Ücret ödemeden navigasyon yapmak için yapılacak ayarlar.

Sponsorlu Bağlantılar

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
aa-tolga kardeş,
deneyimlerinden navigasyon konusunda uzman olduğun anlaşılıyor. lütfen seninle messenger aracılığı ile görüşebilir miyiz, yardımlarına çok ihtiyacım var :)

buradan yazarsanız yardımcı olurum msn kullanmıyorum.

--------------- Ekleme ---------------

bu paylaşdıgınız bilgi için çok tesekkur ederım bıde e 73 de var onda oluyor mu bi bilginiz var mı*

Nokia nın E73 diye modeli yok ki.sizin telefonunuz nokia değil çakma çin.

CyberStein

pekala, ayarları yaptım, garmin i sorunsuz kurdum ve tek sorun şu. nokia kızaklı navigator telefon ile n95 ayna yerde tam semtin meydanında duruyorum.ikisininde gps verisi yerinden uydu durumunu açıyorum. navigator telefon olan buluyor n95 bulmuyor. yazılım v31 şimdiden teşekkür ettim

kozap

Üye
kusurabakma dalgınlıgıma gelmiş e 71 yazıcakdım ona oluyor mu?

ceruti

Üye
teşekkürler kardeşim

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
pekala, ayarları yaptım, garmin i sorunsuz kurdum ve tek sorun şu. nokia kızaklı navigator telefon ile n95 ayna yerde tam semtin meydanında duruyorum.ikisininde gps verisi yerinden uydu durumunu açıyorum. navigator telefon olan buluyor n95 bulmuyor. yazılım v31 şimdiden teşekkür ettim

N95 in Gps alıcısı eski olduğu i.in yapacak birşey yok.tuş takımını açık tutup 45 açı ile gökyüzüne bakacak şekilde bekleyin...

kusurabakma dalgınlıgıma gelmiş e 71 yazıcakdım ona oluyor mu?

evet olur onda dahili gps var.

teşekkürler kardeşim

sağolun...

boraks123

Üye
arkadaşlar belki yazıldı ama telefonda mps olduğunu nasıl anlayabilirim şimdiden teşekürler

emfuse

Üye
Arkadaşlar garmin konusunda yıllardır kullanıyorum n82,n85,n96,5800 kullandım ilk bağlantı 10 saniyede bağlanıyor ama n95,n97 20 dakika bağlanmasını beklediğim oluyor hafif kapalı ortamda bağlantı kopuyor 97 bir aydır denemediğim kalmadı bağlantı çok geç ve zayıf bağlanıyor

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar garmin konusunda yıllardır kullanıyorum n82,n85,n96,5800 kullandım ilk bağlantı 10 saniyede bağlanıyor ama n95,n97 20 dakika bağlanmasını beklediğim oluyor hafif kapalı ortamda bağlantı kopuyor 97 bir aydır denemediğim kalmadı bağlantı çok geç ve zayıf bağlanıyor

konumlama sunucusu kapalı olarak ayarlayın...

olum36

Üye
sitede emeği geçen herkese,bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür...
sizin yazılarınızı okuyarak navigasyonu kurdum.:oke:

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
Halim21

Halim21

Üye
arkadaşlar internet erişim noktalarını silmeyin.yazıktır sonra bağlantı gerektiğinde tel mort olur..sadece tümleşik gps işaretli kalsın yeterlidir.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar internet erişim noktalarını silmeyin.yazıktır sonra bağlantı gerektiğinde tel mort olur..sadece tümleşik gps işaretli kalsın yeterlidir.

olmaz, sim kartı cıkarıp takarsın gelir...

eren.ince

Üye
Ya benim 5800 varr bütün erişim noktalarını sildim, ovi maps oturum açmadan navigasyonu çalıştırmıyor. bunu nasıl halledeceğim.

