5800 ı Olanlar Lütfen Baksın..!!

Sponsorlu Bağlantılar

5800'ından Memnun musun?

• Kullanılan toplam oy
    2,022
dzynn

dzynn

Üye
Arkadaş yanlış bi olay yapmamış bence üzerine gitmeye gerek yok arkadaslar konu uzamasın. açtığı konuda da yeterince açıklamayı yapmıs bence..

Farklı bi olay yine maxicep adı altında messenger dan destek veriyor. olay bundan ibaret. :)

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Bence de .)

jog50

Üye
Cok memnunum ıyıkı almısım cok guzel bır telefon

thekorhan

thekorhan

Üye
telefonuma bı turlu v 40 yukleyemedım

aliçoooo

aliçoooo

Üye
telefonuma bı turlu v 40 yukleyemedım

Arkadasım 5800,5530 ve N97 fun clubü var oraya bak 9.msjda Nadir abim anlatmıs cok acık bir sekilde sahsen bn oraya bakarak yaptım vede versiyonumu yükselttim :)

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
S.a Maxicep Tüm DönüştürücüLer Hikaye,Format Factory $ahaNe.)

ßyMevzu

ßyMevzu

Üye
göz gördüğü renkten kulak verdiğim sesten affet senden habersiz aldığım her nefesten

delitegin

Üye
pdf ve ofis okuyucu programlar ile flashplayer eksik onlarda üzerinde gelseymiş iyi telefon ama onları yükleyemediğim için kıl oldum

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
QuickOffice ve OfficeSuite programları var. pdf, doc, pps, ppt, xls vb. dosyalar için bunları kullanabilirsin :oke:
Flash Lite 3.1 ise flashları oynatmaya yarar.
SkyFire programı ile youtube gibi video sitelerinden video izleyebilirsin

Bu programları forumda ararsan bulursun.
Kolay gelsin...

sinan_apache

Üye
eksiklikleri var ama mukemmelin otesinde bana yetiyo da artıyo.desem yeridir herkesin almasını isterim bu fiyata nerde bole bi teknoloji

drckaan

drckaan

Üye
telefonu bugün aldım ve çok çok memnunum...tek eksiği gece çekimlerinin kötü olması o kadar n73 ten sonra kamerası kendini hissettirdi :)..
ama ne olursa olsun bu devirde bu özelliklerde bu fiyata bir telefon bulunmaz :)

persapolis

Üye
ya anlamıyorum ben bu kadar şanssızlığı ..10 gün oldu alalı.telefon zırt pırt donuyor.sabahları açıyorum açılmıyor çoğu zaman .bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum.anca o zaman açılıyor.

telefonun günçelleştirmesini yaptım.v40a. skyfire ,garmin,mesenger,kspersky ve de 50 müzik parçası yüklü.
acaba bu programlar kasıyormu anlamıyorum.birde radyo açılıyor frekans ilerletince donuyor öyle kalıyor.radyo dinleyemiyorum. telefon yenii yenii versiyon.güncelleştirilmiş.530 tl paramın çöpe gittigini düşünüyorum.
yani programların hepsini kaldırmalımıyım sizce telefonunu donmaması için. o zaman bu telefonu almamın ne anlamı kalıyor..

tavsiyem bu telefondan uzak durun.kendimi kazzıklanmış hissediyorum..

Godfather

Godfather

Üye
Ben uygun bir fiyata(300TL) ye bulursam alıcam :) Yani 2. elini 300 e bulursam alıcam SATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR PM ATABİLİR :)

