firmayı kötülemek degil maksadım Lakin ben elektronikciyim firmanın ne uydu alıcısı nede dvd vcd cihazları ariza üstüne arıza veriyor telefon max. 6 ay çalışır oda bayan kullanırsa
Hocam burası uydu alıcısı vcd player receiver forumu değl ne diyeceksen orda de telefonun 6 ay çalışacağını nerden biliyosun sen kullandınmıki benim eşim 8 aydır trident kullanıyor o 6300 a benzeyen modelindenden şimdi modelini anımsayamadım herneyse herhangi bi sorun yok 6 ayda bozulduğu falanda yok. Bozulursa gönderirsin garantiye bu kadar basit faturası var hak var hukuk var kanun var bide amacım kötülemek değil diyosun sen ne dediğini bilmiyosun hocam. Amacım seni bozmak değildi şimdide sen kusura bakma artık yapıcak bişi yok.
--------------- Ekleme ---------------
merhaba bend geçen hafta aldım bu telefonu kamerası kötü servisine gönderdim gerçek 2 mp yapın diye ancak eskisini geri göndermişler ayrıca ben m4 ve flv dosyalarını açamıyorum servis bu programları açmaz diye not göndermiş ne yapmam lazım birde oyun yüklşeyemiyorum bana oyunm konusunda yardımcı olurmusunuz ayrıca bu tlfonda world exel dosyalarına bakılabilirmi program yukleniyorsa nasıl yukleyeceğim yardımcı olurmusunuz
Kamera yükseltme dye bişi olmaz zaten boşa göndermişsin yazan neyse odur fabrika çıkışlıdır sonuçta servisin kamera yükseltme diye bi şansları yok.
Bunları açmaz derler çünkü senin program indirip açman lazım serviste sana program indir aç demez çünkü hiç bi firma telefona program oyun yüklenmesinden yana değildir çünkü kaynak güvenilirliği kesin değildir program backgraundunda her türlü pislk sahtecilik virüs olabilir bu yüzden program yükleyin demezler.
getjar.com dan program edinebilrsin.