N97 buldum Şimdi ne yapmalıyım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
N97 buldum Şimdi ne yapmalıyım :(
Arkdaşlar dün bizim köyde n97 buldum...Artvin''i bilenler yolların derlerden geçdiğini bilir.bende dereden geçerken suyun içerisinde kılıfıyla beraber N97 buldum.telefon kapalı hiç açmadım.zaten açılmayabilirde yarısı suyun içindeydi çünkü...
şimdi ben nu n97nin sahibini nasıl bulabilirim.bulunduğum köy yusufeli ispir karayolu üzerinde.yol sürekli kullanılan bi yol...ne kadar araştırdıksa telefonun sahibini bulamadık.ne yapmalıyım şimdi

• Beğen
Tepkiler: duzollica

rapman

rapman

Üye
polise ver dicem onlar belki bulur sahibini ama...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Duyarlı davranışınızdan dolayı sizi kutlarım

rapman

rapman

Üye
ilçeye inemem ki köyde kahvem var...belki jandarmaya versem olur mu
istersen jandarmaya ver istersen biraz daha bekle ilçeye ineceğin zaman kendi ellerinle polise teslim edersin.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Artvin insanı böyledir, kimi biliyorsam böyledir, ama bildiğim kadarıyla Artvin insanının sadece Yusufelili olan iyidir mukemmeldir.

ByAbsn

ByAbsn

Üye
Bence IMEI numarasını İnternet de araştır sahibini böyle bulabilirsin

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
Bence IMEI numarasını İnternet de araştır sahibini böyle bulabilirsin
link verebilirmisin kardeşim.nasıl araştırcam...bataryayının altında imei numrası yazıyor.bu işi mutlaka halledelim artık telefon rüyama girmeye başladı:)

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
at cebe adam gelır arardı zaten

llakin1907

llakin1907

Üye
gerçekten doğru olanı yapıyorsunuz inş. sahibini de bulursunuz, tebrikler !

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
turkcell müşteri hizmetlerini aradım.onlarda hattın yasal sahibini bulacaklar inşllah adama ulaşırız...

rapman

rapman

Üye
turkcell müşteri hizmetlerini aradım.onlarda hattın yasal sahibini bulacaklar inşllah adama ulaşırız...
aslında şöyle de yapabilirsin : aç telefonu,gir rehbere.ordan bak babam annem ablam abim gibi numaralar kayıtlı mı diye.ara birisini haber ver :oke:

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
aslında şöyle de yapabilirsin : aç telefonu,gir rehbere.ordan bak babam annem ablam abim gibi numaralar kayıtlı mı diye.ara birisini haber ver :oke:
onu düşüdndüm de telefonn suya düşdüğü için açamıyorum.hani bitamir gerekliyse sahibi yaptırsın...

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Telefonu belki bi balıkda düşürmüş oLabilir .:ehe

Godfather

Godfather

Üye
Kardeş sahibi aramzsa öle kalır o :) Sen yinede bir kahvendekilere sor sonra jandarmaya yada polis e ver :)

baranas

Üye
hattı kendi teline takıp baksana

merty24

merty24

Üye
içinde hat varmıydı

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
bu güzel davranışınızdan dolayı sizi takdr ettim bana kalırsa polise veriniz....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...