Aleyküm Selam Halit :op: nasilsın :sarıl:
Mehmet Emekli Yönetici Sağol Halit bende iyi işte --------------- Ekleme --------------- Ben kaçtım iyi geceler herkese gönüldesiniz
Sağol Halit bende iyi işte --------------- Ekleme --------------- Ben kaçtım iyi geceler herkese gönüldesiniz
haltie Üye allah iyiliğini versin abi --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Giden gönüldaşlara iyi geceler Çok sessiz bu aralar bu konu ya Genişletmek için tıkla ... yeğenlerini unuttular ondan dayıları terkettim bu konuda benim yokluğum
allah iyiliğini versin abi --------------- Ekleme --------------- Praetor' Alıntı: Giden gönüldaşlara iyi geceler Çok sessiz bu aralar bu konu ya Genişletmek için tıkla ... yeğenlerini unuttular ondan dayıları terkettim bu konuda benim yokluğum
Anıl Umut Emekli Yönetici Selamlar gönüldaşlar ne zamandır yazmıyorum nasılsınız ya iyisinizdir inşallah
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi Praetor' Alıntı: Hocam koptum ya Genişletmek için tıkla ... ya napıyım Ata..çocuk kendisi yapıyor kendisinin yaptığını engellemeye çalışıyor..
Praetor' Alıntı: Hocam koptum ya Genişletmek için tıkla ... ya napıyım Ata..çocuk kendisi yapıyor kendisinin yaptığını engellemeye çalışıyor..
Praetor Emekli Yönetici Nadir' Alıntı: ya napıyım Ata..çocuk kendisi yapıyor kendisinin yaptığını engellemeye çalışıyor.. Genişletmek için tıkla ... Ben de çok güldüm Günaydın Hocam, günaydın gönüldaşlar!..
Nadir' Alıntı: ya napıyım Ata..çocuk kendisi yapıyor kendisinin yaptığını engellemeye çalışıyor.. Genişletmek için tıkla ... Ben de çok güldüm Günaydın Hocam, günaydın gönüldaşlar!..
Samsunspor Emekli Yönetici gurban olurum o yuvarlanmalarına Nadir , yettim gari burdayım işte --------------- Ekleme --------------- Ata günaydın günaydınnnn
gurban olurum o yuvarlanmalarına Nadir , yettim gari burdayım işte --------------- Ekleme --------------- Ata günaydın günaydınnnn
Nadir Emekli Yönetici Konu Sahibi ooo Güven hoş geldin, günaydın Ata... dün erken yattım..19:30 falandı..sabah 9:00 da kalktım..kafam dehşet ağrıyordu bugün bomba gibiyim..keyfim yerinde yuvarlanacağım artık..
ooo Güven hoş geldin, günaydın Ata... dün erken yattım..19:30 falandı..sabah 9:00 da kalktım..kafam dehşet ağrıyordu bugün bomba gibiyim..keyfim yerinde yuvarlanacağım artık..