N97 ana ekran ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

sendrom1

Üye
    Konu Sahibi
N97 ana ekran ayarları
Beyler n97 tel im var son firmware ana ekran da rehber ve secenekler yazısı hosuma gitmiyo o ikisini oradan kaldırmak istiyorum ama bi türlü bulamadım acaba bi cözümü var mı simge haline getirme ya da tamamen ordan kaldırmak için farklı tema kullanmak da istemiyorum n97 nin kendi temasıdır. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

asmcn

Üye
arkadaşlar yardım başlığı olduğu için bende buraya yazıyorum N97 im beyaz nokia ekranında kalıyor nokia yazısı var ama telefon açılmıyor.telefonu kapayıp tekrar açmam sonucunda bu hale geldi başka bir durum yok sizce ne oldu ve telefonuma yazılımı tekrar nasıl yüklerim software uptadater telefonu tanımıyor.Acildir!!

sendrom1

Üye
    Konu Sahibi
+++++++++++ yardımlarınızı ikimizde bekliyoruz simdiden herkeze tekrardan thx.

intoman

intoman

Üye
arkadaşlar yardım başlığı olduğu için bende buraya yazıyorum N97 im beyaz nokia ekranında kalıyor nokia yazısı var ama telefon açılmıyor.telefonu kapayıp tekrar açmam sonucunda bu hale geldi başka bir durum yok sizce ne oldu ve telefonuma yazılımı tekrar nasıl yüklerim software uptadater telefonu tanımıyor.Acildir!!
hard format at ve firmware güncellemesi yap nikia nın sitesinde nasıl yapılaçağı anlatılıyor ...
+++++++++++ yardımlarınızı ikimizde bekliyoruz simdiden herkeze tekrardan thx.
senin problemin tam emin deyilim ama şu yolla çözülür
menü > araçlar > ayarlar > telefon> bekleme modu > etkin bekleme kapalı olacak şekilde ayarlarsan sorun çözülür yollar biraz farklı olabilir ama mantık aynı kurcalarsan bilehallede bilirsin çokta zor deyildir ...

curtiss

Üye
Beyler n97 tel im var son firmware ana ekran da rehber ve secenekler yazısı hosuma gitmiyo o ikisini oradan kaldırmak istiyorum ama bi türlü bulamadım acaba bi cözümü var mı simge haline getirme ya da tamamen ordan kaldırmak için farklı tema kullanmak da istemiyorum n97 nin kendi temasıdır. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
buna karsı bişey yapamazsın gibime geliyor ama arastırmaya devam etsen iyi olur bendede var n97 temalarda sorun cıkarcak bişi olmadı cok sükür

kardesim her n97 sahibinin basına geliyor benim basıma 2 kez üst üste geldi telefona hard format atacaksın is düzelecek ama hersey en bastaki haline dönecek simdi dediklerimi harfi harfine uygula ilk önce telefonu yedekle önemli bişey varsa istersen yedekleme sonra tel kapalıyken klavyeyi ac (sol en alt kösedeki) shift+bosluk bırakma tusu+silme tusu (sag en üstteki)+ ve acma kapama tusuna aynı anda basılı tut ve telefonun beyaz ısıgı yanana kadar elini bu tuslardan cekme telefon ülke bölge ayarları sorarsa hard format tamamlanmıstır ama unutma hersey silinecek fabrika cıkısı haline dönecek bu teleofn hep sorun cıkarıyor maalesef nereye varacak sonu merak ediyorum kac kez format attıgımı unuttum

• Beğen
Tepkiler: erdikara

sendrom1

Üye
    Konu Sahibi
Beyler demek istedigim rehber le secenekleri kare şekline getirme net teki duvar kagıdı ve tema resimlerinin hepsinde öle bende öle yapmak istiyorum nası yapabilirim

Kerem-ozt

Üye
arkadaşlar yukarda yazıları okudum benimde n97 telefonum var, ana ekranda facebook v.s kısa yollar vardı ben onları yanlışlıkla sildim, hard format atmama rağmen tekrar geri gelmedi ben ana ekranı ilk aldığım hale nasıl getire bilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

yhedex

Üye
ana ekrana basılı tut parmağnın altında mavi bişy büyücek sonra sana içerik ekel veya içerik düzenle diyecek sende istediğin içeriği ekliyeceksin

djdeycan

djdeycan

Üye
senin değn en altta 2 tane kare o N97 de olmuyo 5800 da oluyo N97 öle olmuyo sol daki rehber sağdaki arama 2 tane küçük kare onlar 5800 daolur N97 de olmaz uğraşma temalardada 5800 ekran görüntüsü kullanylr malum herkez N97 alamıyo o nedenle

GoGoM23

GoGoM23

Üye
arkadaşlar yukarda yazıları okudum benimde n97 telefonum var, ana ekranda facebook v.s kısa yollar vardı ben onları yanlışlıkla sildim, hard format atmama rağmen tekrar geri gelmedi ben ana ekranı ilk aldığım hale nasıl getire bilirim, yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Arkadaşım ekranda parmağını 3-5 saniye basılı tut, içerik ekle değiştir menüsü gelecektir, oradan istediğini ekleyip telefonunu ilk aldığın gündeki gibi ana ekran görüntüsü kazandırabilirisn...:oke:

endoksan

Üye
Telefonumu Nemesis ile gayet kolay Türkçe yaptım. Ama daha sonra telefon garip görünmeye başladı Ana Ekran bomboş hiçbirşey gelmiyordu (saat,tarih vs...) Yukarıda yazılı olan hard format attım. Teşekkür ederim. Şu anda eskisi gibi çalışıyor ve görünüyor. İçeriği düzenle seçeneği sadece birkaç içerik sunuyordu. Hatta bir iki menü hala İngilizceydi hard formattan sonra hepsi Türkçeye döndü.

Üst Alt