5800 tuş kilidi çıldırdı ?!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
5800 tuş kilidi çıldırdı ?!?
arkadaşlar yarımdan beri uğraşıyorum hard format manyağı yaptım tel i ama hiçbir işe yaramadı, sorun şu: tuş kilidi bazen çalışmıyor çalıştığı zamansa iki titreşim veriyor yani sanki çift basılmış gibi davranıyor bu olduktan sonra da aşağıdaki 3 tuş çalışmıyor ama kamera tuşu çalışıyor -formattan sonra tüm tuşlar çalışıyor ama tuş kilidini bir kere kullandımmı alttaki tuşlar çalışmamaya başlıyor-, benim düşüncem pek donanımsal bir hata olmadığı yönünde. bu olay durup dururken başladı telefonu sürekli kurcalıyorum açıkçası ne yükleyip sildiğimi ne ayar yaptığımı hiç hatırlamıyorum... en sonunda keşfettiğim husus ise tuş kilidini bir miktar aşağı indirdiğimde -yarıya kadar gibi- menü tuşuna sürekli basarken arada menü tuşunun çalışabilmesi oldu... son yazdığımla mantıken donanımsal bir arıza oluşmuş gibi geliyor insana ama böyle bişey olsa tulun hiç çalışmaması gerekmez miydi diye düşünüyorum?.. ne yapmamı önerirsiniz ben yazılımsal olduğunda ısrarcıyım mesela phyton ile tekrar versiyon v40 atmam işe yarayabilir mi -formattan sonra sanki telefonda birkaç eksiklik var gibi geldi bana acaba versiyon güncellerken bir hata olmuş olabilir mi?- , hepsiburada dan "dora aş" etiketiyle geldi bana bir buçuk ay önce hb ye mi yollamam gerekir acaba....

çok karışık oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum..

cemee61

cemee61

Üye
tus kilidi tusundada sorun var gibi duruyor acikcasi ama sen donanimsal olduguna inanmiyorsan;hard format at ve telefonu tekrar guncelle (ama guncellemeyi nokianin kendi uygulamasindan yaparsan daha iyi olur bence) boylece sorun cozulecektir diye dusunuyorum. bazen guncellemede eksiklikler olabiliyor seninde dusundugun gibi

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
tus kilidi tusundada sorun var gibi duruyor acikcasi ama sen donanimsal olduguna inaniyorsan;hard format at ve telefonu tekrar guncelle (ama guncellemeyi nokianin kendi uygulamasindan yaparsan daha iyi olur bence) boylece sorun cozulecektir diye dusunuyorum. bazen guncellemede eksiklikler olabiliyor seninde dusundugun gibi

dostum pc suite ile yükledim ben tekrar açınca aynı versiyonu yani v40 ı üstüne yükler mi sence eğer öyleyse yarın denerim şu anda kota 5 gb ı devirmiş de :D

cemee61

cemee61

Üye
phytonla yuklesem dedgin icin pc suite tercih et dedim:) 3250de denemistim ben ayni versiyonu uzerine yuklemisti. cok buyuk bir ihtimalle 5800da da yukler... ama tam emin olamadim istersen birileri yazana kadar bekle

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim dostum hayırlı geceler sana...

afedersin hayırlı sabahlar:ehe

cemee61

cemee61

Üye
sagolasin dostum. sanada hayirli sabahlar:D pek yardimci olamadim sanirim, cozersin ins. sorununu

dzynn

dzynn

Üye
bende de bazen çift titreşim yapıyor kilit tuşunu aşağı çekince.. ama başıma öyle bi sorun gelmedi hala seninki gibi.. umarım da gelmez :S

aliçoooo

aliçoooo

Üye
telefonun versiyonunu tekrar yükleyebilirsiniz arkadaslar..Ancaq eski süreme dönemessiniz..Arkadasım sen bir daha dene v40 ı tekrar yükle hard fortmat at olmassa sanırım teq yol servis

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar 5800 a v40 ı tekrar yüklemek için yapmam gerekenleri anlatan bir link verebilir misiniz rica etsem...şimdiden teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt