n80 de n-gage kurulumu ve tam ekran oyunlar!(hepsi burada)

Sponsorlu Bağlantılar

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yaptım ama oyunlara girerken close some applications and rety starting the game (error-100002) diye bir hata aldım napmam lazım

rica ederim

bu telefonun RAM i dolduğunda veren bir hata telefonu açıp kapattığında düzelmesi lazım.

birde eğer
6- şimdi sistem dosyalarına erişimi kapatabiliriz.

secman kullanarak hack yapmış isek Turn Plat. Security OFF konumunda olmalı.

bu maddeyi atlamışsan bu hatayı verebilir.

erdi344

Üye
saol

ardaaga

Üye
sistem dosyalarına erisim kapalı telefonu açıp kapatıyorum ama yine aynı hatayı veriyor napabilirim

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
telefonunun çok dolu olduğu geliyor aklıma arka planda çalışan programlar ve teman ağır bir temaysa bu sorunu veriyor olabilir. sorunun RAM gibi görünüyor. Arka planda çalışan programlar varsa kapat birde tamanı orjinal temalardan birini seç telefonu yeniden başlat.

oyuna gir açılması lazım eğer açılmıyorsa

kurduğun oyunları kaldır ve bir tanesini tekrar kurup açmayı dene.

bunlarda çözüm getirmiyorsa yapılcak birşey yok ( format düzeltebilir. ) denemekte fayda var

k_ceyhun

Üye
Bende Yaptım saol oyunlar guzel =) format işe yaradı

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim :) sevindim iyi oyunlar

cliolar

Üye
bnm n80 file corrupted yani dosya bozuk diyo n-gage nin pro.suna teli hackledim ama sorun yok olmadı

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
bnm n80 file corrupted yani dosya bozuk diyo n-gage nin pro.suna teli hackledim ama sorun yok olmadı

dosya internetten kaynaklı olarak sorunlu inmiş olabilir. ayrıca nokianınkendi dosya öneticisi dışında örneğin x-plore ile kurulumu yapmayı denemekte fayda var.

osmanmmz

Üye
aga istek üstüne crcklemeyi onlatabilirim demişsin bi zahmet anlatırmısın yada anlatılan bi yer varsa link verirmisin...

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
N80 almayı düşünüyorum zaten :D Fikrimde iyice kararlılaştım :D

sek00

sek00

Üye
kardes dosya bozuk dio bnde

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
kardes dosya bozuk dio bnde

konuda yazanları tek tek yaptığına eminsen bu uyarıyı almaman gerekiyor. Eğer her adımı tek tek uyguluyor ve bu htayı alıyorsan hata veren dosyayı tekrar indirmeyi bir dene internetten hatalı inmiş olabilir.

Binlerce kişi kurulum yaptı bu dosyalar ile hata olma ihtimali yok

osee*

Üye
ßazıları hata Verio Arkadaslar Tskler..

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
ßazıları hata Verio Arkadaslar Tskler..

hata veren linkleri yeniliyorum

ayrıca eğer oyunu kurp çalıştıramıyorsanız yani öyle bir hatadan bahsediyorsanız hepsi tek tek denendi kesinlikle çalışmayan bir oyun vermedim. paylaştığım ve test ettiğimiyazdığım bütün oyunlar N80 de denenmiş ve oynanmıştır.

hata verme sebepleri:

RAM yetmezliği başta gelir orjinal temayı seçip telefnu açıp kapatmak ve sonra oyuna girmek büyük olasılıkla çözecektir.

eğer çözülmüyorsa oyunu kaldırıp tekrar kurmak için gerekli adımları izlerseniz faydalı olacaktır.

ve son nokta kesinlikle oyuna girmeden önce sistem dosyalarına erişimi kapatın.

sek00

sek00

Üye
konuda yazanları tek tek yaptığına eminsen bu uyarıyı almaman gerekiyor. Eğer her adımı tek tek uyguluyor ve bu htayı alıyorsan hata veren dosyayı tekrar indirmeyi bir dene internetten hatalı inmiş olabilir.

kardes telefon hackleme yazmıssın bu sertifika almamı ya bn tel hacklemeyi bilmiyorum

--------------- Ekleme ---------------

telefon hackleme yazmışsın bu sertifika almamı? deilse ben tel. hacklemeyi nasıl yapcam (forumda bulamadım)

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
    Konu Sahibi
kardes telefon hackleme yazmıssın bu sertifika almamı ya bn tel hacklemeyi bilmiyorum

sertifika alarak kullanılamıyor bu oyunlar Sistemi hacklemen gerekiyor. bu linkte http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...n-secman-security-manager-maxipda-142109.html

bizzat n80 kullanıcısı olan Ferret tarafından çok detaylı bir şekilde anlatılmış adımları dikkatlice uygularsan hiçbir sorunun kalmaz.

bu linke yazanları uygularken son aşamada anlatılan

Eğer bu son aşamayla da uraşmak istemiyorsanız,
Yani her uygulamalayı, sertifika ile uraşmadan direkt telefona kurmak istiyorum derseniz bu işlemi yaptıktan sonra ( tıpkı eski symbian serisi telefonlarda oldugu gibi ) Aşağıdaki linktekini uygulamalısınız.

http://www.maxicep.com/s60-3rd-siste...er-142133.html

kısmını muhakkak uygula hiçbir programda sorun yaşamazsın sertifika vs.

tugray yüzen

tugray yüzen

Üye
ellerine sağlık oyunlar çok güzel çok teşekkür ederim

tugray yüzen

tugray yüzen

Üye
system rush evolution kurdum açarken start a basıyorum menü geliyor sonra story mode / a2tech ınc / hack/ new hack seçeneklerini seçtikten sonra out of memory yazısı cıkıyor ve hiçbirşey çımıyor bende kapatıyorum ne yapmalıyım yardım edermisin

Üst Alt