Mortal Kombat 3 Ultimate Trilogy!!!!! (10 mb)

Sponsorlu Bağlantılar

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili kardeşim oyun bizzat Benim tarafımdan Denenmiştir çalışıyor pico driver le ha sende olmuyorsa vsun vnes vbag de dene mutlaka çalışır bunlardan birinde

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Teşekkürler dostum..!:oke:

suksse

Üye
eyvallah ciğerim forumdaki en kaliteli paylaşım olmuş nostalji sevenler bilir.:oke:

yasar91

Üye
vbag le denedim açmıyor tel desteklemiyor diyo daha doğrusu vbagde menüde çıkmadı oyun bende attığım yere gidip ordan açmayı denedim dosya türü desteklenmiyor dedi

Flashtecker

Flashtecker

Üye
vbag le denedim açmıyor tel desteklemiyor diyo daha doğrusu vbagde menüde çıkmadı oyun bende attığım yere gidip ordan açmayı denedim dosya türü desteklenmiyor dedi
vbag da açılmaz bu oyun. vbag gba uzantılı oyunlar içindir.

Emir

Emir

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=3]arkadaşlar oyunu pico driverla açacaksınız vbagla deil [/sıze]

bedikurt

Üye
kardes bu dosya şifreli şifre nerde yazıyo rar şifresi

mjjjjjjj

Üye
aqa ıı quzel ındırdık ama sıfre ne

mhmtgrmz24

Üye
arkadaslar oyunyunu açmak çok basit Picodrive.rar (kurun sonra (Mortal Kombat 3 Ultimate Trilogy) yi istediginiz bir klasöre atın sonra pikodrive ye girin ve seçdiginiz klasörden Mortal Kombat 3 Ultimate Trilogy seçin bukadar

mehmetant

Üye
krds bunun rar şifresi nerde tavsan misali kaldık surda

CoDeYs

CoDeYs

Üye
teşekürler...

ozkangumus

Üye
arkadaşlar ben yaptım oldu fakat pico drive 'ın başka bir sürümüyle oluyor aşağıda vereceğim linkte mevcut indirip kurabilirsiniz. E: ye vampet/rooms klasörü açın oyunu içine atın. pico drive yi çalıştırın ve bekleyin biraz geç açılıyor ama sonrası çok hızlı iyi oyunlar. emir adlı arkadaşımıza teşekkür etmeyi unutmayın ;)

wolf78

wolf78

Üye
teşekkürler...

mrt036

Üye
eyvallah..

VIP_TECH

VIP_TECH

Üye
teşekkür ederim harikasın

Üst Alt