ben hackledim telefonu ama telefonu her açılışta 2 tane pacthleri aktif etmek zorunda kalıyorum bunun başka yolu yokmu
karedim su hatayı alıyorum
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
eksiksiz yaptım olmuyo
Dostum senin model red mi ben red bulamadım o yüzden dosyalarıda indiremiyorum yardım edersen mutlu olurumYazıyı hazırlayan arkadaşa ve konu içinde gerekli açıklamalarla yardımcı olan arkaşlara teşekkürlerDikkatli yapılırsa 1 dakika ya sürüyor ya sürmüyor
![]()

Dostum senin model red mi ben red bulamadım o yüzden dosyalarıda indiremiyorum yardım edersen mutlu olurum![]()

Abi nasıl iş bu ya şimdide en son işi halledemiyoruz..Bulmuyor telefonunu..:S
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadasım sendekı hatayı bendede verdı ıslemlere devam et sorunsuz kuruluyor ama sana tavsıye
Navifirm'den indirdiğin dosyaları "C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\" ve "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356" klasörü içine at.
oke sorunsuz kuruluyor ben kurdum benım telefonum sıyah ama mavısını kurdum baya guzel oldu sorun yoke oke
Dostum tamamda sorun şu üstteki resim gibi Euro 2 red v40 bilmem ne falan çıkmıyor bir ikincisi de şu dedğin yani navıfırm dosyalarını tamamını hem phonex e hemde dier dosyalara attım her ikisinde de var ama çıkmıOR :S
arakdasım o ekranda red kısmı bende gozukmedı ben blue olanı sectım ve ıkı kısmada dosyayı yapıstırdım sonrasında sadece 1. sayfadakılerı yaptım benım telefonum normalde black oke yanı o ekran sadece temayı degıstırıyor ve o dıger hataya gelınce o hatayı versın sorun degıl sen sadece sunlara dıkkat et noki klasorune yarattıgın dosya ısımlerı dogrumu kopyala yapıstır yaparken bosluk alırsın hata verır ufak seylerı kacırıyorsun bence onları gozden kacırmazsan sorun cozulecek emın ol ben yaptım aynı sorunları yasadım konunun 12 ve 3 ıle 5 arasındakı sayfalara bak daha ıyı anlıcaksın oke orada farklı adımlar sorunlar var onlarada bak bence oke

Neyse ben vazgeçtim..,hellox4 ü beklemek en iyi ve en sağlıklısı
Çünkü bu yapılan hack ile,kurulan yazılım modifiye edilmiş farklı bir sistem!O yüzden böyle uğraşmaktansa ki ben bu hack yöntemini de araştırdım,her ne kadar uygulayanlar olumlu sonuç alındı deselerde olabilir,zaten ben dediğim gibi modifiyeli farklı bir sistem.Tel local modda açılıyor,kendini oto formatlıyor falan vb.
Hellox4 yakında çıkar direk sertifikalayaıp tele atarız,beklemenin daha sağlıklı olduğu kanısındayım
jaf dosyasında trojan virüsü var
Ekran görüntüsü?