Trident w-t10 inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

SheWorD

SheWorD

Üye
    Konu Sahibi
Trident w-t10 inceleme

Merhaba arkadaşlar dün elime Trident w-10 wifi'lı modeli geçti. O kadar memnunum ki telefondan alırken şüphe eden arkadaşların kafasında birşeyler netleşsin diye başlık açma gereği duydum.

Wifi facebook msn opera sorunsuz şekilde çalışıyor. Telefonda birçok pda dan daha çok özellik var. Eşim şu anda samsung i600 kullanıyor. Wifi kullanımı inanın ondan daha güzel. şaşırmış kalmış durumdayım.

unutmayın ki bu telefona çin malı demek doğru değil tamamı Türk tasarımı ve yerli sermayedir. Firmada Türk mühendisler çalışmaktadır.Çinde üretim ucuz olduğu için made in PRC yazıyor.aklınızda bulunsun sony ericsson samsung nokia gibi büyük firmalarında çinde fabrikası var kullananlar bilir kimi nokialar çin malıdır. Bu telefonu yüzde yüz Türkiye kazanıyor alırken bunu da göz önünde bulundurunda alın derim.

Telefon özellikleri harika ben çok memnun kaldım. Burada yok servis, süresi yok efendim tridente lanet olsun diyen arkadaşlara itibar etmeyin kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyorsunuz. daha önce başka bir trident daha kullandım ordan biliyorum. Garantisi olan telefondan korkmayın arkadaşlar nasıl olsa hakkınızı bişekilde alırsınız elinizde kapı gibi garanti belgesi var ;)

Önemli olan doğru telefon seçimi ve sizin beklentilerinizi karşılayacak telefonu seçmeniz w-t10 benim msn wifi gibi bir çok beklentimi karşıladı. Tutupta wifisiz telefon alıp sonra ay aman trident rezalet sakın almayın interneti kötü demeniz doğru olmayacaktır. Sırf laf konuşmak için boş konuşmak doğru değildir.

Sonuç olarak telefon çok şık ergonomik kullanımı kolay tuşlar büyük parmaklı kullanıcılarada hitab ediyor. Müzik çaları kaliteli wifi ve opera browser üst düzey. Unutmadan sallayınca sağa sola şarkı değişiyor.çalarken ters çevirince sessize geçiyor.Tv ve radyosu merkezi bir yerde oturuyorsanız harika. Ama köyün ortasında iseniz elbette az çeker tutupta tv si leş gibi demeyin şartlarınızı göz önünde bulundurun.

Neyse çok uzattım telefon 300 lira ve kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.

ÖZELLİKLERE GEÇELİM

Trident W-T10 Çift Simkart + Tv + Wi-fi

Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Kamera (Ön:0,3 Megapiksel / Arka:2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel, Entegre Flaş)
Resim Görüntüleyici
Slayt Gösterisi
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Melodi Oluşturucu
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Facebook Mobile
Opera Mini
eBuddy
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM''e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Ürün Özellikleri : Çift Hatlı Var ( Tek İşlemcili ) Genel Özellikleri Kullanım İş Telefonları Boyutlar 109*57*11.7 mm Ağırlık 108.4 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt Var Kronometre Var Bas Konuş Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1000 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth Var Wi-Fi. 802.11 b/g Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPRS Class 10 GPS Yok Assisted GPS Yok EDGE Var 3G Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok PC Senkronizasyonu Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği Var ( Analog ) Radyo Var MMS Var Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası Var Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Yok Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği 2 Adet Batarya, Sarj Cihazı ve USB Kablo, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi, Kulaklık, Kılıf Açıklama Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
Genel Özellikleri Klavye Var Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır. Yurtdışına Satış Yok Stok Kodu TELCEPTRIDEWT10 Mağazaya Eklenme 11.02.2010

ÖZELLİKLER HEPSİBURADA.COM dan alıntır.

• Beğen
Tepkiler: oguzhan2z ve qadir

Aѕѕαѕѕiη™

Aѕѕαѕѕiη™

Üye
Güzel Tanıtım Ama Sanki Reklam Kokuyo Biraz

SheWorD

SheWorD

Üye
    Konu Sahibi
Aѕѕαѕѕiη™;2085397' Alıntı:
Güzel Tanıtım Ama Sanki Reklam Kokuyo Biraz

Telefondan o kadar memnun kaldım ki övmekten evet dikkat ettim biraz reklam gibi olmuş ama gerçek düşüncelerim bunlar emin olun :)

• Beğen
Tepkiler: Sultan_Aslan

binci

Üye
bende almayı düşünüyorum ama şüphelerim var :(
bunun tuş takımı diğerlerin biraz farklı gibi. kolay kullanılıyormu?
wifi si iyi mi yani aksaklık falan oluyormu ve mesafesi nasıl?
msn si nasıl? ( bazıları yazdıktan 5dk. sora geliyo bununki nasıl)?
internetten wifi ile girilip video izleniyormu?
hantal mı? cebe konulunca çok ağırlık yapıyormu ve çok genişmi?

