5800 v40 çıkmıştır..

Sponsorlu Bağlantılar

opyat

Üye
nadir kardeş sağol güncelledim ben çok güzel oldu tlfn hızlı ama bi sorum olacak 5530 ev ekranı o nası oluo o ne demek yani güncelledikten sonra nasıl bu özellikleri kullanacaz bi açıklarsan sevnirim

viranufuk

viranufuk

Üye
nadir kardeş sağol güncelledim ben çok güzel oldu tlfn hızlı ama bi sorum olacak 5530 ev ekranı o nası oluo o ne demek yani güncelledikten sonra nasıl bu özellikleri kullanacaz bi açıklarsan sevnirim
teli orjinal ayarlarına döndür veya hard format at ev ekranı olur

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Ayarlara gir kişisele gir ev ekranından temasını rehber cubuğu yap..Eski sürümdekinden farqı göreceksn..

mservet

Üye
Arkadaşlar wifi ile benim 5800 ü güncelleme yaptımv40 yüklendi sorun çıkmadı rahat oldu fakat neler iyileşti fazla anlayamadım sadece menülerdeki kaydırmalar daha rahatladı sanki bu arada yükleyipte değişiklikleri fark edenler paylaşsın teşekkürler.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar wifi ile benim 5800 ü güncelleme yaptımv40 yüklendi sorun çıkmadı rahat oldu fakat neler iyileşti fazla anlayamadım sadece menülerdeki kaydırmalar daha rahatladı sanki bu arada yükleyipte değişiklikleri fark edenler paylaşsın teşekkürler.
Genelde telefondan güncelleyenler şikayetci oluor..Güncellemedeki faydaları tam olarak verim alamıolr..güncelleme ile gelen özellikler ve izlenmler için ayrı bi konu acıldı..o konuları arastır..genelleme olarak kinetic scrolling,msjlarda otomatik rotasyon ve 5530 ev ekranı ve daha bircok kck özelliklr..

adilasi

Üye
arkdaşlar v40 şarz problemi varmış diyolar. bu ne kadar doğru bilginiz varmı acaba ?

mito1172

mito1172

Üye
djkeles

djkeles

Üye
tesekkurler bır de su resmı degısde 40 versıyonlu olanı koy :D
bende desem ne bu ya bende kı surum daha yuksektı bı de baktım degılmış :D:kop:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tesekkurler bır de su resmı degısde 40 versıyonlu olanı koy :D
bende desem ne bu ya bende kı surum daha yuksektı bı de baktım degılmış :D:kop:
o resmin önemi yok o sadece nemesisle nasıl yapıldığını göstermek için..

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkdaşlar v40 şarz problemi varmış diyolar. bu ne kadar doğru bilginiz varmı acaba ?
evd arkadasım sorun var..versiyon güncelledikten sonra 2-3 saat daha fazla gidiyor :D arkadasım saqdan soldan duyma haberlerle korkmayın..Hiçbi sorun yok v40'da..

mm_mm

mm_mm

Üye
KARDEŞ ŞU GÜNCELLEME SONRASİ haritanın ücretsiz kullanımını bi resimli anlatım yapsan bundan çok kişi şikayetci valla kimse kullanamıyor benım gittiğim yer sokak bu paso cadde gosterıuyor (: çok uğraştım bu ay faturam biraz kalınlaştı şebeke bağlantılı yaptım onunda baz istasyona yönelık gosterıyor evden 50 mtre uzak ekıden mallesye kadar goruyordum yardımcı olusan cok sevıncem herkez adına tşk.

12345abc1

Üye
v40 da ovi mapsde sorun yaşıorum haritada konumum aynı yere takılı kaldı neden olabilir sizce( açık alanlarda denedim)

egemregah

Üye
Allah razı olsun şu an yaptım oluyo ya arkadaştan gördüm güncellemiş ben yapamamıştım oluyo çok sağol kalvyene sağlık kardeş

--------------- Ekleme ---------------

benimkide takılı maps yaa

--------------- Ekleme ---------------

hem vers 40 olmadanda takılkıydı uygulama gçncelşleyince oldu versiyonla alakası yok

ispirizm

ispirizm

Üye
aynı sorun malesef bende de var. birde tuş kilidi aktif iken biri aradığında cevapla ve kilit aç die iki tuş çıkıyo ikisi de bende bi işe yaramıo, diğer v40 olan arkadaşlarda da öğle mi acaba..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynı sorun malesef bende de var. birde tuş kilidi aktif iken biri aradığında cevapla ve kilit aç die iki tuş çıkıyo ikisi de bende bi işe yaramıo, diğer v40 olan arkadaşlarda da öğle mi acaba..
harita sorunu diye bir sorun yok..navi koduyla güncelleme yapsaydınız bu sorun olmazdı..kilit sorunu bende yok..arama gelince ok yönünde çekerseniz çalışır..

Emir

Emir

Üye
Umarım çogu sorun giderilmiştir çok şarj gitmesi gibi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çok şarj gitmesi çok kullanıma bağlı..

mozim

Üye
merhaba
versiyon V4.0 a yükseltmek istediğimde cihazımda en yeni versiyon yüklü olduğunu söylüyor (V31.0.101)
2 farklı yöntem ile yükseltmeyi denedim
ilk olarak *#0000# ile güncellemeleri kontrol et yaptım
ikinci olarak nokia software update ile denedim
ikisindede başarısız oldu.
yardımınızı rica ederim

teşekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada kodlar verildi nemesisle onların birini kaydet tekrar software updater ile dene..

Üst Alt