Nadir
Emekli Yönetici
konuyu karıştırmayalım neyi deneyip kuracağım ben biliyorum zaten programları ben verdim ilk sayfaya bir bak istersen..nadir anlamadın herhalde dene kur ve navigasyon ne imiş gör
konuyu karıştırmayalım neyi deneyip kuracağım ben biliyorum zaten programları ben verdim ilk sayfaya bir bak istersen..nadir anlamadın herhalde dene kur ve navigasyon ne imiş gör
kardeşim garmin navigasyon programı karıştırmayalım..
--------------- Ekleme ---------------
internetten video izlemek için skyfire ı kur son sürümü verdim..
tamam ben yazdım haklısın ama o cevabı ne için verdin anlamadım? ben garminle ilgili bir kötü laf etmedim ki..sen yazmadın mı kardeş siteyi ben açtım ama yardımlarınızı bekliyorum diye
hocam tam ben yazıoyurm bi bakıyorum benden önce yazmışsınız0570027 bu kodu deneyin..

ilk sayfada 9.cu mesajda var..beyler 5800 xm navigation edition'a nasıl çevrilir ayrıntılı biçimde anlatabilirmiyiz çok lazım
neyin nesi bende bilmiyorum ama Türkçe desteği varmış bir arkadaş verdi..hocam çok saol buldu sonunda yüklüyo bu kod neyin koduydu yani mevcut kodlarda olmadı bunda oldu ?
canım kardeşim v40 için onlar..yanlız verdiğiniz v31 için geçerli v40 için ne yapmalıyız?