5800 için kendi yapımım tema (her noktası ayrı güzellik mutlaka dene !!!!)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mumi_abi

mumi_abi

Üye
    Konu Sahibi
5800 için kendi yapımım tema (her noktası ayrı güzellik mutlaka dene !!!!)
KENDİ YAPIMIM TEMA .TUŞ TAKIMINDAN KLAVYESİNE KADAR HERŞEYİ SÜPPPPER GERİSİNİ RESİMLER ANLATSIN :aha:

LİNK:

KESİNLİKLE ALINTI DEĞİLDİR
Bİ TEŞEKKÜR EDERSİNİZ HERALDE :oke:

• Beğen
Tepkiler: fatihtugay, hypertech, s.h.a. ve 17 diğerleri

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
Emeğin için saol ama basit bir ownsikins teması olmuş :(

halil96

halil96

Üye
Bence, Çok Güzel Ama s60 v5 Tel. Yok Bende:ağlarım:

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler kardeşim:oke: emeğine saglık

vayvay21

vayvay21

Üye
emeğine sağlık

darkarts

darkarts

Üye
:) eline sağlık

GrknYavas

GrknYavas

Üye
eline saglık

MANGUM

Üye
gerçekten harika ,mesaj bölümü çok güzel oldu eline sağlık devamınıda bekleriz :D

realdjferdy

realdjferdy

Üye
dostum eline sağlık ama tarzıma göre hiç değil.. sadelikten yanayım

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
carbide u.i ile yaptım ben bunu hem owskinde bu kadar ayrıntı varmı ??????? baksana her şeyi farklı

OwnSkin'de Profesyonel bölüme geçtiğinde herşeyi değiştirebiliyorsun. En ufak detayı bile hem de kalıp dosyalara muhtaç olmadan kendi yaptığın dosyaları kullanabiliyosun.

Temaların için KİŞİSEL yorum: Aşırı karışık olmuşlar, göz yorucu bir vizyona sahipler ve ana platform n97 için yapılmış. 5800 için yapılan temalar daha farklı platforma sahip. Aynı işletim sistemi olabilirler özellikle ana ekrana bakarsan platform farkını anlayacaksındır ve ana ekranı n97'ye uygun olan temayı 5800'a yüklediğinde birkaç özellikten mahrum kalırsın (Örneğin, simgeler). Bu konuda OwnSkin sitesi de yetersiz kalıyor. Tecrübeyle sabittir...

Kişisel yorumum bu şahsına herhangi bir saldırı söz konusu değil. Benim zevkime hitap etmedi fikrimi belirtmek istedim.

TECHNOLOG

TECHNOLOG

Üye
mavitutku8

mavitutku8

Üye
eline sağlık çok güzel ama çok göz alıyor yinede emek vermişsin hakkını yememek lazım

mumi_abi

mumi_abi

Üye
    Konu Sahibi
sadelik deyip tutturuypsunuz ne var onlarda anlamadımki sim siyah renkler kıyamet gibi pea bi de buna bak göz alıcı bi cazibesi var bn kullanıorm isteyen indirir

tahsin50

tahsin50

Üye
sadelik deyip tutturuypsunuz ne var onlarda anlamadımki sim siyah renkler kıyamet gibi pea bi de buna bak göz alıcı bi cazibesi var bn kullanıorm isteyen indirir

yapılan eleştiriyi saldırı olarak algılayıp hemen karşı saldırıya geçmene gerek yok bende sade seviyorum sana göre diyosunya sim siyah bembeyaz pea die banada bu ne böyle çingen çadırı gibi pea demek gelior içimden herkesin sevkleri farklıdır bi kısım beyenir tşk edersin bi kısım beyenmez ona belki tşk etmezsin ama o beğenmedi diyede karşı atağa geçmene gerek yok bişey tasarlıyosan iyi ve kötü her türlü eleştiriyi göze alarak tasarlayacaksın kötü eleştiriyi kabul etmiyosan yayınlamayacaksın

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Tahsine +1 değil +10000 :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
saolasın kardeş

dj_togepi

Üye
pek begenmedim ama emegine saglık :)

hypertech

hypertech

Üye
güzel olmuş mumya kardeş!!!!!!!!!!!!!!!:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt