5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022

whitead

Üye
Benim 5800 xpress music servise gitti geldi hafıza kartına güvenilmeyen bir program yüklediler diye hata veriyordu.servisten yeni geldi ama hafıza kartı sonra geldi.hafıza kartını aldım taktım telefona telefona bluetooth ile gelen müzik veya herhangi bir veriyi kaydedemiyorum.eskiden seçeneklerden kaydedebiliyordum.şimdi sadece sesi kullan diye birşey çıkıyor.ordada kaydet diye bir seçenek yok.yardımlarınız bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim

chass

chass

Üye
bende 3-4 aydır kullanıyorum ama bazı soruları var. Kullanan arkadaşlara da sordum onlarda da aynı sorun varmış. sorun dokunmatikte geç algılama, donmalar hat safa, özellikle gelen aramaları cevaplama yaparken.bunun gibi sorunlar olaması çok güzel olacak.

ali_kemal_ordu

Üye
walla herşey cok qusel ama dokunmatiği çabuk bozulurmu telefonu alalı 24 saat oldu

yuksel8888

Üye
arkadaşlar bende memnunum ama şu garmin programını bir türlü yükleyemedim linkler ölü çıkıo yapamadım kurmuş olan arkadaşlardan ricam kurulu rar olarak atarlarsa sevinirim ama süresi gecmiş olmasın lütfen teşekkürler

para_dox_e

Üye
bende 3 aydr kullnyorm çoq memnunm süper tlf. tawsiye ederm herkese

Quadrinim

Üye
- lerini yazayım 1 şarjı 1 gün zor gidiyor 2.Flash videolarını ve oyunlarını açamıyor 3. ses kalitesi iyi sesşiddeti berbat enüst ses seviyesinde hala yokmu bunun üstü diye sesdümesi ile oynuyorsun uzun msgları yazarken kasılıyo telefon sinir bozucu :S

allthat

Üye
10 numero iş...
:=)

sport1907-2007

sport1907-2007

Üye
- lerini yazayım 1 şarjı 1 gün zor gidiyor 2.Flash videolarını ve oyunlarını açamıyor 3. ses kalitesi iyi sesşiddeti berbat enüst ses seviyesinde hala yokmu bunun üstü diye sesdümesi ile oynuyorsun uzun msgları yazarken kasılıyo telefon sinir bozucu :S

DOKUNMA HIZINI = ÇOK HIZLI
YAZMA DİLİNİ DE = ENGLİSH seçersen msjdaki donmalardan kurtulursun ne kdr uzn olursa olsun.
:evet::evet::evet:

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi

Hiçbirine katılmıyorum.

flexer

Üye
arkadaşlar merhaba ben 5800 alacağım alacağım model versiyon falan filan var mıdır ? ne tavsiye edersiniz mesajda 160 karakterden sonrasını göstermiyor diyorlar doğru mudur ? çok mükemmel bir telefon olduğunu biliyorum almak istiyor 6500s satıp onu alıcam yardım bekliyorum ..
tşk ederim:))

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar merhaba ben 5800 alacağım alacağım model versiyon falan filan var mıdır ? ne tavsiye edersiniz mesajda 160 karakterden sonrasını göstermiyor diyorlar doğru mudur ? çok mükemmel bir telefon olduğunu biliyorum almak istiyor 6500s satıp onu alıcam yardım bekliyorum ..
tşk ederim:)) (ayrıca aldığımda v31olursa , v40 yapın diyorlar onu nereden yapıcam pc suite cd sinden mi yoksa faklı bi site aracılığı ile mi ? :))

sametkayahan

Üye
hastalık yapacak bi telefon ama flash playerını bulamadım.bulanlar varsa link atarsa sevinirim

vayvay21

vayvay21

Üye
t9 varki dostum

keaml

Üye
arkadaslar kamerayı her actıgımda netligi normale dusuyor bende mecburen netligi hep yüksek yapıorum ama kamerayı her actıgımda normale gerı donuyor bunun bı cozumu warmı acaba yardımcı olursanız sewınirim .. bide msj yazarken takılma oluo du yazma dılını ıngılızce yaptım duzeldı takılma olmuo ama turkceykende takılma olmaması ıcın bı cozum warsa sewınırım sımdıden teseskkurler :)

burak_1548

Üye
yaa ben bu telden almayı düşünüyodum çüki ben sep990i kullanıyorum ve artık miyadı doldu.. gps hariç her özellik var telimde o yüzden ben bu özelliklerde tel almak istiyodum ama 5800 dan soğuttunuz son iki yorumla.. :(:(:(

bence hemen al.ben de alalı 4 gün oldu.yorumları okuyunca ben de soğumuştum ama bunlar yeni ürün olduğu için soru yok.çok da rahat kullanımı var.fiyatı da süper.bence hiç düşünmeden al.alırken de telefonu açtır bi *#0000# yap(versiyonunu öğrenmek için).V31.0.101 ise hemen al.Çünkü bunlar 3.Parti ürünler.:oke:

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
İlk partiler pek yok zaten. Satabildiklerini sattılar, kalanı topladılar.

wormwood3

Üye
walla ilk aldıqınızda serfitika sorunu yasıyosunz arasdırınca ögrenirtsinz onun dısında dokunmatiği ve sensörleri iphone kadar iyi değil

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika sorununu hackleyerek halledebilirsiniz.

ondrcn

Üye
arkadaşlar ben hotmail ve facebook'a giremiyorum. ne yapmalıyım?

petrucci82

petrucci82

Üye
arkadaslar bende 6 aydır kullanıorum bu telı ama gercekten onerılecek bı tel deıl...yazın ıcbır sorun yoktu...kasa acıklıgı mesaj yazma hızı falan fısman onlar goderıldı ama suan tek sorun telın oda sıcaklıgı dısına cıkıldıgında ekranınn kaybolması sankı murekkebı akmıs gıbı gozukmesı...servıse soruldugunda ne sıcak ortamda nede soguk ortamda kkullanacaksın bu telı dıolar...pekı ben dısarda cebımde tasımayacakmıyım bu telı evde bırakıp mı cıkacagım dıorum ne yapalım....tel bole dıolar...eger dısarı cıktıgınızda telı devamlı sıcak tutmaya razı ısenız bırsey dıyemem ekran gıttıgı zmn avcuda en az bı dk ısıtıorum telı ekran gerı gelsın dıe...arıza da yok kendınden kaynaklanan bırseymıs...dogru yalan bılemıorum artık...
saçmalamasınlar..ne yani termometreyle mi gezecen sürekli..ver garantiye gitsin...seni baştan savmışlar..

arkadaşlar ben hotmail ve facebook'a giremiyorum. ne yapmalıyım?
biraz daha açık anlatsan?

arkadaşlar telefonun eskiliğini yeniliğini versiyonla anlayamazsınız adam atar en son versiyonu satar.. ne var bundan basit...benimki v31 di aldığımda ama kasa açıklığı da var..yani birinci parti mala son versiyonu atmış olabilirler...ben bu açıklık yüzünden telefonu geri versem mi vermesem mi diye düşünüyorum...

magicprism

Üye
kamerasından rahatsızım. pul gibi gösteriyor cam gibi gösterdiğini hiç görmedim. flash player yok. bunlar dışında bütün özelliklerine hastayım.

Üst Alt