O Bir Teknoloji Harikası Nokia n79 Fun CluB

Sponsorlu Bağlantılar

DouJaMeS

Üye
arkadaslar bir suru konuya yazzdm benim sorunumu ama tam bir cevap alamadım.Ben 1 haftya önce aldım N79 bir kaç tane video programı yükleyim dedim corecodec le divx falan hem onları calıstırmadı hem de su an real player da hata veriyor ayrıca telefon çektiği videoları real player da oynatmıyor<Ses klibi veya video yürütülemedi.Parça parça yürütülmeye çalışılıyor> hatası veriyor.Ha birde telefonda *#0000# yaptıgımda sürüm 20.175 yazıyor.Acaba sürümü güncellesem bu sorunum ortadan kalkarmı? Yardımcı olursanız çoksevinirim.
Teşekkürler

mesoras

Üye
benim n 79 telefonmu var acayipte memnun ama bir sorunum var galiba internette video oynatırken geçiş yaparken filan çok yavaş bu yavaşlık normalmi cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

gitarcışükrü

gitarcışükrü

Üye
arkadaşlar allah rızası için biraz acil bi cvp alabilirsem sevinicem.3-4 gün içinde seçim yapmam gerekiyo ama N79 için msj sorunu var diyolar.yavaş kalıyomuş.ben çok ve uzun msj yazan biriyim bu sorun son güncellemeyle halloldumu yoksa aynımıiteşekkürler.....saygılar..

mesoras

Üye
bildiğim kadarıyla halledilmiş

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar arkadaslar uzun bir tatilden sonra yine sizlerleyım n79 konusunda butun sorularınızı burada yanıtlamaya devam edecegım bnm acımdan bı kopukluk oldu bu msj dan sonra soruları alabılırsem tekrar yardımcı olurum sevgilerimle ELECTRONIC by:oke:

mrvylmz

Üye
bütün sayfaları okumadım ama n79 için içinde ingilizce türkçe fransızca dilleri olan bi sözlük istiyorum. daha önce verilmişse kusura bakmayın ama yardımcı olursanız sevinirim.

cozturk

cozturk

Üye
arkadaşlar allah rızası için biraz acil bi cvp alabilirsem sevinicem.3-4 gün içinde seçim yapmam gerekiyo ama N79 için msj sorunu var diyolar.yavaş kalıyomuş.ben çok ve uzun msj yazan biriyim bu sorun son güncellemeyle halloldumu yoksa aynımıiteşekkürler.....saygılar..
%100 Halloldu ...:oke:

DouJaMeS

Üye
Merhabalar arkadaslar uzun bir tatilden sonra yine sizlerleyım n79 konusunda butun sorularınızı burada yanıtlamaya devam edecegım bnm acımdan bı kopukluk oldu bu msj dan sonra soruları alabılırsem tekrar yardımcı olurum sevgilerimle ELECTRONIC by:oke:[/QUO

Kardes benim bi sorunum var ve daha cözemedim.Ben 1 haftya önce aldım N79 bir kaç tane video programı yükleyim dedim corecodec le divx falan hem onları calıstırmadı hem de su an real player da hata veriyor ayrıca telefon çektiği videoları real player da oynatmıyor<Ses klibi veya video yürütülemedi.Parça parça yürütülmeye çalışılıyor> hatası veriyor.Ha birde telefonda *#0000# yaptıgımda sürüm 20.175 yazıyor.Acaba sürümü güncellesem bu sorunum ortadan kalkarmı? Yardımcı olursan çoksevinirim.
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar ben simdi güncellemeyi yaptım 32.001 ama video sorunum hala devam ediyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar arkadaslar uzun bir tatilden sonra yine sizlerleyım n79 konusunda butun sorularınızı burada yanıtlamaya devam edecegım bnm acımdan bı kopukluk oldu bu msj dan sonra soruları alabılırsem tekrar yardımcı olurum sevgilerimle ELECTRONIC by:oke:[/QUO

Kardes benim bi sorunum var ve daha cözemedim.Ben 1 haftya önce aldım N79 bir kaç tane video programı yükleyim dedim corecodec le divx falan hem onları calıstırmadı hem de su an real player da hata veriyor ayrıca telefon çektiği videoları real player da oynatmıyor<Ses klibi veya video yürütülemedi.Parça parça yürütülmeye çalışılıyor> hatası veriyor.Ha birde telefonda *#0000# yaptıgımda sürüm 20.175 yazıyor.Acaba sürümü güncellesem bu sorunum ortadan kalkarmı? Yardımcı olursan çoksevinirim.
Teşekkürler

arkadaslar ben simdi güncellemeyi yaptım 32.001 ama video sorunum hala devam ediyor ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler
Versiyon guncellemesı yapıldıysa hard format atılmalı ardından bnm konum olan n79 programları bolumunden smart movie yi ındır ve kur acıklamalar zaten yapılmıstır butun vıdeoları açar sıkıntı cekmezsin güle güle kullan sımdıden by :oke:

DouJaMeS

Üye
Arkadasım oncelikle yardımın için teşekkür ediyorum.Üst üste soru soruyorum kusura bakma simdiden kardes:)

1)Kardesim hard format demissin bana sanırım *3yesilacmakapama o tuslarla yapılıyor bildiğim kadarıyla.Peki bu hard formatı yaparken sim ve hafıza kartı telefonun içindemi dursun?Yani hadi hafıza kartı neysede sim de sıfırlanırsa kötü olur benim için.
2)Bir de bu format atınca benim yüklediğim progrtamları değ*ilde n gage falan gidiyormus.Geri bunu yükleyebilr miyim ben.Ya da daha baska bunu gibi seyler gider mi?
Yardımcı olursan cok sevinirim :)
Teşekkürler.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım oncelikle yardımın için teşekkür ediyorum.Üst üste soru soruyorum kusura bakma simdiden kardes:)

1)Kardesim hard format demissin bana sanırım *3yesilacmakapama o tuslarla yapılıyor bildiğim kadarıyla.Peki bu hard formatı yaparken sim ve hafıza kartı telefonun içindemi dursun?Yani hadi hafıza kartı neysede sim de sıfırlanırsa kötü olur benim için.
2)Bir de bu format atınca benim yüklediğim progrtamları değ*ilde n gage falan gidiyormus.Geri bunu yükleyebilr miyim ben.Ya da daha baska bunu gibi seyler gider mi?
Yardımcı olursan cok sevinirim :)
Teşekkürler.
Özür dilerım dostum daha once cok acıklama yaptım bu konuyla ılgılı ama dıkkat etmemıssın her neyse sim kart cıkartılmalı ve aynı zamanda tel hafızasındakılerı sim foto müzik vb.. program kurulumları fılan hafıza kartı aracılıyla pc ne yedekle yoksa bana kızarsın hemde cok :D:D bu kadar zaten atma yontemı dogru cıhaz kapalı ıken yıldız 3 yes açma kapama bu kadar by:oke:

bugrapol

Üye
arkadaşlar benim arkadaşım Nokia N79 aldı ve dokunmatik özelliği olduğunu söyledi.bütün N79 telofonlarında bu özellik var mı??

robiscik

Üye
arkadaşlar n79 da ben navigasyonu çalıştırmayı başardım ama , sesli navigasyon hediyesi olmasına rağmen (3 aylık ) neden ses vermiyor? bu ayarları yapmasını bilen varmı ? yardımlarınız için teşekkürler

xxyzff09

Üye
arkadaşlar benim arkadaşım Nokia N79 aldı ve dokunmatik özelliği olduğunu söyledi.bütün N79 telofonlarında bu özellik var mı??
dostum yanlş anlama ama seni kandrmışlar.n79 da dokunmatik özellik yok sadece navi tekerlegi var.özelligi açtıktan snra parmagını ortada yanıp sönen çemberin etrafnda gezdirirsen menüde vs de dolaşabiliyorsun

arkadaşlar n79 da ben navigasyonu çalıştırmayı başardım ama , sesli navigasyon hediyesi olmasına rağmen (3 aylık ) neden ses vermiyor? bu ayarları yapmasını bilen varmı ? yardımlarınız için teşekkürler
robiscik bence telefondaki navigasyonla uğraşma sitedeki uygulamalar kısmında navigasyon programları var.özellikle sygic mobile ı tavsiye ediyorum.yükleme adımlarını doğru takip edersen bidaha ne kayıtla uğraşırsın ne de ah kontrm gitti vah şu oldu demezsin.kolay gelsn

gitarcışükrü

gitarcışükrü

Üye
Cihat kardeş sağolasın şu anda ufak bi mali kriz beni teğet geçtide ortadan:D
cumartesiye kaldı telefon.Sana direkt olarak sorıyım:) bu telefonu aldımmı bana en az bir yada 2 sene gitmesi gerek.Biraz şans işi bilyiorum ama telefonu şu anda elinde tutuyosun bi süredirde kullanıyosun.forumlarad çıkan ekran renk kayması,donma vs sorunları bitti olarak gözüküyo(tabi telefon yok ama yorumlardan takiple).Gönül rahatlığıyla git al diyebileceğin bi telefonmu? diğer arkadaşlarda yorumlarlarsa sevinirim.Çünkü bunu aldıktan sonra tekrar para denkleştirip değiştiriyim falan deme imkanım olmayacak.teşekkürler...

beqhirr

Üye
ben çok hızlı yazıyorum mesaj sorunu yok bi tek ses biraz az cıkıyor yanımda hoparlorle mı qezmem gerek :)

Sarangni

Sarangni

Üye
Bir süre önceye kadar N79 kullanıyordum şu anda E75 kullanıyorum. İkisi arasında bir fark var mı derseniz

E75 görüntü ve klavye tuş takımı ile görsellik olarak daha iyi

N79 5MP kameraya sahipken E75 3,2 MP kemaraya sahip.

