ya anlamıyorum ben bu kadar şanssızlığı ..10 gün oldu alalı.telefon zırt pırt donuyor.sabahları açıyorum açılmıyor çoğu zaman .bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum.anca o zaman açılıyor.
telefonun günçelleştirmesini yaptım.v40a. skyfire ,garmin,mesenger,kspersky ve de 50 müzik parçası yüklü.
acaba bu programlar kasıyormu anlamıyorum.birde radyo açılıyor frekans ilerletince donuyor öyle kalıyor.radyo dinleyemiyorum. telefon yenii yenii versiyon.güncelleştirilmiş.530 tl paramın çöpe gittigini düşünüyorum.
yani programların hepsini kaldırmalımıyım sizce telefonunu donmaması için. o zaman bu telefonu almamın ne anlamı kalıyor..
tavsiyem bu telefondan uzak durun.kendimi kazzıklanmış hissediyorum..[/QUOTE
sana tavsiyem garmini kaldır ve massangerda, yeni yazılım güncellemesi v.40 yap birdaha bu yazılım güncellemesinden sonra telefonun uygulamalar bölümünden ovi maps günvelle ve massanger içnde biraz bekle ovi 2 haftaya kadar günvellem vercek massanger için ordan güncelle eminim sorunun çözülcek
--------------- Ekleme ---------------
sana tavsiem kesinlikle garmini kaldır tekarar yeni yazılım güncellemesi v.40 yap ve asla gazrmin yükleme kasar onun yerine kendi orjinal maps in yeni sürümü ovi maps yap uygulamalar güncelleme yap