SheWorD
Üye
Trident w-t10 inceleme
Merhaba arkadaşlar dün elime Trident w-10 wifi'lı modeli geçti. O kadar memnunum ki telefondan alırken şüphe eden arkadaşların kafasında birşeyler netleşsin diye başlık açma gereği duydum.
Wifi facebook msn opera sorunsuz şekilde çalışıyor. Telefonda birçok pda dan daha çok özellik var. Eşim şu anda samsung i600 kullanıyor. Wifi kullanımı inanın ondan daha güzel. şaşırmış kalmış durumdayım.
unutmayın ki bu telefona çin malı demek doğru değil tamamı Türk tasarımı ve yerli sermayedir. Firmada Türk mühendisler çalışmaktadır.Çinde üretim ucuz olduğu için made in PRC yazıyor.aklınızda bulunsun sony ericsson samsung nokia gibi büyük firmalarında çinde fabrikası var kullananlar bilir kimi nokialar çin malıdır. Bu telefonu yüzde yüz Türkiye kazanıyor alırken bunu da göz önünde bulundurunda alın derim.
Telefon özellikleri harika ben çok memnun kaldım. Burada yok servis, süresi yok efendim tridente lanet olsun diyen arkadaşlara itibar etmeyin kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyorsunuz. daha önce başka bir trident daha kullandım ordan biliyorum. Garantisi olan telefondan korkmayın arkadaşlar nasıl olsa hakkınızı bişekilde alırsınız elinizde kapı gibi garanti belgesi var
Önemli olan doğru telefon seçimi ve sizin beklentilerinizi karşılayacak telefonu seçmeniz w-t10 benim msn wifi gibi bir çok beklentimi karşıladı. Tutupta wifisiz telefon alıp sonra ay aman trident rezalet sakın almayın interneti kötü demeniz doğru olmayacaktır. Sırf laf konuşmak için boş konuşmak doğru değildir.
Sonuç olarak telefon çok şık ergonomik kullanımı kolay tuşlar büyük parmaklı kullanıcılarada hitab ediyor. Müzik çaları kaliteli wifi ve opera browser üst düzey. Unutmadan sallayınca sağa sola şarkı değişiyor.çalarken ters çevirince sessize geçiyor.Tv ve radyosu merkezi bir yerde oturuyorsanız harika. Ama köyün ortasında iseniz elbette az çeker tutupta tv si leş gibi demeyin şartlarınızı göz önünde bulundurun.
Neyse çok uzattım telefon 300 lira ve kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.
ÖZELLİKLERE GEÇELİM
Trident W-T10 Çift Simkart + Tv + Wi-fi
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Kamera (Ön:0,3 Megapiksel / Arka:2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel, Entegre Flaş)
Resim Görüntüleyici
Slayt Gösterisi
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Melodi Oluşturucu
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Facebook Mobile
Opera Mini
eBuddy
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM''e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Ürün Özellikleri : Çift Hatlı
Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
Genel Özellikleri Klavye Var Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır. Yurtdışına Satış Yok Stok Kodu TELCEPTRIDEWT10 Mağazaya Eklenme 11.02.2010
ÖZELLİKLER HEPSİBURADA.COM dan alıntır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Merhaba arkadaşlar dün elime Trident w-10 wifi'lı modeli geçti. O kadar memnunum ki telefondan alırken şüphe eden arkadaşların kafasında birşeyler netleşsin diye başlık açma gereği duydum.
Wifi facebook msn opera sorunsuz şekilde çalışıyor. Telefonda birçok pda dan daha çok özellik var. Eşim şu anda samsung i600 kullanıyor. Wifi kullanımı inanın ondan daha güzel. şaşırmış kalmış durumdayım.
unutmayın ki bu telefona çin malı demek doğru değil tamamı Türk tasarımı ve yerli sermayedir. Firmada Türk mühendisler çalışmaktadır.Çinde üretim ucuz olduğu için made in PRC yazıyor.aklınızda bulunsun sony ericsson samsung nokia gibi büyük firmalarında çinde fabrikası var kullananlar bilir kimi nokialar çin malıdır. Bu telefonu yüzde yüz Türkiye kazanıyor alırken bunu da göz önünde bulundurunda alın derim.
Telefon özellikleri harika ben çok memnun kaldım. Burada yok servis, süresi yok efendim tridente lanet olsun diyen arkadaşlara itibar etmeyin kesinlikle böyle sorunlar yaşamıyorsunuz. daha önce başka bir trident daha kullandım ordan biliyorum. Garantisi olan telefondan korkmayın arkadaşlar nasıl olsa hakkınızı bişekilde alırsınız elinizde kapı gibi garanti belgesi var
Önemli olan doğru telefon seçimi ve sizin beklentilerinizi karşılayacak telefonu seçmeniz w-t10 benim msn wifi gibi bir çok beklentimi karşıladı. Tutupta wifisiz telefon alıp sonra ay aman trident rezalet sakın almayın interneti kötü demeniz doğru olmayacaktır. Sırf laf konuşmak için boş konuşmak doğru değildir.
