SE C902 150 TL 'ye Verdiler Almadım ? Yorumunuz (Kayıt Dışı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hakan4588

Üye
    Konu Sahibi
SE C902 150 TL 'ye Verdiler Almadım ? Yorumunuz (Kayıt Dışı)
Evet Arkadaşlar C902 Almanyadan Gelmişti Vodafone nin Telefonu Kapalı İdi Açtırmak Lazımdı
150 TL İstedi Bende Almadım Ne Olur Ne OLmaz Dİye. Eğer Temiz Olsaydı Adam Kendi Açar Diye Düşündüm Vazgeçtim.
NOT: Adam Cep TELEFONCU
Yorumunuz Nedir ? Alsamıydım ?

--------------- Ekleme ---------------

Uruloki

Uruloki

Üye
valla iyi bir telelfon ablamda var ama biraz yavaş gibi geldi tüm sonylere göre ama teletfon iyi yani ama sein yaptığında ayıp 5 lira daha verip kayıtlayamadın mı yazık

ahmet3418

ahmet3418

Üye
kayıt altına aldırmak kolayse arkadaştan adresi al yaptır :D

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
ben kullanıyorum harika telefon!!! Tavsiye ederim

umut1739

Üye
pasaporta işletiliyor her pasaport sahibinin 1 yada 2 tel işletme hakkı var pasaportu olan birinin pasaportunu alıp gsm bayine( avea turkcell vodafone) işletebilirsin

kmgr_x

kmgr_x

Üye
Çok süper telefon ve 150 tL de çok cazip bir fiyat bence

gospodin23

Üye
:d::d::d:selam ben kullanıyorum 6 aydır cok guzel bıur telefon yavas dıyorsanız gunde 1 kere acıp kapatın ve guncellestırın bunu satıp C905 almayı dusunuyorum

Nexus__

Nexus__

Üye
:d::d::d:selam ben kullanıyorum 6 aydır cok guzel bıur telefon yavas dıyorsanız gunde 1 kere acıp kapatın ve guncellestırın bunu satıp C905 almayı dusunuyorum

bende bu telefonu bulgaristandan aldım globul şirketinden 150 leva yani 170 tl ye felan aldım, 2 yıl sözleşme imzaladım hat için. hattanda memnunum, telefonun özelliklerindende ve birde 8 gb hafıza kartı aldım orjinal sony kartı. cihaz mükemmel çalışıyor. kamerası zaten yok böyle bişi ya, cihaz görünüşüyle zarif olması ve kamera özelliğinin disko gibi karanlık ortamlarda çok iyi vidyo ve fotograf çekimleri yapması ve müzik çalar uygulamasının gelişmiş olması harika ! tabi desteklediği oyunları söylemiyorum bile.

gospodin ! sen de mi bulgaristandasın yoksa :D gospodin, beyfendi demek te :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt