nokia 5800 xm wlan yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

keremkerem95

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xm wlan yardım!!
Öncelikle selam arkadaşlar size bir sorum olacak.Ben nokia 5800 xm kullanıcısıyım ve wlanla internete bağlanmaya çalıştığımda "wlan için önceden paylaşılmış WEP anahtarı"istiyordu ancak herkese açık olan ağlardan bağlanmaya çalıştıktan sonra "internet sayfası kontrol ediliyor"diyor ardından telekom sayfası açılıyor google girmeye çalışınca yeniden telekom sayfası açılıyor ve yanlış ad faan girdiniz tarzı şeyler yazıyor neden bölye ve bunu çözum yolu nedir yardımlarınzı bbekliyorum:(

• Beğen
Tepkiler: osman66666

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Ben bilmiyorum ama nokia müşteri hizmetlerini ara derim onlar en kapsamlı cvbı verceklerdir oky:oke:

kaan0

kaan0

Üye
çok basit bu sorun telden deil modem ayarlarından ttnet kullanıcı şifresi yanlış girilmiş... ******* de şifreli ağlarda ister kendi modeminden bağlanıyosan şifreni kaldır da dene....

• Beğen
Tepkiler: allytkn

macovale_80

Üye
telefon senin evdeki kendi modemine baglanmaya calısıyor o yüzden acmıyor ayarlar kısmından ınternete baglanırken hagi sunucuya baglanmak ıstıyorsun secenıgını aktıf et wifi mi gprs mi diye soruyor wifi yi secince etraftakı kablosuz agları gosteriyor. sec birini baglan sonra...

karizmatik06291

Üye
:S aynı sorun ben de de var yaaaaaa:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefon senin evdeki kendi modemine baglanmaya calısıyor o yüzden acmıyor ayarlar kısmından ınternete baglanırken hagi sunucuya baglanmak ıstıyorsun secenıgını aktıf et wifi mi gprs mi diye soruyor wifi yi secince etraftakı kablosuz agları gosteriyor. sec birini baglan sonra...
cevap bu işte..

Indiana Jones

Üye
Bende nokia e51 de girdiğimde evdeki ağı görüyor bağlanıyorum ama bir siteye girdiğimde WLAN:bağlanamıyor Wlan ağı bulunamadı hatası veriyor??

runo55

Üye

t_garret

Üye
Arkadaslar evde kablosuz internetim var. 5800 xm de wlan dan baglantı yapıyorum. google da hotmaili aratıyorum ve google sonucları gosteriyor buraya kadar bir sorun yok ama google dali sonuclardan hotmaile tıkladıgım zaman wlan degilde kullandıgım operatorun internetini kullanmaya başlıyor ve kontorlerim gidiyor, interneti tamamen wlandan nasıl kullanacagım? acaba ayarlarınımı yanlış yapıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
msn ayarlarından bağlantıyı senin modemini seçeceksin..

ewciye

Üye
en basiti skyfre indir tamadın okadaarr

aerieee

Üye
wlan konusuyla ilgili benim de bir problemim var. Wlan bağlantısını başarıyla yaptıktan sonra Google'dan herhangi bir siteye girmeye kalktığımda "Avea ile internete bağlanıyor diye bir mesaj alıyorum. Solda E işareti çıkıyor . Bu telefonun Wlan bağlantısını kesip şebekeden bağlandığını mı gösteriyor? Eğer öyleyse bunu nasıl engelleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim internete giremez oldum korkudan....

Indiana Jones

Üye
wlan konusuyla ilgili benim de bir problemim var. Wlan bağlantısını başarıyla yaptıktan sonra Google'dan herhangi bir siteye girmeye kalktığımda "Avea ile internete bağlanıyor diye bir mesaj alıyorum. Solda E işareti çıkıyor . Bu telefonun Wlan bağlantısını kesip şebekeden bağlandığını mı gösteriyor? Eğer öyleyse bunu nasıl engelleyebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim internete giremez oldum korkudan....
Ayarlar/Genel/Erişim noktası/her zaman sor seçip gir.

scuf

scuf

Üye
valla bende böyle bi sorun çıkmadı belkide WLAN aldığın ağda bi sorun vardır başka bir yerden bağlanmaya çalış yine böyle yaparsa teldedir sorun .

ben şöyle yapıyorum , ayarlardan Wlana gelip , orda eğer wlan bağlanbileceğin ağ varsa çıkar zaten varsa ağlar birirnin üstüne gel bağlan de eğer ağ şifreli değilse direk bağlanır sonra bi daha üstüne gel webe bağlan de istediğin siteye gir , bazı arkadaşlar kontör gidiyor demiş ilk başta bendede gitti en başta wlana gelip bağlan deyip sonra webe bağlan diceksiniz direk webe bağlan derseniz bir süre sonra w landan çıkıp normal int ile bağlanıyor ve kontör gidiyor.

aerieee

Üye
Burak Nokia5800 ayarlar menüsünde verdiğin yol yok diğer menülere de baktım bulamadım.Scuf senin verdiğin yöntemi de deniyecem saolun.

KnHktn

Üye
arkadaslar wlan girişlerimde hiçbi problem yok, buluyorum baqlanıyorum nete qırıyorum no problem...
Fakat wlan sıfresını modemden deqıstırdıqım halde, yıne aynı modeme baqlanırken sıfre sormadan otomatık olarak qırıyor!!!
işte problem burada, daha onceden sıfresını qırdıqım bı aqa sonrada otomatık sıfre sormadan qırıyor!!!
peki otomatık tanıdıqı sıfreyı sılıp yenı aynı modeme farklı (yenı) sıfreyı nasıl qıreceqım?

tek çözüm yolu denedım o da olmadı
* Fabrika ayarlarına qeri döndüm!!!!

Fakat yıne olmadı? yardım< ?

kaan930

Üye
sa arkadas calıstıhım sırkette nete gırıyorum ama evde gıremıyorum wlan ahatarı soruyor wlan anahtarı nedır ttnet kullanıcı adım felan mı acaba isyerındede bnım ark gırmıstı bana solemıor ne yazdıhını

Kral044

Üye
Yardım edin yhaf ne biçim iş bu bende insanım

penekli_25

Üye
arkadaşlar ben 2.el 5800 aldım kablosuz lan a geliyorum ayartırıyorum etrafımda bir sürü kablosuz ağvar leptopla arattırınca görüyo onları fakat telefon görmüyor modeme yaklaşıyorum gine wlan bulunamadı diyor yardım edin acemiyim

semsi94

Üye
nokia 5800 xm kullanıcıları kısa bi çözm yolu söleyim size sitelere girerkn operatörden bağlanıo kntr gidio fln dienler telefnu hatsız moda geçirin bu kadar basit. ama bnim sorunum farklı uydu net kullaniorm net master modemim var 5800 xm tel. de var ama btn apr. wlan ağını bulan teledn kendi modemi mi bulamior evdeki laptop ve psp görüyor ama tel görmüor yardm pls her zaman online birisi değilim nolur sorumun cevabını bilen biri olrsa [email protected] adresini eklesn de cvpı sölesin simdiden tesekkrler

Takipçi Satın Al

Üst Alt