5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

GrknYavas

GrknYavas

Üye
güzel çalışma bu forumdan bundna sonra bolca faydalanıcam

DeAtH aNgEl

DeAtH aNgEl

Üye
evet video daki kişi türk

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Ustad benim telefon v31 v40 ı daha yuklemedim daha dogrusu yuklemek istemedim kiminiz iyi diyorsunuz kiminiz kotu.. bazı eksikleri falan var diyorsunuz tam anlayamadım bana net birşey söylermisin son söz olarak.. ve su an benim kodu navi kodunu yapmıştım haritalardan da son haritayı indirmiştim ancak haritalara girdigimde bana cevrim ici bağlantı gerekiyor bağlanılsın mı diyordu evet deynce kontr gidiyordu.. gectigimiz gunlerde nokianın sitesinde bedava navigasyonnlu haritalar ve kadın sesi felan vardı onu indrp kurdum.. şimdi ise cevrim ici bağlanılsın mı die bir yazı gelmyor ancak uyduya da bağlanmıyor.. bi yardım edebilirmisin...

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
video da hat türkcell teleFon Türkçe ama işte :) neyse umaırm bi şekilde bizlerde o tarz girebiliriz :)

vodbull

vodbull

Üye
Herkeze selam.
Arkadaşlar 5800xm de vodafone mobil tv izlerken (belki bütün videolarda oluyodur pek izlemiyodum) telefon çok ısınıyo acaba bunun bi zararı olurmu telefona?
Bunun sebebi nedir nasıl bi çözüm olabilir ?

svseke58

Üye
Arkadaşlar telefonu phoneix ve anlatım sayesinde başarıyla güncelledim.
Teşekkür ederim =)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkeze selam.
Arkadaşlar 5800xm de vodafone mobil tv izlerken (belki bütün videolarda oluyodur pek izlemiyodum) telefon çok ısınıyo acaba bunun bi zararı olurmu telefona?
Bunun sebebi nedir nasıl bi çözüm olabilir ?
video izlerken pili çok yediği için ısınır haliyle..
Arkadaşlar telefonu phoneix ve anlatım sayesinde başarıyla güncelledim.
Teşekkür ederim =)
iyi günlerde kullan..

futbol123

futbol123

Üye
titreşim 2.seviyedeyken bazen 3.seviye gibi sertleşiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncellemede öyle yapılmıştır..sana öyle geliyor olabilir..

vodbull

vodbull

Üye
Nadir hocam cevap için teşekkür ederim.
Şimdi bu güncelleme konusunda benim kafam biraz karıştı belki kızıcaksınız ama şu soruların cevabını tek bi mesajda görmek istiyorum bide bu güzelliği yaparsanız bana çok mutlu olucam :)
5800 v40 güncelleme;
1- En başta Product Code değiştiriyoruz. Güncellemeyi başarılı bir şekilde yaptıktan sonra tekrar eski Product Code'u yüklediğimiz zaman garanti kapsamından çıkma durumu filan oluyormu? bide eski kod pilin altındaki değilmi yani onu tekrar yükleyince telefonda eski versyona dönmiycek dimi ?
2- (0586819 Euro 1 Navi) bu kodla yüklediğim zaman telefon navigation edition mı oluyo?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nadir hocam cevap için teşekkür ederim.
Şimdi bu güncelleme konusunda benim kafam biraz karıştı belki kızıcaksınız ama şu soruların cevabını tek bi mesajda görmek istiyorum bide bu güzelliği yaparsanız bana çok mutlu olucam :)
5800 v40 güncelleme;
1- En başta Product Code değiştiriyoruz. Güncellemeyi başarılı bir şekilde yaptıktan sonra tekrar eski Product Code'u yüklediğimiz zaman garanti kapsamından çıkma durumu filan oluyormu? bide eski kod pilin altındaki değilmi yani onu tekrar yükleyince telefonda eski versyona dönmiycek dimi ?
2- (0586819 Euro 1 Navi) bu kodla yüklediğim zaman telefon navigation edition mı oluyo?
eski kodu yüklersen garanti dışı olmaz ve eski versiyona dönmez..o kod birde 0587676 kodu navi kodudur..

vodbull

vodbull

Üye
çok teşekkürler birazdan başlıycam güncellemeye. 0587676 bununla yapıyorum ozaman ben

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam yapabilirsin..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
ustad ben teleona biraz once format attım.. hafıza kartındaki bilgiler oldugu gibi duruyor ancak sim kartındakiler silindi yani telefon rehberi dogru mu bu ? rehbere girdigimde seçenklerden sim numaraları > sabit ara. kartvizitleri dedikten sonra sabit ara. etkinlestir dedigimde puk felan istiyor onu yaptıgımda numaralarım geri gelir mi ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ustad ben teleona biraz once format attım.. hafıza kartındaki bilgiler oldugu gibi duruyor ancak sim kartındakiler silindi yani telefon rehberi dogru mu bu ? rehbere girdigimde seçenklerden sim numaraları > sabit ara. kartvizitleri dedikten sonra sabit ara. etkinlestir dedigimde puk felan istiyor onu yaptıgımda numaralarım geri gelir mi ?
formatta telefondakilerin hepsi silinir..simdeki rehberi geri getirmen için rehbere girip ayarlardan kullanılan hafızayı sim yap sonra rehbere dön numaraları telefon hafızasına kopyala tekrar ayarlardan kullanu-ılan hafızayı telefon hafızası yap olur biter..formatta sime birşey olmaz..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
Şu Siteyi yapana Hele Hele Su Grubu Kurupta Hızır Gibi Yetişen Sana Ne kadar du etsem azdır.. saolasın ustad ;)

birde benim tema navigator.. acaba navi dil kodu yuklu mu olmus oluyor ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet navigasyon edition olmuş telefonun tepe tepe kullan..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
başını son bir kez daha ağrıtmış olayım o zaman ustad.. ben nokia nın en son cıkardıgı map ı atsam telefona yeterli olr mu ? ve sen daha once ayarlar vermiştin oyle yapın sorunsuz olark ucretsiz bağlanın demiştin o ayarlarlarla tekrar yonlendirebilirmisin beni? yani o ayarları tekrar soyleyebilirmisin ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia haritası 90 mb civarında bir sorun olmaz..uygulamalarda yer var orayı aç..konumalama yöntemlerini bul sadece tümleşik gps yi seç..sonra haritaları açınca çevrimiçi ol çıkacak hayır de bu kadar..

Bl0ck999

Bl0ck999

Üye
tamamdır ustam saolasın.. peki birden fazla harita ve dil yukleyebiliyomuyuz ? sözlükte 3 taneden fazla dil yuklenmyordu cunku ?