telefonunun hackli olması lazım veya oyunu sertifikalandırman lazımsertifika hatası verdi
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/nasıl sertifilandıracağım hangi konu başlığı altında? göremedim
s60v5 bir telefonum olmadığından oyunu denemedim. bilgi sahibi değilimTakılma, donma yapıyor mu? Diğer verilen FerrariGT gibi?
rica ederimçok gzl oyun kanka saol
5800 da çalışır arkadaşım kurabilirsin.Çok teşekkürler umarım Nokia 5800 de çalışır ....
1. sayfada ki cevaplarımda açıklama var okuyabilirsiniz. sağolasınpaylaşım için çok teşekkürler oyun nasıl peki kasıyor mu oynarken, donma takılma var mı ?
1. sayfada ki cevaplarımda açıklama var okuyabilirsiniz. sağolasın
evet şuanda türkiye den çok fazla indirme yapıldığından tüm indirme slotları meşgul, link sağlam ara ara denermisinmaalesef indirilmiyo, başka bi yere yükleyebilirmisin?
bu arada 5800 hd olanı açmıyo bunun işe yaradığından eminmisin?
haklısın arkadaşım kuran birisi bir açıklama yaprsa indirecek arkadaşların fikir edinmesi için iyi olurFlashtecker kardeşim benim sorum geneldi sonuçta bunu bi çok kişi indiricek burda 5800XM kullanan birisi kasıp kasmadığını belirtebilir...