program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

phanter

Üye
Usta zahmet olmassa bende sifreli rar ve zip dosyalarini acabilecegim bi uygulama verirmisin

phanter

Üye
Aslinda donwloader v1.40 aciyormus bana onun linkini verebilirsen cok iyi olur

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

phanter

Üye
Eyw usta ellerin dert gormesin de biseyi cok merak ettim bu linkleri nerden aliyosun google dan aratip mi yoksa belli bi siten varmi

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Eyw usta ellerin dert gormesin de biseyi cok merak ettim bu linkleri nerden aliyosun google dan aratip mi yoksa belli bi siten varmi
itunesten alıyorum geohot iphone kırdı bende itunesi :D:D hayırlı olsun

phanter

Üye
İtunesten nasi crackli linkleri aliyosun anlamadim usta yanlis anlama bn cok uygulama indiren bir insanim zirt birt seni rahatsiz etmiyim die soruyorum.istersen pm atip soyle

Xoroz

Üye
Spore creaultures varmış onun linkini verebilir mısınız ;)

Xoroz

Üye
YA NEDENse benim pcde cok yavas iniyor bu appsceneden neden böyle oluyo bilen varmı:?

thenokta

Üye
bnde 2g 8gb var versiyon yukseltebilirmiyim.ve 3g oyunlarini oynayabilirmiyim bi yardim edermisniz

Xoroz

Üye
spore creatures i zip şeklind değilde direk .ipa şeklinde yokmu ya bunu kuramadım bir türlü ben itunes ten atıyorum programlarıda:)

thenokta

Üye
bana bi yardım eden olurmu ? 2g 8gb de oynanırmı bunlar

Xoroz

Üye
ya benim 2g ile ilgili hiçbir bilgim yok fakat versiyonu yükseltip yüklemeyi deneyebilirsin

fatnur

Üye
bana doodle jump lazım acil

meyhaneci5858

meyhaneci5858

Üye
bana bi yardım eden olurmu ? 2g 8gb de oynanırmı bunlar

Kardeşim için rahat olsun ben 2G 8Gb modeline yeni çıkanların alayını kurdum sorunsuz çalışıyor. Yazılım 3.1.2 yi kullanıyorum. Eğer sorun Çıkarırsa sende son sürüme güncelle hepsini rahat rahat oyna. kolay gelsin

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
spore creatures i zip şeklind değilde direk .ipa şeklinde yokmu ya bunu kuramadım bir türlü ben itunes ten atıyorum programlarıda:)
bunu dene

yada bunu

yada bunu

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
iphone için turkcell mobil tv programını bulabılırmısın rıca etsem :))

Üst Alt