Sonuç olarak telefon çok şık ergonomik kullanımı kolay tuşlar büyük parmaklı kullanıcılarada hitab ediyor. Müzik çaları kaliteli wifi ve opera browser üst düzey. Unutmadan sallayınca sağa sola şarkı değişiyor.çalarken ters çevirince sessize geçiyor.Tv ve radyosu merkezi bir yerde oturuyorsanız harika. Ama köyün ortasında iseniz elbette az çeker tutupta tv si leş gibi demeyin şartlarınızı göz önünde bulundurun.
Neyse çok uzattım telefon 300 lira ve kesinlikle fiyatının hakkını veriyor.
ÖZELLİKLERE GEÇELİM
Trident W-T10 Çift Simkart + Tv + Wi-fi
Bluetooth™
USB ile bilgisayar bağlantısı
GPRS
WAP
W-LAN
Kamera (Ön:0,3 Megapiksel / Arka:2 Megapiksel, 1600 * 1200 Pixel, Entegre Flaş)
Resim Görüntüleyici
Slayt Gösterisi
Video Kaydedici
Video Oynatıcı
Müzik Çalar(MP3,MP4)
Ses Kaydedici
Polifonik ve Midi Melodiler
Melodi Oluşturucu
E-Kitap Okuyucu
Oyunlar
Ajanda
Kronometre
Takvim/Hatırlatma
Alarm
Saat
Dünya Saati
Hesap Makinesi
Dönüştürücü
Facebook Mobile
Opera Mini
eBuddy
Sesli / Titreşimli / Ses ve Titreşimli uyarı
Arayan kişiye özel resim gösterme
Her bir SIM''e özel uyarı türü belirleme
Farklı profil seçenekleri (Genel, Toplantı, Dışarıda vb.)
Kullanıcı grupları oluşturma
Çağrı yönlendirme / durdurma / bekletme
Aranan / gelen / yanıtlanmayan çağrı listesi
Çağrı zamanı / çağrı ücreti
Ürün Özellikleri : Çift Hatlı
Var ( Tek İşlemcili ) Genel Özellikleri Kullanım
İş Telefonları Boyutlar 109*57*11.7 mm Ağırlık 108.4 gr Şebeke 850/900/1800/1900 Ajanda
Var Alarm Var Titreşim
Var Hesap Makinesi Var Java Desteği Var HandsFree (Eller Serbest) Var Resimli Telefon Defteri
Var Ses Kayıt
Var Sesli Arama Var Ortam Sesleri Kayıt
Var Kronometre Var Bas Konuş
Yok İşletim Sistemi Standart Zil Tipi Polifonik , MP3 Telefon Tipi Bar Tipi Güç Özellikleri Pil Türü Li-Ion Pil Gücü 1000 mAh Bağlantı Özellikleri Bluetooth
Var Wi-Fi.
802.11 b/g Bağlantı Özellikleri Dahili Modem Yok GPRS
Class 10 GPS
Yok Assisted GPS
Yok EDGE
Var 3G
Yok Bağlantı Özellikleri Push E-mail Yok E-mail Desteği Var WAP
Versiyon 2.0 Infra Red (Kızıl Ötesi)
Yok PC Senkronizasyonu
Var Kamera Özellikleri Görüntülü Konuşma Yok Entegre Kamera Var Kamera Çözünürlüğü
2.0 Megapixel Kamera Zoom 4x Video Kayıt Var Sesli Video Kayıt Var Video Oynatma Var Entegre Flaş Var Eğlence MP3 Çalma Var TV Özelliği
Var ( Analog ) Radyo Var MMS Var Oyun Var Hafıza Özellikleri Telefon Hafızası Var Telefon Rehberi Hafızası Var Arttırılabilir Hafıza
Var Hafıza Kartı Tipi Micro SD Ekran Özellikleri Ekran Tipi TFT Dokunmatik Ekran Yok Ekran Çözünürlüğü 240 x 320 Piksel Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk Diğer Paket İçeriği 2 Adet Batarya, Sarj Cihazı ve USB Kablo, Kullanım Kılavuzu, Garanti Belgesi, Kulaklık, Kılıf Açıklama Ürün özellikleri, üretici-distribütör firmalar ve çeşitli internet kaynaklarından alınmıştır. Özellik bilgilerinin doğruluğu tarafımızdan %100 garanti edilmemektedir. Paket içerikleri üretici-distribütör firmalar tarafından haber vermeksizin değiştirilebilir.
Genel Özellikleri Klavye Var Diğer Garanti Süresi (Ay) 24 Garanti Açıklama KKTC ve Yurtdışına satılan ürünlerde ilgili marka ve ülkelerin uluslararası garanti koşulları geçerlidir, bu koşulları araştırmak müşterilerimizin sorumluluğundadır. Yurtdışına Satış Yok Stok Kodu TELCEPTRIDEWT10 Mağazaya Eklenme 11.02.2010
ÖZELLİKLER HEPSİBURADA.COM dan alıntır.

(çokmu soru sordum)