Samsunspor
Emekli Yönetici
Aslında bunun yöresi nereyse gidip orda yemek lazım
zaten Huriş de bulmaya çalışıyorAslında bunun yöresi nereyse gidip orda yemek lazım
zaten Huriş de bulmaya çalışıyorTabiki yaşıyorum Güven abi
Sarımsak ve soğandan nefret ederim asla yemem![]()

allah razi olsun karde$mSizlere afiyet bal şeker olsun ozaman![]()

hafta sonu yapicam dayibakalim nasil olcakben şimdi ezerim o böceeeyap Yeğeeenn bunu yap eminim daha da güzel olacak o yediğinden
ne iştah açar şimdi beee off off

Aslında bunun yöresi nereyse gidip orda yemek lazım
kesinlikle haklisinsen çok ya$a emienesTabiki yaşıyorum Güven abi
Sarımsak ve soğandan nefret ederim asla yemem![]()
nadidem nasil anlattin yao zevkleri yaşamam ne kötü
bende soğanı pek sevmem ama midemi yakıyor çünkü
bol sarımsaklı acılı biber turşusu olacak onun suyunu içeceksin boğazına aşağı yakacak off içesim geldi ya![]()
diymii off yasarımsak sevilmez mi ya...mezelere bayılırım e malum hepsinde sarımsak olur çoğunlukla..acıyı da çok severim...turşuyu da...ama havuç ve beyaz lahana turşusunu..off off..karnım acıktı..![]()
bu mesaji e$im ak$am gorduI hate onion and garlic okeyTürkçe anlatamadım malesef
![]()

pekiFransızcasını da Huriş Abla söylesin![]()
soyledikENES n'aime pas les oignons ,l'ails et ne les manges pas( enes sogan sarimsak sevmiyor yemiyorehe
duydularDuydunuz değil mi ?![]()
Enes pase ongions diyor![]()

tunceli mi ?Sarımsaklı ekmek için Tunceli'ye gitmen gerekecek.

ilginçmi niye beeesarımsaklı ekmek vay be ilginç
![]()
evett çooooook guzelFatih[Sag0]HiphoP;2007254' Alıntı:Sarımsaklı ekmekmiİlk defa duyuyorum nasıl bişeymiş o
böyle bişeymi![]()

çok aciktiiiiim benyaa
Merak ettim şimdi![]()
ekmegin usutune surulmuyo arkada$lar ekmegin içinde hamurla kari$mi$ içinde acinca bolee supper bisey sarimsak sozde kotu kokmasi falan lazim ama kokmuyo degi$ik baharatlarla kari$tirilmi$geçenLerde yemekTeyiz programında görmüşTüm.Ekmeği hafif kızarTıp üsTüne sarımsağı sürüodu.eriTecek şekiLde..
öyLe bişy mi ?
aksama digerinden yapacam bakalim