teli orjinal ayarlarına döndür veya hard format at ev ekranı olurnadir kardeş sağol güncelledim ben çok güzel oldu tlfn hızlı ama bi sorum olacak 5530 ev ekranı o nası oluo o ne demek yani güncelledikten sonra nasıl bu özellikleri kullanacaz bi açıklarsan sevnirim
Ayarlara gir kişisele gir ev ekranından temasını rehber cubuğu yap..Eski sürümdekinden farqı göreceksn..nadir kardeş sağol güncelledim ben çok güzel oldu tlfn hızlı ama bi sorum olacak 5530 ev ekranı o nası oluo o ne demek yani güncelledikten sonra nasıl bu özellikleri kullanacaz bi açıklarsan sevnirim
Genelde telefondan güncelleyenler şikayetci oluor..Güncellemedeki faydaları tam olarak verim alamıolr..güncelleme ile gelen özellikler ve izlenmler için ayrı bi konu acıldı..o konuları arastır..genelleme olarak kinetic scrolling,msjlarda otomatik rotasyon ve 5530 ev ekranı ve daha bircok kck özelliklr..Arkadaşlar wifi ile benim 5800 ü güncelleme yaptımv40 yüklendi sorun çıkmadı rahat oldu fakat neler iyileşti fazla anlayamadım sadece menülerdeki kaydırmalar daha rahatladı sanki bu arada yükleyipte değişiklikleri fark edenler paylaşsın teşekkürler.
problem derken ne gibi problem? açarsan v40 kullanan biri olarak bilgi verebilirm.arkdaşlar v40 şarz problemi varmış diyolar. bu ne kadar doğru bilginiz varmı acaba ?

o resmin önemi yok o sadece nemesisle nasıl yapıldığını göstermek için..tesekkurler bır de su resmı degısde 40 versıyonlu olanı koy
bende desem ne bu ya bende kı surum daha yuksektı bı de baktım degılmış![]()
evd arkadasım sorun var..versiyon güncelledikten sonra 2-3 saat daha fazla gidiyorarkdaşlar v40 şarz problemi varmış diyolar. bu ne kadar doğru bilginiz varmı acaba ?
arkadasım saqdan soldan duyma haberlerle korkmayın..Hiçbi sorun yok v40'da..KARDEŞ ŞU GÜNCELLEME SONRASİ haritanın ücretsiz kullanımını bi resimli anlatım yapsan bundan çok kişi şikayetci valla kimse kullanamıyor benım gittiğim yer sokak bu paso cadde gosterıuyor (: çok uğraştım bu ay faturam biraz kalınlaştı şebeke bağlantılı yaptım onunda baz istasyona yönelık gosterıyor evden 50 mtre uzak ekıden mallesye kadar goruyordum yardımcı olusan cok sevıncem herkez adına tşk.
kardeş yok bilen herkez açıkca bişiy yazmıyorv40 da ovi mapsde sorun yaşıorum haritada konumum aynı yere takılı kaldı neden olabilir sizce( açık alanlarda denedim)
harita sorunu diye bir sorun yok..navi koduyla güncelleme yapsaydınız bu sorun olmazdı..kilit sorunu bende yok..arama gelince ok yönünde çekerseniz çalışır..aynı sorun malesef bende de var. birde tuş kilidi aktif iken biri aradığında cevapla ve kilit aç die iki tuş çıkıyo ikisi de bende bi işe yaramıo, diğer v40 olan arkadaşlarda da öğle mi acaba..