6300 Şebeke Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
    Konu Sahibi
6300 Şebeke Sorunu
6300da Msj Atarken Saniyede İletim Raporu Geliyor.. Fakat Karşıdan Gelen Mesaj Geç Geliyor.. Telefondan Kaynaklanan Bi Sebebse Yardımcı Olabilcek Arkadaş Varsa Cevaplasın Lütfen..

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
Pek bi bilgim yok ama... Bence telefon hafızasını boş tutmaya çalış. Belki de şebekedendir. Bendede olmuştu karşıdaki benim geç gönderdiğimi düşünüyodu bende onun... Ama ben dağlık bi yerdeydim yani şebekedir büyük ihtimal...

HaSsieCter

HaSsieCter

Üye
    Konu Sahibi
Bendeki Saçmalık Şu Telefon Çekiyor Karşıya Anında İletiliyor Ama Mesaj Geç Geliyor..

alidost

Üye
6300da Msj Atarken Saniyede İletim Raporu Geliyor.. Fakat Karşıdan Gelen Mesaj Geç Geliyor.. Telefondan Kaynaklanan Bi Sebebse Yardımcı Olabilcek Arkadaş Varsa Cevaplasın Lütfen..
tüm arkadaslarıma merhaba ben 6300 aldım onun sebeke gidip geliyor bazen neden olabilir bi yardımcı olursanız cok sevinirim

--------------- Ekleme ---------------

ben bide yazılım güncelleme yaptım en son sürümü yükledim ondan ola bilirmi sebeke gidip gelmesi

kaan7878

kaan7878

Üye
tetfondan kaynaklandığının sanmıyorum msj ayarlaı veya şebekedendir msj ayarlarında aynı merkezle yanıtı HAYIR yapmayı dene

Takipçi Satın Al

Üst Alt