:hmmm(çokmu soru sordum)

eses_2424

Üye
arkadaşlar ben telefonumu yenilemek istiyorum ve 1 haftadır araştırıyorum ve 350 tl bütçem var baktım tridentlerin fiyatı uygun ama trident konusunda öyle yorumlar varkı çok kararsızım bir arkadaşımız diyor ki çok güzel telefon sorun yok bir arkadaşımız diyor ki 2,0 m kamera 0,3 m çıktı diyor yanı bilemiyorum ayrıcada trident m.hizmetleri çok kötüymüş diyorlar tabi yorumlar eski ama yinede kafam karıştı yardım edin bu telefonu alayım mı almayayımmı....aslında nokia dan şamıyacan ama para nerde işte....

SheWorD

SheWorD

Üye
    Konu Sahibi
bende almayı düşünüyorum ama şüphelerim var :(
bunun tuş takımı diğerlerin biraz farklı gibi. kolay kullanılıyormu?
wifi si iyi mi yani aksaklık falan oluyormu ve mesafesi nasıl?
msn si nasıl? ( bazıları yazdıktan 5dk. sora geliyo bununki nasıl)?
internetten wifi ile girilip video izleniyormu?
hantal mı? cebe konulunca çok ağırlık yapıyormu ve çok genişmi?

:hmmm(çokmu soru sordum)

Blackbery bold'un aynısı tuş takımı olarak
Wifisi iyi durumda bazen az çekiyor ama
Msn i e buddy zaten bu programda sorun çıkmaz bilen bilir.
İnternetten girip video izlemek İphone ve yüksek özellikle flash yüklü telefonlarda mevcut bunda flash yok 300 liraya telefon alıyorsunuz bu kadar özellik beklemeyin bence. Herşeyde olacak değil ya. Zaten youtube dan öyle her videoyu izleyemezsiniz telefonlar m.youtube.com a giriyor direk olarak ordada her video yok zaten belli başlı videola var telefon formatına çevrilmiş sitedeki.
Telefon hafif ağır değil. Geniş değil.

binci

Üye
sheword ilgilendiğin için teşekkürler.
wifi iyi durumda bazen çekiyor demişsin çoğunlukla çekmiyormu yoksa ne anlayamadım :D
bide benim arkdaş farklı bi tarayıcı indirmiş internetten video izleyebiliyor yani flash la alakası olup olmadığını bilmiyorum.

SheWorD

SheWorD

Üye
    Konu Sahibi
sheword ilgilendiğin için teşekkürler.
wifi iyi durumda bazen çekiyor demişsin çoğunlukla çekmiyormu yoksa ne anlayamadım :D
bide benim arkdaş farklı bi tarayıcı indirmiş internetten video izleyebiliyor yani flash la alakası olup olmadığını bilmiyorum.

bazen çekiyor demedim :) bazen az çekiyor dedim ben kapıları kapatıp 2 kapı aradan denedim sorun çıkatrtı bağlanmadı mesela ama anteni şak diye çıkardım afedersiniz eşşek gibi zaten hemen çekti sorun olmadı wireless.

Ya bende arıyorum onu araştırdımda bilen varsa söylesin bolt mobile browser ile izleniyormuş diyolar ne kadar doğru bilemiyorum. Bilen varsa açıklasın boltun sitesine girdim bi dünya download var .jad diye bunlardan hangisi indiricez dokunmatik değil ama cihaz unutmadan.

Unutmadan getjar.com diye b site var ordan istediğin oyun programı indirebilirsin telefonla uyumlu ben bikaç oyun denedim çalışıyor. Uzantısı .jar olsun yeter.

Unutmadan facebook mobile da sorun var şu an kullanamıyorum uygulamayı açıyor sonra tak diye atıyor yeniden kurmayı denicem ben facebook kullanmıyorum ama burdan en azından bilgi vermiş olurum almak isteyen arkadaşlar bilsin ne olduğunu.

Bu arada Telefonda şarkı ilerletme ileri sarma olayını bulamadım dinlemek istediğim yeri geri alıp yada ileri saramadım belki özellik yok belkide ben bulamadım yalan olmasın arıyorum bi haftadır :)

Kamerasından çok şey beklemeyin derim yoksa hayal kırıklığına uğramayın sonra çok yüksek bi çözünürlük yok. ön kamerası klasik vga zaten anladığım kadarıyla tüm telefonlar gibi.

Televizyonu kullanma imkanı bulamadım ama merkezi biyerde açtım dün ntv çıktı cam gibiydi görüntü cızırtı falan yoktu.

Sarj girişi biraz kötü zamanla gevşiyor sallanıyor gibi ileride sorun çıkarır sanıyorum aynı girişli anycool kullanmıştım zamanında bikere servise gitti sarj girişi yüzünden tak çıkar gevşiyor zamanla tutmuyor sarj. Öle sürekli oyun program atacaksanız hele daha çok azalır ömrü diye düşünüyorum. Çünkü usb kullanmak zorundasınız tak çıkar dene falan. zira usb yi çıkarmadan programları açmıyor. Her program sonrasıda merak edip denediğiniz için takıp çıkarmak zorunda kalıyosunuz. Ben karar aldım oyun moyun atmicam şu bolt browseri bulursam onu atıcam dahada kurcalamam sarjdan sarja takarım :) çok uzun oldu dimi bu cümle

bkaç tane güzel özellik yazayım aklıma gelmişken ekran çok canlı renkleri beğendim touch pad çok güzel jilet gibi kayıyor hassasiyet ayarıda bi ayrı güzel zaten kendinizi hızlı hissetiğiniz bi gün artırıyorsunuz halsiz bi gününüzde düşüyor daha sakin takılıyorsunuz mesela :)

Profil isimleri sabit kendi istediğiniz isimle değştiremyorsunuz. Çift hattı deneme mkanım olmadı henüz denersem yazarım.

Telefon çok şık ama memnunum genelinde. Bide bence teli kesinlikle gelen kılıfla kullanın dış yüzey çok parlak en ufak çizikte kendini belli eder diye düşünüyorum. Ben kesinlikle kılıfsız kullanmıyorum bu cihazı.

Arka yüzey çizilmez materyal ancak ön yüzey çok parlak çizikte çok sırıtır kesnlikle kılıfsız kullanmayın zaten hafifi bişi kullanımıda kolay.

Neyse sorularınız varsa yazın yanıtlarım burdan ben arkadaşlar.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben telefonumu yenilemek istiyorum ve 1 haftadır araştırıyorum ve 350 tl bütçem var baktım tridentlerin fiyatı uygun ama trident konusunda öyle yorumlar varkı çok kararsızım bir arkadaşımız diyor ki çok güzel telefon sorun yok bir arkadaşımız diyor ki 2,0 m kamera 0,3 m çıktı diyor yanı bilemiyorum ayrıcada trident m.hizmetleri çok kötüymüş diyorlar tabi yorumlar eski ama yinede kafam karıştı yardım edin bu telefonu alayım mı almayayımmı....aslında nokia dan şamıyacan ama para nerde işte....

bence al garantisi var sonuçta halledersin bi şekilde nokiadan şaşmada nokia resmen adam kazıklıyor iyice artık bu fiyat işinde coştu farketmiştir herkes belki.

Müşteri hizmetlernden memnun kalmassan sikayetvar.com a yaz bakalım 2 günde çözüyolarmı çözmüyolarmı rezil olma korkusundan hemen hallediyolar ben biçok telefon problemimi çözdüm bu site sayesinde öle bişi olursa çak buraya bi şikayet afedersin hemen g.tleri tutuşuyo 2 günde halledip yolluyolar :D Çünkü firma itibarı sarsılırsa herşeylerini kaybederler o yüzden bi şüpheniz olmasın kulaktan dolma bilgilerle iş yapmayın. 350 liraya wifi li telefon yok samsung sony ericsson nokia da ben aradım bulamadım bulsam alırdım eğer bilen varsa sölesin gidip bitanede ondan alalım bunu satıp hemen çok mu iddalı konuştum ya :D

neyse uzatmadan bence al trident yada general mobile var onlarda güzel. garantili onlarda.

