FerrariGT HD OS 9,4 (63 MB)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
FerrariGT HD OS 9,4 (63 MB)

• Beğen
Tepkiler: polat_3232, ozanates101, saw79 ve 15 diğerleri

ugur82

Üye
şimdi indiriyorum ama 5800 da oynarken telefonu kasar gibime geliyor

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Takılma, donma yapıyor mu? Diğer verilen FerrariGT gibi?

ugur82

Üye
sertifika hatası verdi

ugur82

Üye
nasıl sertifilandıracağım hangi konu başlığı altında? göremedim

mumi_abi

mumi_abi

Üye
çok gzl oyun kanka saol

CEKU2345

Üye
Çok teşekkürler umarım Nokia 5800 de çalışır ....

Progressivity

Progressivity

Üye
paylaşım için çok teşekkürler oyun nasıl peki kasıyor mu oynarken, donma takılma var mı ?

hazar07

hazar07

Üye
1. sayfada ki cevaplarımda açıklama var okuyabilirsiniz. sağolasın

1. sayfada açıklama var demişsin de orada da sadece denemedim bilmiorum yazmışsın arkadasım.bende 5530 var,daha 10 mbnin ustunde sis uzantılı bi oyunun kasmadan çalıştığını görmedim. Nedenini soran olursa işlemci ve ramin yavaş olmasından kaynaklanıyor. Bu durumdan dolayı zaten nokia'ya lanet ettim,bu kadar güzel telefon yaparsın nie işlemcisini ramini bu kadar az koyarsın.Sadece java oyun oynamak istesem 6300la mutluydum bi zamanlar ya. Flashtecker kardesim yanlıs anlama sitemim sana deil direk Nokia'yadır yani.Ve bu deneyimlerimden dolayı bu oyuna da önyargılı davranıp yüklemicem çünkü yine çalışmayıp beni hayal kırıklığına uğratıcağına eminim...

yusuf3gp

yusuf3gp

Üye
maalesef indirilmiyo, başka bi yere yükleyebilirmisin?
bu arada 5800 hd olanı açmıyo bunun işe yaradığından eminmisin?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Flashtecker kardeşim benim sorum geneldi sonuçta bunu bi çok kişi indiricek burda 5800XM kullanan birisi kasıp kasmadığını belirtebilir...

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
maalesef indirilmiyo, başka bi yere yükleyebilirmisin?
bu arada 5800 hd olanı açmıyo bunun işe yaradığından eminmisin?
evet şuanda türkiye den çok fazla indirme yapıldığından tüm indirme slotları meşgul, link sağlam ara ara denermisin

--------------- Ekleme ---------------

Flashtecker kardeşim benim sorum geneldi sonuçta bunu bi çok kişi indiricek burda 5800XM kullanan birisi kasıp kasmadığını belirtebilir...
haklısın arkadaşım kuran birisi bir açıklama yaprsa indirecek arkadaşların fikir edinmesi için iyi olur

ykmk

ykmk

Üye
bu oyunu daha once ındırıp kurdum ama malesef oyun calısmıyo.5800 olanlar ındırmesn bosuna derım.fazlasıyla kasıyor.acılmıyor bıle.benden soylemesı

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadaslar bn indirdim kurdum calıstıda ama oynayamayacağımızz sekilde kasıyor..yarısa bile 10 dkye anca girebiliyorum abartısız..Ama paylasım için saqol kardes..

Flashtecker

Flashtecker

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...