5233 wifi' de internetten video izleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

tahamcd

Üye
ya ne salaklar ya hiç bi boka yaramıyo bolt molt oprera dogru video settings de ayarılıyosun ama bitek youtubeden izleye biliyosun 5233 lerde imkanı yok mümkün deigil izlenmesi isletim sistemi yok ,flash yok warda desteklemiyo videoları o yüzden ugraşmayın ben ilk aldıgımdan beri ugrasıyorm acılmıyo videolar

SAINT1

SAINT1

Üye
arkadaslar opera mini waptan baglanıyor bana wifi den baglanan lasım yardımcı olur musunuz?
Opera wi-fi'den bağlanıyor ayarlarını yapmamışsındır.uygulama ayarlarından tarayıcı olarak bağlandığın modemi seç öyle dene.

fatihhisar

Üye
arkadaşlar biraz açık bi şekilde anlatır mısın samsung 5233 wifi den nasıl videoları izlerim...şimdiden teşekkürler

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
arkadaşın biri operadan izliyor hatta video çekip koymuşdu başka bir forumda

B16

B16

Üye
ya ne salaklar ya hiç bi boka yaramıyo bolt molt oprera dogru video settings de ayarılıyosun ama bitek youtubeden izleye biliyosun 5233 lerde imkanı yok mümkün deigil izlenmesi isletim sistemi yok ,flash yok warda desteklemiyo videoları o yüzden ugraşmayın ben ilk aldıgımdan beri ugrasıyorm acılmıyo videolar

arkadasım forumun en basında soyledıgım gıbı opera mını programı ıle hem wı-fı hem normal sekılde baglanma ımkanınız var bızzat kendım opera mını kullanıyorum tam ekran da ızleyebılme ımkanınız var dıger programlar gıbı kendıne aıt playerde yurutmuyor sadece.
Bılıp bılmeden yorum yapma sacma sapan hakaretlerde bulunma ınsanlara karsı. Burada kımseye hakaret edemezsın !
ısletım sıstemı yok dıyorsun hadı bana ıspatla o zaman ben farklı tel mı kullanıyorum da operayla ızleyebılıyorum hayret bısey..

Üst Alt