78erhan78

Üye
merhaba kullanan arkadaşa 1 sorum olacak telefonu bende telefoncuda inceledin trident wt9 ile ekranlarına bakınca sanki bu daha küçük gibi duruyor gözüküyor fotolarda ama ikiside 2.2 ayırt edemedim acaba öylemi bakın wt10 da ekranın etrafı sıyah cerceve le cevrılı fakat wt9 da boylebısey yok ben boyle seylere cok takılırım

merhaba kullanan arkadaşa 1 sorum olacak telefonu bende telefoncuda inceledin trident wt9 ile ekranlarına bakınca sanki bu daha küçük gibi duruyor gözüküyor fotolarda ama ikiside 2.2 ayırt edemedim acaba öylemi bakın wt10 da ekranın etrafı sıyah cerceve le cevrılı fakat wt9 da boylebısey yok ben boyle seylere cok takılırım

makkaveli

makkaveli

Üye
Ben muhtemelen Trident w t9 alıcam wt10 arasında ne farklar var ?

binci

Üye
ben bi sitede karşılaştırmıştım wt-10 un internet desteği daha fazla.örneğin email desteği wt- 9 da yok ama wt 10 da war . bide gerçektende wt-9 un ekranı daha büyük gibi gözüküyor ama ikiside 2,2 fark olucanı sanmıyorum

byvanellus

Üye
arkadaşım benimde çin telleri ile bilgim ve programlar var eklersen konuşabiliriz.ayrıca bende wt10 alıcam eklersen iyi olur

[email protected]

iyi günler

Darkkek

Üye
Bi e-mail desteği var diyede wt 9 almaktan vazgeçemem ama yinede iyi tel.

bnmbnmb

Üye
Arkadaşlar. bir kaç hafta önce hepsiburada dan WT 10 aldım. Hepsi herbişey iyi sorunum yok. 2 yıl garantiside var.

Yıllardır Nokia kullanıp bakmadan sms yazan biri olarak sms konusunda hız yavaşlaması sorunu yaşadım. Nokia ya alışkınsanız benim gibi, ve çok hızlı sms yazma hastalığınız varsa, zorlanırsınız. Zamanla alışırsınız bel ki..

Bu sms yazma problemimden dolayı iyi bir fiyata satmayı düşünüyorum. iyi bir fiyat derken aldığım fiyattan düşük bir fiyata..
Cihaz dediğim gibi bir kaç haftalık jelatinlerini bile sökmedim. Aparatları kutusu falanı filanı hepsi duruyor..
Satın almayı düşünen varsa cihazı kullanmıyorum satma fikrimden sonra eskimesin diye :)

Bu arada yeni alın ya da başkasından alın ama, ben telefonda Triden tin elemanı ile görüşmüştüm bu cihazı alamadan önce, WT9 mu WT 10 u alayım diye.. hoş sohbet samimi cümlelerden sonra karşı taraf işin içinde biri olarak WT 10 u almamı tavsiye etmişti.. Böyle yani..

mequnenlives

mequnenlives

Üye
Arkadaşlar Ben Bu Telefonu Sıfır Aldım Şarj Girişinden Şarj Ettiğimde Yanlış Yere Taktınız Diyor Usb Olarak Şarj Ediyom Bu Seferde 1 Saat Sonra Pil Dolu Diyor Telefonu Açıyom 10 Dk Sonra Pil Göstergesinden 1 Tanesi Gidiyor ve 5 Dk Sonra Batarya Zayıf Kapanma Diyor Telefon Kendini Kapatıyor Yazılım Hatası Var Diye Grantiye Verdim 2 Hafta Sonra Bna Geri Geldi Aynı Hatayı Yapıyor..! Bunun İçin Bu Telefonu Önermiyorum..!

mblal

Üye
arkadaslar cok kararsız kaldım bu telı alimmi almıımmi??

oguzhan2z

Üye

Merhaba arkadaşlar dün elime Trident w-10 wifi'lı modeli geçti. O kadar memnunum ki telefondan alırken şüphe eden arkadaşların kafasında birşeyler netleşsin diye başlık açma gereği duydum.

Wifi facebook msn opera sorunsuz şekilde çalışıyor. Telefonda birçok pda dan daha çok özellik var. Eşim şu anda samsung i600 kullanıyor. Wifi kullanımı inanın ondan daha güzel. şaşırmış kalmış durumdayım.

unutmayın ki bu telefona çin malı demek doğru değil tamamı Türk tasarımı ve yerli sermayedir. Firmada Türk mühendisler çalışmaktadır.Çinde üretim ucuz olduğu için made in PRC yazıyor.aklınızda bulunsun sony ericsson samsung nokia gibi büyük firmalarında çinde fabrikası var kullananlar bilir kimi nokialar çin malıdır. Bu telefonu yüzde yüz Türkiye kazanıyor alırken bunu da göz önünde bulundurunda alın derim.

