N97 buldum Şimdi ne yapmalıyım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
kendi teline takıp dene

cekkkaos

Üye
vallahi bana derseniz adam kendi telefonuna taksın sımkartı ondan sonra güzelce rehbere baksın ailesinden anne baba abla kardeş arkadaş ya boşver zaten bütün numaralar da tanıdık birini ara.. ama seni kutluyorum hemde çok

osnakli

osnakli

Üye
    Konu Sahibi
vallahi bana derseniz adam kendi telefonuna taksın sımkartı ondan sonra güzelce rehbere baksın ailesinden anne baba abla kardeş arkadaş ya boşver zaten bütün numaralar da tanıdık birini ara.. ama seni kutluyorum hemde çok
Arkdaşım telefonun sim kartı var fakat pin kodu da var:) herşeyi düşündüm telefonu açmadım açmıycamda...suya düşmüş çünkü açarsam başka hasarlar doğabilir...en az hasarla telefonu sahibine teslim etmekle kararlıyım...az değil 1000liralık telefon...
müşteri hizmetlerini aradım turkcell'in sim kartın arkdasındaki şifreyi verdim hattın yasal sahibine ulaşacakalr 2 gün içinde size döneriz dediler...sanırım hattın yasal sahibini bulursak bu işi çözeriz allahın izniyle

--------------- Ekleme ---------------

Arkdaşlar telefonun sahibini buldum:)turkcell müşteri hizmetlerini aramışdım ya simkart'ın yasal sahibine ulaşdılar o abi de beni aradı pin kodunu söyledi bende yazdım doğru çıktı şimdi telefonu perşembe kargoyla yolluyorum yaşasın:)

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
tebrik ediyorum kardeş.. zaten alsan kul hakkı olurdu bence.. sahibi bulunduğuna sevindim.

merty24

merty24

Üye
helal olsun senin gibi insanları bu devirde bulmak zor

rapman

rapman

Üye
tebrik ederim kardeş.büyük bir örnek davranış sergiledin :oke:

trust-cloud

trust-cloud

Üye
iananılcak gibi degil valla helal olsun diecek bişe yok allah karsına çıkarırır inş

elagozlu6718

Üye
Keşke bende bulsam:hmmm

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
turkcell müşteri hizmetlerini aradım.onlarda hattın yasal sahibini bulacaklar inşllah adama ulaşırız...
En dogrusunu yapmışsınız Turkcell müşteriye ulaşır merak etme...
bu duyarlılıgınızdan dolayı sizi tebrik ederim...Keşke Herkez sizin gibi olabilse

callcium

Üye
toprağım helal olsun sana

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
polise verme sadece 1 polis memurunu cocuğuna telfn masrafndan kurtarırsın sahibine bi katkın olmaz batarya takma elektrikle temas ettirme kendisinden kurumasını bekle acılınca içerisinde sahibine dair bi bilgi bulursun.

mrchakal3

mrchakal3

Üye
at cebe adam gelır arardı zaten
olum senin için fesat :D
Her neyse Turkcell musteri hizmetlerinin yardımcı olacagını zannederim.

polise verme sadece 1 polis memurunu cocuğuna telfn masrafndan kurtarırsın sahibine bi katkın olmaz batarya takma elektrikle temas ettirme kendisinden kurumasını bekle acılınca içerisinde sahibine dair bi bilgi bulursun.
Polis bölümüne 100de 100 katılıyorum . Kesinlikle cebe indirir adam bu devirde direk çocuguna nakleder. Yerinde olsam biraz beklerdim Turkcell ' e falan başvururdum. Yada kurumasını bekler açardım ya da hattını çıkart kendi tel.ine tak ordan ara birini en iyisi bu.

kameraman016

Üye

Polis bölümüne 100de 100 katılıyorum . Kesinlikle cebe indirir adam bu devirde direk çocuguna nakleder. Yerinde olsam biraz beklerdim Turkcell ' e falan başvururdum. Yada kurumasını bekler açardım ya da hattını çıkart kendi tel.ine tak ordan ara birini en iyisi bu.

bir kurumu rencide edici davranışınızdan dolayı sizi kınıyorum amaç çamur at izi kalsın sa yazıklar olsun diyor form görevlilerini bu konuda gerekeni yapacağını umut ediyorum.

zwangless

zwangless

Üye

Siz ne kadar adi bir insansınız. Acil birşeyiniz olunca polis polis diye inlersiniz. cebe atacakmış. Senin gibileri kınamaktan öteye geçemiyorum. :bann:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...