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi

ffpenny

Üye
merhaba anlattığınız gibi bütün erişim noktalarını sildim, ayarları belirttiğiniz gibi yaptım dün eve giderken araçta sorunsuz kullandım ücretsiz buraya kadar her şey güzeldi, eve gittiğimde wlan üzerinden internete bağlanmak istedim kesinlikle hiç bir ağ göremedi bulamadı turkcell üzerinden de internete giremedim. Daha sonra turkceli arayıp bütün internet ayarlarımı tekrar istedim gönderdiler kaydettim. Daha sonra facebook a girerek deneme yapıyım dedim fakat internete bağlanırken bu seferde direk turkcell internet üzerinden bağlanıyor bana hiç bir şekilde sormuyor nerden bağlanıyım diye sim kartıda çıkartıp taktım hiç bir şekilde olmuyor. Lütfen bana ne yapmam gerektiğini açıklaycı ve basit bir dille anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

kimse bana cvp vermiyecekmi lütfen telefonumdan hiç bir şey yapamıyorum

arkadaşlar hiç bir şekilde wlan ayarları olmuyor wirelessle bağlanamıyorum uygulamardan facebook a bağlanmak istediğimde direk turkcell wap üzerinden bağlanıyor her zaman sor seçeneğini işaretlediim halde wlan ağı arama vs menüsü çıkmıyor direk turkcell internet üzerinden bağlanmaya çalışıyor ne yapamalıyım lütfen yardım. ben wirelessten bağlanmak istiyorum ve navigasyounda ücretsiz kullanmak istiyorum yeri gelince turkcell internetide kullanmak istiyorum yani bana telefonu ilk aldığımdaki gibi hiç bir şey sormadan direk bağlanmasın turkcell internet üzerinden lütfen bir yardım

aa-tolga

aa-tolga

Üye
    Konu Sahibi
merhaba anlattığınız gibi bütün erişim noktalarını sildim, ayarları belirttiğiniz gibi yaptım dün eve giderken araçta sorunsuz kullandım ücretsiz buraya kadar her şey güzeldi, eve gittiğimde wlan üzerinden internete bağlanmak istedim kesinlikle hiç bir ağ göremedi bulamadı turkcell üzerinden de internete giremedim. Daha sonra turkceli arayıp bütün internet ayarlarımı tekrar istedim gönderdiler kaydettim. Daha sonra facebook a girerek deneme yapıyım dedim fakat internete bağlanırken bu seferde direk turkcell internet üzerinden bağlanıyor bana hiç bir şekilde sormuyor nerden bağlanıyım diye sim kartıda çıkartıp taktım hiç bir şekilde olmuyor. Lütfen bana ne yapmam gerektiğini açıklaycı ve basit bir dille anlatırsanız sevinirim. Teşekkürler

kimse bana cvp vermiyecekmi lütfen telefonumdan hiç bir şey yapamıyorum

arkadaşlar hiç bir şekilde wlan ayarları olmuyor wirelessle bağlanamıyorum uygulamardan facebook a bağlanmak istediğimde direk turkcell wap üzerinden bağlanıyor her zaman sor seçeneğini işaretlediim halde wlan ağı arama vs menüsü çıkmıyor direk turkcell internet üzerinden bağlanmaya çalışıyor ne yapamalıyım lütfen yardım. ben wirelessten bağlanmak istiyorum ve navigasyounda ücretsiz kullanmak istiyorum yeri gelince turkcell internetide kullanmak istiyorum yani bana telefonu ilk aldığımdaki gibi hiç bir şey sormadan direk bağlanmasın turkcell internet üzerinden lütfen bir yardım

ayarlar bağlantıda erişim noktası ayarlarından bağlantıda sor secili olarak ayarlayın .size bağlanacağı zaman sorsun...

ffpenny

Üye
teşekkür ederim ama onuda yapmıştım yinede bağlanmıyordu sildiğim için herşeyi, dün nokia store da düzelttirdim. Fakat şimdide gps bulunamıyor bir türlü navigasyon olmuyor. Konumlamadan sadece tümleşik i seçmeme rağmen

Üst Alt