Telefon özellikleri harika ben çok memnun kaldım. Burada yok servis, süresi yok efendim tridente lanet olsun diyen arkadaşlara itibar etmeyin kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyorsunuz. daha önce başka bir trident daha kullandım ordan biliyorum. Garantisi olan telefondan korkmayın arkadaşlar nasıl olsa hakkınızı bişekilde alırsınız elinizde kapı gibi garanti belgesi var ;)

Önemli olan doğru telefon seçimi ve sizin beklentilerinizi karşılayacak telefonu seçmeniz w-t10 benim msn wifi gibi bir çok beklentimi karşıladı. Tutupta wifisiz telefon alıp sonra ay aman trident rezalet sakın almayın interneti kötü demeniz doğru olmayacaktır. Sırf laf konuşmak için boş konuşmak doğru değildir.

Sonuç olarak telefon çok şık ergonomik kullanımı kolay tuşlar büyük parmaklı kullanıcılarada hitab ediyor. Müzik çaları kaliteli wifi ve opera browser üst düzey. Unutmadan sallayınca sağa sola şarkı değişiyor.çalarken ters çevirince sessize geçiyor.Tv ve radyosu merkezi bir yerde oturuyorsanız harika. Ama köyün ortasında iseniz elbette az çeker tutupta tv si leş gibi demeyin şartlarınızı göz önünde bulundurun.

Neyse çok uzattım telefon 300 lira ve kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.

ÖZELLİKLERE GEÇELİM

Trident W-T10 Çift Simkart + Tv + Wi-fi

Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Kamera (Ön:0,3 Megapiksel / Arka:2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel, Entegre Flaş)
Resim Görüntüleyici
Slayt Gösterisi
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Melodi Oluşturucu
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Facebook Mobile
Opera Mini
eBuddy
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM''e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Ürün Özellikleri : Çift Hatlı Var ( Tek İşlemcili ) Genel Özellikleri Kullanım İş Telefonları Boyutlar 109*57*11.7 mm Ağırlık 108.4 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda Var Alarm Var Titreşim Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri Var Ses Kayıt Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt Var Kronometre Var Bas Konuş Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1000 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth Var Wi-Fi. 802.11 b/g Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPRS Class 10 GPS Yok Assisted GPS Yok EDGE Var 3G Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok PC Senkronizasyonu Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği Var ( Analog ) Radyo Var MMS Var Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası Var Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Yok Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği 2 Adet Batarya, Sarj Cihazı ve USB Kablo, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi, Kulaklık, Kılıf Açıklama Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir.
Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
Genel Özellikleri Klavye Var Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır. Yurtdışına Satış Yok Stok Kodu TELCEPTRIDEWT10 Mağazaya Eklenme 11.02.2010

ÖZELLİKLER HEPSİBURADA.COM dan alıntır.

Aynı şeyler wt-9 içinde mumkunmudur acaba ???

furkantel

Üye
arkadaşlar sonuç olarak bozulmayan telefon yoktur...telefonun iyisi de kötüsüde aynıdır....

mblal

Üye
arkadaslar bende aldım bı karar verıp artık ama acıkcası coda tavsiye etmem güzel telefon süper wlan falan gayet iyi çekiyor fakat bende şöyle bi sorn var zırt bırt sim 2yi takın dıyor takılı oldu halde gunde 2sefer falan oluyor bu olay o gıcık tv gayet net cekıyor kamerası günışıgında cok net ama ev ortamında 1mp bile deil ama ii yinede kullanımı kolay benm sıkıntılarm.sureklı sım 2 hatası vermesı sarjı muzk dınlıyorm sureklı 1gunde bıtıyor ayrıca video ve sesde ileri gerei alma yok direk atlıyor.bilginize ben cok kararsız kalmıstm tridentmi alsam gm mi trident aldm fakat dediim gibi sıkıntılar cıktı benım fikrim bi çin malına 150den fazla vermıceksn.marka önemli grantisi var ama vermekten cekınıyorm dahada bozp verirler diye yormları okuduktan sonra telm daha 1haftalık tel:DD

gerisi size kalmıs yormlayn bakalm:P

Vedat89

Üye
telefona skype uygulaması mümkün mü acaba? wt9 modelinin özelliklerinde skype da yazıyor amcak wt10'da yazmıor.. manual olarak skype uygulamasını yüklemek mümkü müdür?

Takipçi Satın Al

Üst Alt