helal parayla daha güzel cihaz alın örnek : nokıa,nokıa,nokıa

oneol

Üye
cihaz güzel maşaallah nazar değmesin sorunsuz çalışıyor

handsomeboyxx

Üye
ben de bu w-t3ten 1 ay önce aldım ama benim anlamadığım bi problem var. mesaj yazarken bazen ekrandaki bütün karakterler silinip onun yerine AKFONE31 yazıyo ve telefon kitleniyo. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

bandobras

bandobras

Üye
Ben telefonu 2gün önce aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım burda yazılan...menüler arası geçiş iyi opera iyi tek sorun Müzik playerde ekranı yan çevirince telefon ana menüye dönüyor...onu aşmak kolay müzik playerde hareket sensörünü kapatn iş biter...

Bence en büyk eksik 2.5mm Kulaklık girişiyle çalışıyor olması keşke 3.5 olsa da her kulaklık çalışsa bu telefonda...

kill4u18

Üye
Ben telefonu 2gün önce aldım hiç bir sorunla karşılaşmadım burda yazılan...menüler arası geçiş iyi opera iyi tek sorun Müzik playerde ekranı yan çevirince telefon ana menüye dönüyor...onu aşmak kolay müzik playerde hareket sensörünü kapatn iş biter...

Bence en büyk eksik 2.5mm Kulaklık girişiyle çalışıyor olması keşke 3.5 olsa da her kulaklık çalışsa bu telefonda...

ben operaya felan giremiyorum ayarlarım yapılı ama giremiyorum msn, google, face...
ne yapmam gerekiyor?

vyolcub1

Üye
baktım cogu yerde kalem yok diyolar ama var mesajları ekrana yazabiliyorsunuz

gedikbas

Üye
on numara bi telefon herkese tavsiye ederim

ramirezzz80

Üye
Telefon genel olarak güzel görüntüsü dokunmatik ekranı fln.
Ilk tekefonu elime aldığımda dokunmatiği bozuk dedim ama kullandıkça hassaslaştı 10 üzerinden 9 aldı benden...
Msj yazarken elle ekrana harfi yazınca direkman msja ekliyo bu hoşuma gitti...
Bide bluetoothla bişey aldığımda (resim) onu açamıyorum resetlio telefon kendini sim tkaın diyo ve menüye dönüo bu biraz sinir bozunu...
Kamerası kötü ama hiç yoktan idare eder tv olayı başarılı iyi ceken bi yer bulduğunuzda kulaklıkla falan süper oluo radyosunu beğendim..
Genel olarak güsel iphone 1300 vereceğime buna 300 verdim daha ii arkasındakı trident yazısını silin yada yazısız bi kapak alırsanız pek bi farkı olmaz ıphonela beğendim tavsiyede ederm...

Takipçi Satın Al

Üst Alt