5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
galiba:ehe

Consul9

Consul9

Üye
bnde aranıza katıldım:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hoş geldin Mert..:oke:

beko229

Üye
beyler ben nemesisin sürümünü söyledim telefon zaten 5800 xm nemesisi ilk kurduğumuzda telefona karşı bir tanıtma falan yapılıo mu acaba çünkü geriye bişe kalmadı :S

orade

Üye
Tsk arkadaslar

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
sağolda ne için:D

--------------- Ekleme ---------------

hocam kolay gele gece gelirim yine :)

cageb

Üye
nadir arkadasim ben navigasyonu kullanmak istiyorum yazdiklarini okudum nemesisle kod degistirip versiyon aradiimda 30.101 li olan çikiyor v40 li olan deil normalmidir birde güncelleme yapinca telefondaki tüm programlar ve ayarlar silinecekmi yani formatlanmis gibimi olacak

..UfukcaN..

..UfukcaN..

Üye
verilen navi görünmüyorsa bu kodu kullan 0570027 silinmez ama tam olarak yeni güncelemeyi kullanman için hardformat gerek

stutt

Üye
Selamlar herkese. bende 4 aydır N97 kullanıorm fakat pek program yüklemedim diyebilirim.. forumdan takip edecegim. ilk yapacagım versiyon yükseltmek heralde. ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selamlar herkese. bende 4 aydır N97 kullanıorm fakat pek program yüklemedim diyebilirim.. forumdan takip edecegim. ilk yapacagım versiyon yükseltmek heralde. ?
aynen öyle...

stutt

Üye
çok meşakatli bi işe benziyor ama. :)

beko229

Üye
nadir,ufukcan :D hala uğraşıom :D bu nemesise telefonu nasıl tanıtabilirim ERROR yazısı tanımadığından çıkıo

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öyle gibi gözükürde değil aslında bir kere yapınca öğrenirsin..

beko229

Üye
abicm bu yoğun ilgin için hakkaten çok teşkür ederim sorularımızı yanıtsız bırakmıyosun eyw...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım benim için bir hobi..

beko229

Üye
baba en iisi ben bırakim olacağı yok bu işin xD ne yapsam error xD

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet yarın sakin ve berrak kafayla yap..