Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Route 66 for os 9.4
Sponsorlu Bağlantılar
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
siteyi araştırırsan bulursun..
poweruserx
Üye
dostum bu indirdigimiz i8910 klasörünü nereye atıcaz cözemedim
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
onu atmayacaksın..onun içinde system/route 66_v9/maps klasörünün içinde Turkey.cmap harita var onu hafıza kartında aynı adlardaki klasörleri takip edip aynı yere atacaksın..
poweruserx
Üye
Teşekkürler dostum bir sorum daha var ses tr ye dönüyormu birde wirelessden harita güncellenmedi ...
Türkçe sesi indirmelisin route 66 storeden bedavadır..wifiden yerini bulursa harita güncellenir..baştan söyleyim harita kırılmadı hala navigasyon için lisans kodu ücretli..
rastmus
Üye
yaw ben anlamadım başlangıçta tamamen bedava program demişsin en sonda da harita kırılamadı demişsin. ?????????????????????????????
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
kardeşim wifiden ya da netten girersen geziniyorsun ama navigasyon yapamıyorsun bunda anlamayacak birşey yok..tam navigasyon için kırılmasını bekliyoruz mesele bu..
kardeşim wifiden ya da netten girersen geziniyorsun ama navigasyon yapamıyorsun bunda anlamayacak birşey yok..tam navigasyon için kırılmasını bekliyoruz mesele bu..
sağol. konulara yabancıydım ama şimdi biraz daha aydınlandım. nokia maps in tam sürümüne geçtim. şimdi route 66 yı kaldırdım ama menüde navigation klasörü hala duruyor o nasıl silinecek
Nadir
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
menüdeyken seçeneklere tıkla..düzenleye bas..sonra aşağıya doğru in sil..