FRoGKaTa

FRoGKaTa

Üye
telefon çok güzel ama benim elim terliyo terli elimle telefona dokununca çok kötü oldu :S

osman4212

Üye
bende şarj bi gün gidiyor gece bitiyor az kullanır oldum sık msjlaşınca heralde ama sessizde duruyor hep anlayamadım bi türlü bide yanda ışık yanıyormuki

petrucci82

petrucci82

Üye
arkadaslar bende 6 aydır kullanıorum bu telı ama gercekten onerılecek bı tel deıl...yazın ıcbır sorun yoktu...kasa acıklıgı mesaj yazma hızı falan fısman onlar goderıldı ama suan tek sorun telın oda sıcaklıgı dısına cıkıldıgında ekranınn kaybolması sankı murekkebı akmıs gıbı gozukmesı...servıse soruldugunda ne sıcak ortamda nede soguk ortamda kkullanacaksın bu telı dıolar...pekı ben dısarda cebımde tasımayacakmıyım bu telı evde bırakıp mı cıkacagım dıorum ne yapalım....tel bole dıolar...eger dısarı cıktıgınızda telı devamlı sıcak tutmaya razı ısenız bırsey dıyemem ekran gıttıgı zmn avcuda en az bı dk ısıtıorum telı ekran gerı gelsın dıe...arıza da yok kendınden kaynaklanan bırseymıs...dogru yalan bılemıorum artık...
kesinlikle yalan..olur mu böyle saçmalık?ney bu? alaaddinin lambası mı da elinde ovuşturup kullanasın...ısrar et ve iade et telefonu

ramakm86

ramakm86

Üye
ben alalı 2 hafta oldu, guzel telefon, icinde yok yok, kamera bana gore super cek kaydet 3.2 ekranda 16.000.000 renkle izle. istersen tv ye bagla. 300 e 400 e tel alanlara fiyat soyleyince pişman oluyolar.

orhaan48

orhaan48

Üye
ben cihazı ilk çıktığında aldım ve süper ötesi bir cihaz ve şu ana kadar hiç sorun yaşamadım şunuda belirtiyim telefon manyağıyım ve elimden hiç bırakmıyom aklınıza gelecek her özelliğini kullanıyorum telefonda ne bi yavaşlama nede herhangi bir sorun yok 4 gün önce sadece merak ettiğim için yeni yazılım güncellemesi yaptım şimdiyse tamamiyle cihaza aşık oldum arkadaşım ifhone almıştı iki kere yere çarpttı ve çok büyük maddi zarara uğradı şimdi oda 5800 aldı ve oda memnun son olarak cihazdan alıcak arkadaşlara şunu belirtim dikkat bağımlılık yapar :naughty:

--------------- Ekleme ---------------

ya anlamıyorum ben bu kadar şanssızlığı ..10 gün oldu alalı.telefon zırt pırt donuyor.sabahları açıyorum açılmıyor çoğu zaman .bataryayı çıkartmak zorunda kalıyorum.anca o zaman açılıyor.

telefonun günçelleştirmesini yaptım.v40a. skyfire ,garmin,mesenger,kspersky ve de 50 müzik parçası yüklü.
acaba bu programlar kasıyormu anlamıyorum.birde radyo açılıyor frekans ilerletince donuyor öyle kalıyor.radyo dinleyemiyorum. telefon yenii yenii versiyon.güncelleştirilmiş.530 tl paramın çöpe gittigini düşünüyorum.
yani programların hepsini kaldırmalımıyım sizce telefonunu donmaması için. o zaman bu telefonu almamın ne anlamı kalıyor..

tavsiyem bu telefondan uzak durun.kendimi kazzıklanmış hissediyorum..[/QUOTE
sana tavsiyem garmini kaldır ve massangerda, yeni yazılım güncellemesi v.40 yap birdaha bu yazılım güncellemesinden sonra telefonun uygulamalar bölümünden ovi maps günvelle ve massanger içnde biraz bekle ovi 2 haftaya kadar günvellem vercek massanger için ordan güncelle eminim sorunun çözülcek

--------------- Ekleme ---------------

sana tavsiem kesinlikle garmini kaldır tekarar yeni yazılım güncellemesi v.40 yap ve asla gazrmin yükleme kasar onun yerine kendi orjinal maps in yeni sürümü ovi maps yap uygulamalar güncelleme yap

fbforever

fbforever

Üye
    Konu Sahibi
v40 la daha güzel oldu bencede. :)

delikaan_05

delikaan_05

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım çok güzel valla tavsiye ederim

Üst Alt