Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, telefonumdan çok memnunum. Ama Dokunmatiği Wifi'si fazla iyi değil. Ama bana yetiyor. Tabiki Nokia, Samsung v.s telefonlar gibi değil. Kullanıcıya yeticek bir telefon diye düşünüyorum. Kısacası telefonumdan memnumum ve tavsiye ederim.
Selam arkdaslr bende yaklasık 15 gun once trident w-t3 modelını tv de gordum ve cok begendım bırazda tridentpazarlama sıtesınde ozellıklerıne bakıp i-phone ile karşılaştırınca almaya karar verdım ve telefona sahip oldum.Şimdi yukarıda bazı arkadaslarım telefonla ılgılı olumlu bazı arkadaslarımda olumsuz tespıtlerde bulunmuslar.arkadaslar sımdı ben oncelıkle bır kullanıcı olarak telefonumdan cok memnunum.neden dersenız telefondan bekledıgım bellı baslı ozellıkler var.mesela ben telefonumu aramak ıcın ve msj yazmak ıcın kullanırım.arada sırada lazım olursa kamerasını ve ınternetını kullanırım.şimdi şunu unutmayın ki bu telefon çin malı.ben kendım de eskı bır telefoncuyum aynı zamanda.o yuzden bu telefonu alırken butun ozellıklerını dort dortluk kullanamayacagımı bılıyordum.o yuzden sızın de telefondan i phone performansı beklememenızı tavsıye ederım.nihayetınde 300 mılyonluk bır cep telefonudur ve 1.300 liralık telefonun verdıklerını sıze veremez.o yuzden sız de telefonu kıbar kullanın sınırları zorlamayın goruceksınız kı cok eglencelı telefon.benım bu telefonu almamdakı amac karızması.örnegin bir cafeye gittiğimde masanın uzerıne koyunca etraftan hıckımse o telefonun trıdent oldugunu anlayamaz.içindeki özelliklerine de girse anlayamaz.o yuzden cevredekılere i phone varmıs karızması verirsiniz.telefonu da sadece benım gıbı arama yapmak ıcın kullanırsanız emınımn kı yıllarca kullanabılırsınız.telefon menusunde ekrandakı simgelerin yerini degiştirmek için elinizi simgeye basılı tutun ekrandakı butun sımgeler tıtremeye baslayacaktır.bundan sonra tasımak ıstedıgınız sımgeyı surukleyerek ıstedıgınız sayfaya tasıyabılırsınız.sayfalar arası gecıs yaparken ı phone gıbı hızlı olmadıgından parmagınız daha yavas hareket ettırırsenız daha ıyı olur.yanı kısacası karıstırmadan kıbar kullanırsanız bu telefon sızı uzun bır sure ıdare eder.kullanan herkese basarılar.
Sana katılıyorum arkadaşım..Aynı senın gıbı kullanıyorum.Dediklerin bire bir benle aynı..Cafe ' ye giderken karizma için v.s ve nazık olursanız cok memnun kalırsınız ki ayrıyetten benım dayım telefonu elıne aldı way iphone yapmışsın dedi ki trident w-t3 umun oldugunu bılıyordu bu kadar benziyor Dedii gibi 300 Tl lik telefondan 1300 tl lik iphone performansı bekledıgınız ıcın sızın bu memnunıyetsızlıgınız. Saygılar
code_mod
Üye
arkadaşlar yalvarıyorum biri şu akfone31 sorununu çözsün, mesaj yazamıyorum yaa
kaanbaba19
Üye
Yaklaşık 1,5 Sebedir kullanıyorum Wifi si mükemmel net için google map indirirsin sorun çözülür tv sine diyicek yok Ses Çok Süper Acayip ses çıkıyor Dokunmatiği süper. Birdek kamerası kötü oda 2.0mp 3.2 flaan yapsalardı iyi olurdu birde flaşlı.