Samsung Star Wi-Fi Ekran?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

soremi

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wi-Fi Ekran?
1 Saate kadar telefonumda hiçbirşey yoktu. Az önce bilgisayarın başına oturayım dedim. Oturduktan sonra cep telefonumdaki mesajları kontrol etmek için çıkarttım , bir baktım ki ekranın renkleri bozulmuş , sağ üst taraftada kırık gibi birşey var. Neden olduğunu bilmiyorum. Garanti bunu tamir eder mi , ücretsiz mi eder , ücretli ederse kaça eder ? Bende yanımda Garanti belgesini taşımadığım için evde kaldı. 2-3 gün sonra alıp götüreceğim.. Acil cevap bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Hyper123

Üye
Garantisi Gecmedi İse Para İstemezler ama Cok fazla Sorun warsa Parca İçin Senden para Ala Bilir Ama Cok fazla Almaz En fazla 20 tL dir :S Ama Sanmıorum Para alcaklarını GaranTisi WarSa :)

soremi

Üye
    Konu Sahibi
Garantisi var , teşekkürler ya , içim rahatladı. Telefon zaten 1 aylık. :D

Hyper123

Üye
ÖnemLi deqL Bende samsung 5233W alıcam Ondan :) Yani Cok Gec Olmadan Götür Yapsınlar :)

soremi

Üye
    Konu Sahibi
Sana tavsiyem alma. Başta bende çok hevesle aldım. Ucuz ve kaliteli diye.. Ama ertesi gün dolar fiyatları düştü ve aynı zamanda telefon fiyatları düştü. Şimdi 5800 Xpress Music alıcam 30 gün içinde vermezlerse.

--------------- Ekleme ---------------

Flood için özür dilerim , ancak lütfen başka kişilerde cevap verebilir mi ?

Flood için özür dilerim , ancak lütfen başka kişilerde cevap verebilir mi ?

Hyper123

Üye
Nokia 5800 Xpress Music i SAmsung 5233W ile Karşılaştırma Bence :S S Nokia 5800 Özellikleri daha düşük :S

soremi

Üye
    Konu Sahibi
Her neyse , keyfin bilir. Zaten kafayı yiyeceğim . Ücret alırlarsa çok istediğim V Kasa elektro gitarımı alamayacağım büyük ihtmalle.

error94

Üye
Nokia 5800 XM Smasung StaRLA BUNU KARŞILAŞTIRMAZSIN Kİ
3G
Görüntülü Konuşma
Symbian 9.4(s60)v5 OS

bnde aldım ama Kaldım öle web browser fln hiç bişey yok samsung starda 3g yok edgeyle net ne kadar hızlı olabilir ki ?? ayrıca nette geerken video lar açılmıyo , bazı resimleri açamıyo sen bilirsin 100 tl farkla rezil olma :D

Hyper123

Üye
samsung 5233 Wifi nin sadece 3g si yok :S

asilist

Üye
samsung 5233 Wifi nin sadece 3g si yok :S
arkadasım bende samsung star wifi kullanıyorum ama bence sen bı expressi gor ole konus..telefonumu sevıorm ancak param olsaydı ınanki expres alırdım..muzıkte ses olayı fıstık gıbı oncelıkle..interneti hızlı..cıft camera ve dolayısıyla goruntulu konusma ımkanı..derken s5233w den kat kat daha guzel..

Hyper123

Üye
Fiyatı Nekadar Nokia 5800 Xm

soremi

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar ekran Ne kadar tutar sizce ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt