• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

İstediğiniz şarkının ismini yazın, mp3 waw şekilde bulayım

Sponsorlu Bağlantılar

Bejlan

Üye
ahmet kayadan agladıkca parcasının sadece sazlı olan kısmı

hygrafik

Üye
kutsal damacana 2 muratgilin damdan atlayamadım varmı?

KERA28SUS

KERA28SUS

Üye
Selam arkadaşlar.
Yeni üye oldum.İnşallah burada çok sıcak ve kardeşlik ortamı içerisinde uzun zamanlar geçiririz.Teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

Çanakkale türküsünün fon müziği wav uzantılı lazım.Okulda Çanakkale şehitleri şiirine fon olarak koymak istiyorum.Tşk.

çanakkale içinde aynalı çarşı wav olmalı

baran__45

Üye
Sezen Aksu Hoşgeldin wav bulabşkşrsen sevinirim teşekkürler.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Selam arkadaşlar.
Yeni üye oldum.İnşallah burada çok sıcak ve kardeşlik ortamı içerisinde uzun zamanlar geçiririz.Teşekkür ederim.

Çanakkale türküsünün fon müziği wav uzantılı lazım.Okulda Çanakkale şehitleri şiirine fon olarak koymak istiyorum.Tşk.

çanakkale içinde aynalı çarşı wav olmalı
http://www.maxicep.com/wav-mp3-melo...-waw-formatinda-istek-317372.html#post2092798

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Umarım keyifli formlar geçirirsiniz,hoş geldiniz.Ayrıca sitemizdeki hoşgeldim hoş geldin adlı bölümde gelmiş bulunduğunuza dair konu açarsanız sizi gören diğer üyelerimiz de size hoşgeldiniz dileklerini ileteceklerdir.Hoşgeldim, HoşgeldinBuraya tıklayarak bahsettiğim bölümde geldiğinize dair konu açabilirsiniz,keyifli formlar.

atillaguler

Üye
bu şarkıyı çok aradım lütfen yardım

EroL

EroL

Emekli Yönetici

yaris001

Üye
hocam bana kayahandan bir aşk hikayesini wav formatından arıyorum yardımcı olabilirmisin

EroL

EroL

Emekli Yönetici
hocam bana kayahandan bir aşk hikayesini wav formatından arıyorum yardımcı olabilirmisin

buyur da, neden waw biçiminde istiyosunuz bu şarkıları ?

tulayd

tulayd

Üye
uub şa la la la mp3 nasıl indirecez

pub şa la la la mp3 indirirmisiniz

EroL

EroL

Emekli Yönetici
one ki

gozgozum

Üye
murat boz soner sarıkabadayı ıkı medenı ınsan tam nakarattan koyarsan sevınırım kardesım sımdıden saol

infazcı-konan

infazcı-konan

Üye
badri harinin ringe çıkmadan önce çalınan rap müziği vardı badri badri hari diye basslı bir şekilde başlıyordu bu varmı

batuhansarıkaya

batuhansarıkaya

Üye
bana jeff hardy nin geliş müzigi lazım:oke:

tubaahmet

Üye
gelseydin fon müziği , rica ediyorum, şimdiden tsk ederim

denizes26

denizes26

Üye
Çok güzel hareketler testere skecinde yapılan ilk fon müziğini yollarmısnız

EroL