E75'in diğer bir artısı tek dokunuşla kısa yol tuşlarından istediğiniz menüye ulaşabiliyorsunuz ama N serisi kullanmaya alışkın birisi E serisi bir telefona geçince bu biraz zorlaşıyor ve tuşlar da bir birine yakın olunca can sıkıcı durumlar ortaya çıkabiliyor

Ses kalitesi olarakta N79'un sesi biraz daha yüksek gibi geldi bana.

İkisinden çektiğim resimleride FULLHD televizyonda karşılaştırdım N79 kesinlikle çok iyi.

E75 ve N79 üzerindeki işletim sistemleri birebir aynı.

Fiyat olarak N79:550-600 arasında yanlış bilmiyorsam
E75: 900 ile 1050 arasındaydı en son baktığımda.

Telefon alacaklar boşu boşuna o kadar yüksek paralar vermesinler. N79 performans ve özellikleri çok iyi ve verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden bir telefon.

DouJaMeS

Üye
Özür dilerım dostum daha once cok acıklama yaptım bu konuyla ılgılı ama dıkkat etmemıssın her neyse sim kart cıkartılmalı ve aynı zamanda tel hafızasındakılerı sim foto müzik vb.. program kurulumları fılan hafıza kartı aracılıyla pc ne yedekle yoksa bana kızarsın hemde cok :D:D bu kadar zaten atma yontemı dogru cıhaz kapalı ıken yıldız 3 yes açma kapama bu kadar by:oke:

Kardesim cok tesekkür ediyorum yardımların için arkadaslarla sanırım bir soft format attık ve sorunum çözüldü sana tekrar çok teşekkür ediyorum.

Kardes ben cok soru sordum ya kusura bakma bu arada adanaya gelirsende haberim olsun :D
1) Kardes sayfalara baktım ama tam bir şey yok su 3 aylık navigasyon la ilgili ne yapıcaz bunu bi bakarsan? :)
2)bir de kardes ben teli ilk aldıgımda 6-7 saat arasında bir süre şarj ettim ve su an telin sarjı 2 gün gidiyor.Daha önceki sayfalarda demiissin 18 saat sarj olması gerekiyor diye bunun bi oluru yok mu bize göre? :D
3)Kardes bir de format attık ya n gage gitti ben o n gage in aynısını nasıl yükleyebilirim?
Teşekkürler:)

caca41

caca41

Üye
yaa arkadasLar bse sorucam benım arkadasda N82 war onun kamerasıda 5mp bende n79 war benımkıde 5mp fakat onunkı daha guzel cekıyo daha net cekıyo neden oylee arkasındakı yazıyı okuduk benımkınde carl zeis tessar 2.8/5.4 yazıyo onunkındede carl zeis tessar 2.8/5.6 yazıyo tek fark bu kameranın netlıqınıde baya etkılıyoo.acaba telefonun kamerasını deıstırebılme gıbı bı ımkanımız warmı yanı soyle dıyım merceqını deıstırme n82 merceqı taktırma ımkanımız warmı

DouJaMeS

Üye
Cihat kardeş sağolasın şu anda ufak bi mali kriz beni teğet geçtide ortadan:D
cumartesiye kaldı telefon.Sana direkt olarak sorıyım:) bu telefonu aldımmı bana en az bir yada 2 sene gitmesi gerek.Biraz şans işi bilyiorum ama telefonu şu anda elinde tutuyosun bi süredirde kullanıyosun.forumlarad çıkan ekran renk kayması,donma vs sorunları bitti olarak gözüküyo(tabi telefon yok ama yorumlardan takiple).Gönül rahatlığıyla git al diyebileceğin bi telefonmu? diğer arkadaşlarda yorumlarlarsa sevinirim.Çünkü bunu aldıktan sonra tekrar para denkleştirip değiştiriyim falan deme imkanım olmayacak.teşekkürler...

kardes oncelikle merhaba almadan once ilk baslarda bende senin gibiydim yani iyi bir telefon almam lazım ve en az 1.5 yıl falan kullanmam gereken bir telefon bakıyordum.Sonra N79 ile karsılastım baya arastırdım ayrıca elimdeki paraya da en iyi telefon buydu diyebilirim.Ve 3 hafta önce aldım telefonu ecet bazı sorunları var ama güncellemelerle Sitedeki arkadaslarda ve ELECTRONİC kardesimle :) hepsi cozuluyor.Yani bence gonul rahatlığıyla al.Ben sana şimdiden hayırlı olsun derim kardes :oke:

Üst Alt