5233 wifi' de internetten video izleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

neyzenz

Üye
    Konu Sahibi
5233 wifi' de internetten video izleme hakkında
arkadaşlar 5233 wifide internetten video izlemesini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

• Beğen
Tepkiler: asi34

hikmetyasar

hikmetyasar

Üye
eren882

eren882

Üye
Bolt browser kurun arkadaşlar bende sorun yok videoları açabiliyorum bolt browseri kurup preferencestan video settings e girin ordan deneme videosunu açın ardından direk youtube a girip dilediğinizce izleyebilirsiniz.

mehmedej

Üye
Bolt browser kurun arkadaşlar bende sorun yok videoları açabiliyorum bolt browseri kurup preferencestan video settings e girin ordan deneme videosunu açın ardından direk youtube a girip dilediğinizce izleyebilirsiniz.

preferences da video setting yok bende :bilmm

monsmons

monsmons

Üye
bolt browserin 1.7 sürümünde var google ye bolt browser 1.7 .jar yazıp aratın direk ordan çıkıyor indirip bilgisayara atın videolar izleniyor.

B16

B16

Üye
arkadaşlar 5233 wifide internetten video izlemesini bilen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

kardes operamini programını indir ondan qir ve bu tarz sitelerden videoları rahatlıkla izlersin..

neyzenz

Üye
    Konu Sahibi
opera miniden izleyemedim ama bolt işe yarıyor arkadaşlara teşekkür ederim. bu mesaja bakan arkadaşlarada bolt yüklemelerini tavsiye ederim.

cevapsız

Üye
bn yapamadım ya:(

silver021

silver021

Üye
bolt işe yarıyormu gerçekten :S hemen indiricem o halde.. ben bunu arıodum..

tyro_

Üye
arkadaşlar bende boltu kurdum ama loding diye bekletiyor bağlanmıyor bu arada wifi den giriyor dimi waptan değil?

jordan007

Üye
kardes ayrıntısıyıla acıklarmısın ya cok onemlı benım ıcın bu bılgı bana nasıl yapacagımı ayrıntılarıyla anlatırmısın

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Kardeş Bolt Browser Sizin İçin Video İzlemenize Yardımcı Olacaktır...

neyzenz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sitede bazı toplu program indirirken boltda onların içinde çıktı. gayet iş görüyorşi. youtubede ki videoları izleyebiliyorsunuz ama facedekiler için flash player güncellemesi istiyor.

--------------- Ekleme ---------------

wifi bağlantısı ile giriyorsunuz loading dedikten sonra girmesi lazım. telefonuzun ayarlarına bakın. ayarlardan uygulama ayarlarına girin ordan medya oytanıcı var ona girip vod ayarları var orayı açın.hangi bağlantı ile internete giriyorsanız onu seçin.
uygulamalardan oyun ve daha fazlasına girp ordan diğer girip bağlantılara tıklayın ordanda kendi bağlantınızı seçin eğer böyle yaptıysanız girmesi lazım....

fseercan

Üye
bende bolt 1.7 yı yukledım kurdum ama vıdeo hala ızleyemıyorum ısrarla gırmeyı denedım oda olmadı ne yapcam :S

sinex_18

Üye
arkadaslar vidyo izlemeden kasıt sadece youtube ve onunla aynı uzantılı sıtelerın vıdyolarıdır bunuda demelerımde tek basaran bolt 1.62 versiyonudur bunun haricindeki versiyonlar acmıyor. tek yapmanız gereken bunu yukleyıp telefonun ıcıne atın ustune tıklayıp acın otomatık yuklesın ve wifi olan bı yerden baglantı kurdugunuzda bolt 1.62 uzerınden youtube sorunsuz gırıp tum vıdyoları ızleyın tabı kalıte kotu ama hıc yoktan ıyıdır ;) hee bıde sakın guncelleme yapmayın...

neyzenz

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar aksaraylı kardeşin dediği gibi 1,6 yı yükleyin. bu 1,6 dan girince direk 1,7 si indirilsin mi diye soruyor sakın indirmeyin eksik uzantı yada ona benzer bi hata veriyor. 1,6 bulun yükleyin sitede arattırırsanız bulursunuz.

asilist

Üye
opera mını waptan gırıo wifi destegı yok arkadaslar..!

SAINT1

SAINT1

Üye
Arkadaşlar Opera MİNİ 5 Beta kullanıyorum bolt kullanıyordum daha önce bolt işkenceymiş buna göre youtube videolarını kendi player'ın da oynatıyor yani tam ekran izleyebiliyorsunuz.Facebook videolarını buda oynatmıyor ama bi farkı var facebook videolarını indirebiliyorsunuz ama tabi yinede izlenmiyor cihaza uyumlu olmadığı için.
Ana Menüsünde kısayollar var gerçekten çok işe yarıyor.yatay veya dikey modda ekran seçenekleri ve daha fazla birsürü zımbırtısı var.Ben size kullanım kolaylığı ve özellik bakımından Opera'yı tavsiye ederim.Skyfire bi browser çıkarır inşallah ta onuda tavsiye ederiz jar'a karşı ne sıkıntıları var bu adamların yaa.

asilist

Üye
bende 1,7 surumunu ındıremedım uyuz oldm :S

serkan1194

Üye
arkadaslar opera mini waptan baglanıyor bana wifi den baglanan lasım yardımcı olur musunuz?

Üst Alt