Gdesk Vista-Masaüstü Programı(düzenlenmiş versiyon)

Sponsorlu Bağlantılar

rapster09

Üye
ya süreesi gecmıs sertıfıka dıyo bu ben senı msn ye ekledım kabul et ordan konusak kardesım rakipsiz__crazy89_09.hot.. benım oqe hata verıp duruyo :(

nazif41

nazif41

Üye
ya kardeş vista.gdd dosyasını nerden seçeceğiz yardım:(

devilmy

devilmy

Üye
n95 te çalıştı saol

BLUE MAGİC

Üye
Hacı saol ellerine sağlık ama bu n96 da sertifika sorunu veriyor yardımcı olursan sevinirim.

NATO

Üye
Tesekkurler

technicker

technicker

Üye
Telefon Tarihini 2008 e almadan Yüklemiyo

muratti222

muratti222

Üye
yaptım walla süper oldu ama sadece g-desk programını acınca calısıyo dewamlı bişey değil gliba.mavi ekran çıkınca düzelne secenegine gelip dosya yükle war ordan vista yı seçiyorsunuz vista.gdd yazıyordu onceden sonra sarı kaıt şeklinde vista yazıyor okadar :)

taciacar

Üye
Yükledim çalışıyor N73. eline sağlık

dengvedan

Üye
bilader sertifikası dolmuş bunlar yüklenmiyor yenisi varsa bi zahmet koyarsan sevinirim .. sağoll

--------------- Ekleme ---------------

bendede N73 var yükledim ama olmadı :S olmuyo sertifika hatası veriyor

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım programı yükledim oldu ama bu vista.gdd dediğini nereden nasıl seçicez onu bulamadım ?

fbtore

fbtore

Üye
saollll

erkut-34

Üye
saol adaj

frmnglr

Üye
müthüş pro sorunsuz çalışıyo

ssoyer

ssoyer

Üye
sagol

tolga0679

Üye
arkadasım ellerıne saglık ogrenmek ıstedıgım hafıza kartına atmama ragmen ekran mavı oluyor uygulama ekle dıyerek programları kurarkaen kurulan programları ustuste kuruyor kaydırıp sekıl eremıyorum bılgın varsa paylasır mısın tesekkurler tolga

aLone_wolf604

Üye
bunu nasıl uygulayabiliriz

ferruki

ferruki

Üye
kardeş bu otomatik telefon açılınca çalışmıyor galiba programı el ile başlatmak gerekiyo dimi..

barisilim

Üye
arkadasım ellerıne saglık ogrenmek ıstedıgım hafıza kartına atmama ragmen ekran mavı oluyor uygulama ekle dıyerek programları kurarkaen kurulan programları ustuste kuruyor kaydırıp sekıl eremıyorum bılgın varsa paylasır mısın tesekkurler tolga
ikonları 2 4 6 8 tuşları ile kaydırabilirsin arkadaşım

iskenlii

iskenlii

Üye
Deneyeceğim arkadaşım

alpaykara

alpaykara

Üye
Ugur kardeş düzenlemelerin güzel.Galiba 240*320 hepsi.Benim tel 320*240 öyle bir dizayn yapabilirmisin?
Diger E71 lerede derman olursun.

libertodores

Üye
E71 de olmuyo ekrandan dolayı mı acaba =S

Üst Alt