Ben bırgun bıryerde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Ben bırgun bıryerde
ben birgun biryerde sarimsakli ekmek yedim, onlarada misafirleri getirivermi$
aslinda hiç oyle bogazima du$kun biri degilimdirr:ehe
çok muthi$ bi$eydi arkada$lar yok boyle bi$iy hiç unutamadim o ekmegi bu ekmek turkiye nin neresinde yapiliyo bilen varsa soylesin lutfen
yazin geldigimde gidip yicem bir firin dolusu:)
çok ozledim ulkemi yaa:( :(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici

Iyyyyyyyyyy İğrenççççççç !!!!! +o(+o(
Sarımsaakkk !!! :oku

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
Iyyyyyyyyyy İğrenççççççç !!!!! +o(+o(
Sarımsaakkk !!! :oku
:ehe:eheenes yapma yaa sarimsak dogal antibiyotiktir ekmegi harikaydi inan bana bulursam bu ekmegin nerde yapildgini tadina baktircam sana hatir için çig tavuk hesabi tadarsin sende artik demi:kop:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hatır için sarımsak yiyemiyoruz malesef :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hayatın her köşesinde var zaten soğan , sarımsak , ketçap ve mayonez :ehe
Amma da anormalim bee :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
Bende merak ettim tadını

Yasminozz

Yasminozz

Üye
pizza hut ta var sarımsaklı ekmek.. :) türkiye deki şubelerinde sınırsız menü die bi kampanyaları var..yiyebildiğin kadar pizza,çorba,makarna ve sarımsaklı ekmek...reklam gibi oldu ama neyse.. =))

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
pizza hut ta var sarımsaklı ekmek.. :) türkiye deki şubelerinde sınırsız menü die bi kampanyaları var..yiyebildiğin kadar pizza,çorba,makarna ve sarımsaklı ekmek...reklam gibi oldu ama neyse.. =))
:ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:burdakilerde yoook gelince yerim artiiik nadideee kiiz sen $anslisin git bak pizza hut a benimyerimede ye 10 tane:ehe yasminim allah razi olsun yaa da bak bi baya $u ta$ firin ekmegi gibi demi cakma degil in$allah

Yasminozz

Yasminozz

Üye
vallaa bildiğin dilim dilim ekmek...sarımsaklı ekmek die geçiyo adı...kepekli ekmek gibi görünüşü...biraz da baharat var sanırım.. :)

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
vallaa bildiğin dilim dilim ekmek...sarımsaklı ekmek die geçiyo adı...kepekli ekmek gibi görünüşü...biraz da baharat var sanırım.. :)
tamam tatlim olsun valla nasil olusa olsun yicem been cok sevmi$tim o ekmegi unutamami$tim tadini
te$ekkurler yasminozum:op:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
MALZEMELER
1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)
150 gr tereyagi
3-4 dis sarimsak
yarim demet taze maydanoz

HAZIRLANIŞI
Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyin.Ekmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin

ooffffff diyorum ooff :evet: ....... Eneessss sen yaşıyon muuuuuuu , seninki de hayat mı :d::d::d:

MonRêve

MonRêve

Üye
merak ettim tadını ya

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hakkaten sarımsak çok kötü yahu:)
Ağzıma değmez.

researcher

Üye
ben de yemedim ama merak ettim..ogrenirsen bana da soleyiver... :).

huri$

huri$

Üye
    Konu Sahibi
MALZEMELER
1 adet tas firinda pismis ekmek(Francala)
150 gr tereyagi
3-4 dis sarimsak
yarim demet taze maydanoz

HAZIRLANIŞI
Eritilmis tereyagini ve dovulmus sarimsaklari bir kabin icinde karistirin, ve buna dogranmis maydanozu ekleyin.Ekmekleri 3 cm araliklarla kesin, ekmeklerin altina ve ustune bu karisimdan surun ve bir firin tepsisine dizin 150 derecede 5 dakika altini yine ayni derecede 2 dakika ustunu kizartin, ve sicak olarak servis yapin

ooffffff diyorum ooff :evet: ....... Eneessss sen yaşıyon muuuuuuu , seninki de hayat mı :d::d::d:
yaaaa yemek istiyorum $uan ama varya samsun dayi guven senin avatardaki bocek uzerine gelecek diyede korkuyorum bir yandan:ehesagol yaa allah razi olsun denerim ama ayni olcani sanmiyorum:hmmmsagolun ilgi için tadini merak edenlerde deneyin valla cok guzel bi$iy:)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Sizlere afiyet bal şeker olsun ozaman:ehe

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ben şimdi ezerim o böceee :d::d: yap Yeğeeenn bunu yap eminim daha da güzel olacak o yediğinden :oke:
ne iştah açar şimdi beee off off

MonRêve

MonRêve

Üye
Aslında bunun yöresi nereyse gidip orda yemek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt