5800/n97 direk youtube

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
5800/n97 direk youtube
ufak bir tiyo aslinda flash destegi olan tum teller için aşağidaki konudan
dosyayı çekin içinden firefox pach adli dosyayı kurun uygulama uyumsuz desede yükleyin
dns ayarlarını unutmayın degiştirin onlarıda vereyim
208.67.222.222
208.67.220.220
teli açıp kapayın artık kendi internet tarayıcısından direk youtube sitesindesiniz ancak sunu unutmayın artık her site telinizi
pc olarak görur google bile klasic açılır yani mobil siteleri unutun istediginiz zaman kaldırın
eski haline döner hadi kolay gelsin

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...-indirme-exe-rar-rapid-vs-os-9-xx-185859.html

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan sunuda ilave etmek istiyorum bazi arkadaşlar ne gerek ver youtube programı var ordan seyrederiz diyecek
bende onlara evet haklısınız oradan seyretmek daha iyi ancak youtube bir video yukleyin sonra youtube programıyla seyretmek için girin bakalım o videoyu 10 gün belki 1 ay bulamassınız bunun avantajı yorum yapabilir yada wepte dolaşırken herhangi bir sitede youtube linki verilmiş videoyu izlersiniz
umarım anlamışsinizdir herkeze iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: nuriger, flatron7441, Round-Saturn ve 1 kişi daha

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Valla N85 Te Ve 5320 Xm De Dns Ayarı Yaparak Youtubeye Giriyorum Aynı Pc den İzlediğim gibi İzliyorum Programa Gerek Bile Duymuyorum Takılmıyorda Akışlı Gösteriyor Kalitede Gayet Güzel...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Valla N85 Te Ve 5320 Xm De Dns Ayarı Yaparak Youtubeye Giriyorum Aynı Pc den İzlediğim gibi İzliyorum Programa Gerek Bile Duymuyorum Takılmıyorda Akışlı Gösteriyor Kalitede Gayet Güzel...
yukarda anlatıldıgı gibi yapıyorsunuz yoksa farklı bir metodunuzmu var

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Hayır Farklı Bir Durum Söz Konusu Değil Senin Yukarıda Anlattığınız Gibi Yapıyorum Sonuç Çok Güzel...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
millet okadar direk youtube girmek icin okadar yazi yazip girmek istiyodu demekki ihtiyac yokmus 1 kisi disinda tesekkur eden bile yok

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Miilet Çözmüş Demek Olayı Eskiden Beri Biliniyodu Hatta Ben Bile Youtubeye Cepten Nasıl Girilir Diye konu Açtım Herkes ''Bilindik'' Diyor Bu Arada Bende Teşekkür Ettim

devilsoldier

Üye
kusura bakmayın milletde bende n97di var ben daha facedeki videoları izleyemiyorum ya :D
hangi programı yüklemem lazım bir yardım etseniz çok iyi olur.

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
FaceBook Yeni Nesil Flasj Player Barındırdığından Malesef İzleyemezsiniz Skyfire Adlı Programı(Forumda Var)Yüklerseniz İzleyeBilirsiniz...

Ferzan

Ferzan

Üye
sağol

LeqendKiLLer

LeqendKiLLer

Üye
Saol .

Aksi

Aksi

Üye
tesekkurleer

rowing17

Üye
eywallah sagol

flatron7441

Üye
kardes sagol guzell

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt