Nokia N86 v21.006 yı Nokia N86 v11.043 e geri yüklemek Hack sorunu ...

Sponsorlu Bağlantılar

bycengiz

bycengiz

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N86 v21.006 yı Nokia N86 v11.043 e geri yüklemek Hack sorunu ...
Benim sorunum Nokia N86 v21.006 patch i gelince yükledim amatelefonumu hackliyemiyorum bu yeni patch te tlefonumu Nokia N86 v11.043 e geri döndürmek istiyorum böylece hack sornum ortadan kalkıcak ve telefonumu hackliyebilicem
Nasıl geri döndercem ama Hard Format at demeyin çünkü Hard atınca Telefon Nokia N86 v11.115 versiyonuna dönüyor

Nasıl çözücem bu problemi bilemedim yardımlarınıza ihtiyacım var ...

Şimdidn çok TEŞEKKÜRLER...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Eee yokmu yardım edecekbir arkadaş:S

• Beğen
Tepkiler: Murad4

bycengiz

bycengiz

Üye
    Konu Sahibi
Yok galiba=(

Ya millet bir ibirşey biliyorsa söylesin :S çıldırcam artıK !

hadi milllet bilen yokmu ?

gvz123

gvz123

Üye
kardeş galiba güncelleme yaptıktan sonra geri önüş yok, ama sen bidaha güncelleme yap ciazın 21.006 olun, hiç olmassa bataryanı daha uzun süre kullan.:islik

gerçi sende 21.006'a güncellemişsin pardon

ilkaps

Üye
selam şu an aynı dert bende de var 11.043 flash'ını buldum yüklemeye çalısacağım.

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
düzeltilebir bi sorun ancak 30 40 tl vermen gerekir telefoncularda var eski versiyonu

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
evet navi firm ile ben sorunumu hallettim citten işe yarıyor

feminist46

feminist46

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olacak konu açmak istemedim.
iki hafta kadar oldu n86 alalı.
cihaz süper kamera 10 numara tek sorunum bilmiyorum sizlerdede varmı.
tuş takımında seçenek ve iptal tuşlarında sıkıntı yaşıyorum bazen basmıyor tüm tuşlar basıyorken bu iki tuş basmıyor dün program yüklicem evet ileri vs demem gerekiyor tuşa basıyorum ama işlem yapmıyor yaklaşık 10 dk sonra kendine geldi tuşlar anlam veremediğim bir durum oldu.cihazın güncellemesini kendim yaptım şuan 21.006 da acaba güncellemeden kaynaklımıdır yoksa servisemi göndereyim.bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

birinsan

Üye
evet navi firm ile ben sorunumu hallettim citten işe yarıyor

arkadaşım nasıl yaptığını açıklarmısın zira ben sadece yazılımı indirtmeyi başarabildim telefona atmayı beceremedim yardımcı olursan sevinirim

ClMBOMLU

Üye
Ben Nokianın kendi sitesinden başarı ile yüklerdim

feminist46

feminist46

Üye
Arkadaşlar bana cevap yok mu?

CS BETA

CS BETA

Üye
Arkadaşlar bana cevap yok mu?

mustafa abi senin nerden aldına baglı yada yükledigin uygulama telini kasacak derecede agırdır ondn olabilir hadi bunlarda degilse bi kez dha güncellemeni siddetle tavsiye ederim

whoareyoux

Üye
nokia nın sitesinden update yapamıyorum,, özellikle quickoffice için

yardım edinn

b1k1k

Üye
benım n86 ya 1 şey yapmadım fakat nasıl format atacam süpheliyim bu konuda HelloOX2 de paralı yardım edermisiniz?

artar

artar

Üye
arkadaşım benim sorunum telefona *#7370# ye format atıyorum fakat hem c deki ve hemde e ye format atıyor önceden olmuyordu . ama *3arama tuşu açma kapama tuşu ile format atıyorum sadece c ye format atıyor . sebebi yazılımdan mı yazılım n86 v3009 . anlayacağınız işlem ters dönmüş . önceden böyle birşey olmuyordu. yardımcı olurmusun . cevap bekliyorum üyeliğima artar

Üst Alt